Articolul precedentAkarj cselekedni!
  Articolul următorInterior de aur și oțel

  El este credincios

  Să ştii dar că Domnul Dumnezeul tău este singurul Dumnezeu – Deuteronomul 7:9

  În copilărie, viaţa a fost o continuă luptă. Tatăl meu a murit când eu aveam patru ani. Mama, care nu avea un loc de muncă, nu avea mijloacele necesare pentru a ne purta de grijă mie şi fraţilor mei. Eu am fost adoptată de o femeie minunată, care m-a încredinţat surorii ei. Ziua aceea a însemnat începutul călătoriei mele în viaţă. Persoanele din casa acelei femei mă considerau mizerabilă şi lipsită de speranţă şi nu îmi permiteau nici măcar să folosesc ustensilele casnice. Am dus o viaţă de singurătate, eram un copil care nu avea un umăr pe care să plângă. Nu puteam să îi spun mamei mele adoptive despre umilinţa prin care treceam, pentru că ea trăia departe şi, în cele din urmă, chiar a plecat din ţară. Nu aveam cu cine să îmi împărtăşesc necazul, doar cu Dumnezeu.

  Singurul lucru care m-a ajutat să merg înainte în experienţa mea amară a fost speranţa în Dumnezeu şi rezultatele şcolare foarte bune care m-au făcut să le fiu dragă profesorilor. Din partea mamei mele nu am primit nicio scrisoare. Deşi uneori nu aveam suficientă hrană sau haine, niciodată nu am renunţat. Am avut încredere că, într-o zi, poverile îmi vor fi luate – spre slava lui Dumnezeu -, dacă Îl voi rămâne credincioasă.

  Surprinzător, chiar mama adoptivă a fost cea care mi L-a prezentat pe Dumnezeu. Îmi făcea mare plăcere să mă închin Celui Atotputernic. Participarea la închinare şi la activităţile bisericii a devenit parte din mine, pentru că îmi plăcea foarte mult istoria mântuirii şi în special libertatea pe care o găseam în Isus. Întotdeauna am aştepta cu nerăbdare venirea lui Isus, care va pune capăt tuturor suferinţelor şi durerii. M-am rugat şi am căutat zilnic faţa Celui Atotputernic. Odată, am reuşit să o vizitez pe mama mea. Când am văzut cât de mult o consumase sărăcia, am plâns toată noaptea. Prin acea experienţă, visul meu de a fi din nou cu ea a fost spulberat, dar Dumnezeu a avut un plan şi mai frumos pentru viaţa mea, la timpul stabilit de El.

  După ce am terminat liceul, am fost invitată să stau la fiul femeii care m-a adoptat. După ce am stat în casa lui timp de şase luni, într-o dimineaţă, devreme, el mi-a dat cererea pentru a mă înscrie la facultate. Acela a fost începutul poveştii mele de succes. Prin harul lui Dumnezeu, am terminat facultatea şi am început cursurile de master, sub protecţia şi spre slava lui Dumnezeu. Am descoperit că nimic nu este prea greu pentru El. Dacă avem credinţă în El, cu siguranţă că El va transforma viaţa noastră pentru slava Lui. Dumnezeul nostru este un Dumnezeu credincios. Amin!

  Evelyn Osei-Bonsu

  El este credincios - 2020. Am descoperit că nimic nu este prea greu pentru Dumnezeu. Dacă avem credinţă în El, cu siguranţă că El va transforma viaţa noastră pentru slava Lui. Dumnezeul nostru este un Dumnezeu credincios. Amin!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...