Laudă și recunoștință

  Mulţumiţi totdeauna lui Dumnezeu Tatăl pentru toate lucrurile în Numele Domnului nostru Isus Hristos. – Efeseni 5:20

  Chiar înainte de nuntă, în 1997, am trecut printr-o operaţie majoră din cauza unui chist ovarian. Medicul mi-a spus că a fost cel mai mare chist pe care l-a văzut vreodată. Operaţia s-a încheiat cu succes. După nuntă, ne-am mutat într-un alt stat. După şase luni, toţi se aşteptau să avem un copil. Au ajuns la concluzia că din cauza operaţiei majore prin care trecusem înainte de nuntă nu voi putea avea copii. Soacra mea, care a avut primul copil după cinci ani de la nuntă, se aştepta să rămân însărcinată după un an. Am fost descurajată de modul în care oamenii din satul meu vorbeau despre cele care nu puteau avea copii.

  Într-o zi, soţul meu a plecat la o întâlnire şi eu am rămas singură acasă. Am îngenuncheat şi m-am rugat lui Dumnezeu, strigând asemenea lui Iacov: „Nu Te voi lăsa să pleci până nu mă vei binecuvânta” (vezi Geneza 32:26). I-am mai spus lui Dumnezeu că dacă va îngădui să dau naştere unui copil, ar putea face să fie băiat? Nu doar că doream că băiatul să poarte numele tatălui său, ci, astfel, nu puteam fi învinovăţită că născusem o fetiţă. Dumnezeu a răspuns rugăciunii mele şi am rămas însărcinată chiar în acea lună! Aveam încredinţarea că în pântecele meu era un băiat. I-am spus şi soţului meu despre rugăciunea mea. Ne-am rugat împreună şi am hotărât să îl numim Giftson, pentru că el era un dar de la Dumnezeu.

  A venit şi ziua mult aşteptată şi Tatăl nostru ceresc ne-a binecuvântat cu un băiat. Era un băiat foarte frumos, grăsuţ şi cu tenul mai deschis, la fel ca străinii pe care i-am văzut. Toţi cei care veneau în vizită spuneau: „Ai dat naştere unui copil străin!” Nu îmi venea să cred în ce mod minunat ne binecuvântase Dumnezeu familia. Toţi din familia mea erau foarte fericiţi şi I-am mulţumit şi L-am lăudat pe Dumnezeu pentru aceasta.

  Desigur, acel copil, acel dar din partea lui Dumnezeu, este un copil special pentru noi şi pentru toţi cei din familia noastră. Este o minune în viaţa mea! Ce Dumnezeu minunat slujim! El este un Dumnezeu puternic şi răspunde rugăciunilor noastre.

  Vreau să Îl laud şi să Îi mulţumesc pentru uimitoarea minune pe care a facut-o în viaţa mea. Ai încredere în El. Şi tu vei simţi binecuvântarea Lui în viaţa ta. „Atunci voi lăuda Numele lui Dumnezeu prin cântări şi prin laude Îl voi preamări” (Psalmii 69:30).

  Doamne, ajută-mă să fiu recunoscătoare pentru călăuzirea Ta minunată. Amin!

  Vijay Moses

  Laudă și recunoștință - 2020. Vreau să Îl laud şi să Îi mulţumesc pentru uimitoarea minune pe care a facut-o în viaţa mea. Ai încredere în El. Şi tu vei simţi binecuvântarea Lui în viaţa ta. „Atunci voi lăuda Numele lui Dumnezeu prin cântări şi prin laude Îl voi preamări”.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Sămânța pe cale – partea 2

  Dragostea L-a determinat să Se arunce în mijlocul păcatului meu și să moară, ca eu să trăiesc! Te iubesc, Isuse!

  Sămânța pe cale – partea 1

  Inima mea era atât de învârtoșată, încât spinii au început să fie modul meu de exprimare. Spinii – modalitatea de a-i răni pe alții atunci când eu sufeream. Semănătorul a aruncat sămânţa și între spini. Apoi, ceva s-a întâmplat.

  Tu vei reveni!

  Roagă-te pentru acei oameni dedicați care dăruiesc din timpul și din talentele lor, care slujesc ca prezbiteri, diaconi, diaconi de ordine și instructoare pentru copii, pregătind flanelograful și decupajele, dar și restul membrilor de la biserică!

  Să cultivăm în inima noastră bunătatea

  Dacă vom arăta mai mult interes față de nevoile altora, aceasta va lumina fața lor, le va ușura povara și va face minuni în inima fiecăruia dintre ei. Să-L rugăm pe Tatăl să ne ajute să cuprindem cu dragoste viețile altora.

  Publicate astăzi

  Sămânța pe cale – partea 2

  Dragostea L-a determinat să Se arunce în mijlocul păcatului meu și să moară, ca eu să trăiesc! Te iubesc, Isuse!

  Adevărul

  Cu cât este noaptea mai întunecoasă, cu atât este mai strălucitoare şi clară lumina adevărului. Cel care a promis că ne ajută să rezistăm la fiecare ispită ne-a promis şi că adevărul va fi scutul nostru.

  Te rog, salvează-mă!

  Doamne, Îți mulțumesc pentru binecuvântările pe care mi le-ai oferit prin copiii mei! Te rog, ajută-mă să fac tot posibilul să îi îndrum prin exemplu și învățătură spre mântuire! PROVOCARE: Caută să descoperi astăzi „bombele” cu care se joacă copiii tăi sau cei din jurul tău și fă tot ce poți ca să îi salvezi!

  Mások megmentéséért élni

  „Mondta pedig mindenkinek: Ha valaki énutánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel a keresztjét...

  Frații mei

  Căci Ezra își pusese inima să adîncească și să împlinească Legea Domnului, și să învețe...