Laudă și recunoștință

  Mulţumiţi totdeauna lui Dumnezeu Tatăl pentru toate lucrurile în Numele Domnului nostru Isus Hristos. – Efeseni 5:20

  Chiar înainte de nuntă, în 1997, am trecut printr-o operaţie majoră din cauza unui chist ovarian. Medicul mi-a spus că a fost cel mai mare chist pe care l-a văzut vreodată. Operaţia s-a încheiat cu succes. După nuntă, ne-am mutat într-un alt stat. După şase luni, toţi se aşteptau să avem un copil. Au ajuns la concluzia că din cauza operaţiei majore prin care trecusem înainte de nuntă nu voi putea avea copii. Soacra mea, care a avut primul copil după cinci ani de la nuntă, se aştepta să rămân însărcinată după un an. Am fost descurajată de modul în care oamenii din satul meu vorbeau despre cele care nu puteau avea copii.

  Într-o zi, soţul meu a plecat la o întâlnire şi eu am rămas singură acasă. Am îngenuncheat şi m-am rugat lui Dumnezeu, strigând asemenea lui Iacov: „Nu Te voi lăsa să pleci până nu mă vei binecuvânta” (vezi Geneza 32:26). I-am mai spus lui Dumnezeu că dacă va îngădui să dau naştere unui copil, ar putea face să fie băiat? Nu doar că doream că băiatul să poarte numele tatălui său, ci, astfel, nu puteam fi învinovăţită că născusem o fetiţă. Dumnezeu a răspuns rugăciunii mele şi am rămas însărcinată chiar în acea lună! Aveam încredinţarea că în pântecele meu era un băiat. I-am spus şi soţului meu despre rugăciunea mea. Ne-am rugat împreună şi am hotărât să îl numim Giftson, pentru că el era un dar de la Dumnezeu.

  A venit şi ziua mult aşteptată şi Tatăl nostru ceresc ne-a binecuvântat cu un băiat. Era un băiat foarte frumos, grăsuţ şi cu tenul mai deschis, la fel ca străinii pe care i-am văzut. Toţi cei care veneau în vizită spuneau: „Ai dat naştere unui copil străin!” Nu îmi venea să cred în ce mod minunat ne binecuvântase Dumnezeu familia. Toţi din familia mea erau foarte fericiţi şi I-am mulţumit şi L-am lăudat pe Dumnezeu pentru aceasta.

  Desigur, acel copil, acel dar din partea lui Dumnezeu, este un copil special pentru noi şi pentru toţi cei din familia noastră. Este o minune în viaţa mea! Ce Dumnezeu minunat slujim! El este un Dumnezeu puternic şi răspunde rugăciunilor noastre.

  Vreau să Îl laud şi să Îi mulţumesc pentru uimitoarea minune pe care a facut-o în viaţa mea. Ai încredere în El. Şi tu vei simţi binecuvântarea Lui în viaţa ta. „Atunci voi lăuda Numele lui Dumnezeu prin cântări şi prin laude Îl voi preamări” (Psalmii 69:30).

  Doamne, ajută-mă să fiu recunoscătoare pentru călăuzirea Ta minunată. Amin!

  Vijay Moses

  Laudă și recunoștință - 2020. Vreau să Îl laud şi să Îi mulţumesc pentru uimitoarea minune pe care a facut-o în viaţa mea. Ai încredere în El. Şi tu vei simţi binecuvântarea Lui în viaţa ta. „Atunci voi lăuda Numele lui Dumnezeu prin cântări şi prin laude Îl voi preamări”.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Despărțirea nu va mai fi!

  Mereu îmi va lipsi Sadie, dar, de fiecare dată când mi-amintesc de această pierdere, mă gândesc și la marele sacrificiu pe care Dumnezeu l-a făcut pentru tine și pentru mine. El s-a separat de Fiul Său ca noi să putem avea viața veșnică împreună cu El, acolo unde niciodată nu vor mai fi despărțiri.

  Nu te îngrijora, Domnul face față!

  Dragă mea, ești copleșită de temeri? Te invit să nu te mai îngrijorezi; aruncă toate îngrijorările asupra lui Isus și El va avea grijă de tine. El a făcut-o pentru mine și ştiu că o va face și pentru tine.

  Publicate astăzi

  Anul celor șase împărați

  Când simți că Stăpânul inimii tale sau al familiei și al planurilor tale ar trebui schimbat, nu te grăbi; gândește-te mai întâi cu cine ai vrea să-L înlocuiești. Ține minte că, într-o lume pe care omul a pus-o la picioarele lui Satana, tu nu-ți poți fi singur stăpân. Deci spune mai bine ca ucenicii: „Doamne, la cine să ne ducem? Tu ai cuvintele vieții veșnice.” Nu există o altă opțiune nedistructivă!

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Intervenţii pozitive

  Dumnezeu ne cheamă să ne bucurăm de libertate. Doar că o asemenea libertate nu poate fi deplină decât dacă este legată de o slujire bazată pe iubire. Îndrăzneşte să urmezi o asemenea terapie chiar şi numai într-o manieră preventivă!

  Trioul perfect care trece linia sfârșitului

  Doamne, ajută-ne să iubim mai mult Cuvântul Tău și mai puțin cuvintele noastre! PROVOCARE: Încearcă să memorezi astăzi un psalm care îți place în mod deosebit!

  Vasárnapi missziómunka

  „Hirdesd az igét, állj elő vele alkalmatos, alkalmatlan időben, ints, feddj, buzdíts teljes béketűréssel és...