Articolul precedentA szeretet uralkodjon közöttünk!
  Articolul următorRâvna

  Tu ai un înger?

  Crezi că n-aş putea să rog pe Tatăl Meu, care Mi-ar pune îndată la îndemână mai mult de douăsprezece legiuni de îngeri? – Matei 26:53

  Am plăcerea de a face parte dintr-un grup mic de rugăciune. Timp de mulţi ani, eu şi două prietene am menţinut acest grup cu scopul de a ne ruga una pentru cealaltă în diversele situaţii prin care treceam. Chiar şi în prezent continuăm să facem acest lucru, deşi acum locuim în zone diferite. Încă ne rugăm zilnic una pentru cealaltă şi, ori de câte ori este posibil, vorbim la telefon, comunicăm online sau ne întâlnim în persoană pentru a ne ruga împreună şi a împărtăşi una cu alta binecuvântările noastre.

  Ambele mele prietenele au trecut prin experienţe care, după părerea lor, au fost intervenţii divine. Trebuie să mărturisesc că uneori mă întrebam dacă experienţele pe care ele mi le povesteau despre ajutorul şi protecţia îngerilor nu erau doar coincidenţe sau rodul unei dorinţe arzătoare pentru o intervenţie divină. Când le-am spus surorilor-prietene că eu nu am avut vreo experienţă de acest fel, dar îmi doream să ştiu că un înger îmi este alături, ele mi-au sugerat să mă rog pentru o astfel de experienţă.

  La câtva timp după aceea, biserica noastră a organizat primul seminar de îmbogăţire spirituală. În perioada care a urmat, timp de patruzeci de zile, membrii au fost încurajaţi să se concentreze pe a-şi forma o relaţie mai strânsă cu Dumnezeu. În tot acest timp de reînviorare spirituală, noi am fost încurajaţi să petrecem primele ore ale zilei cu Dumnezeu în rugăciune şi studiu. Seara de dinaintea începerii seminarului m-am dus la culcare, rugându-mă ca Dumnezeu să trimită îngerul păzitor să mă trezească la ora 5:00 în dimineaţa următoare (vezi Isaia 50:4). M-am culcat şi am dormit neîntoarsă.

  Dimineaţa următoare, devreme, afară era încă întuneric, m-am trezit la auzul vocii unui bărbat care mă striga pe nume: „Val!” Crezând că e un vis, am mai dormit puţin. Din nou am auzit aceeaşi voce: „Val!”

  Cu ochii închişi, am întins mâna să îl ating pe soţul meu, crezând că el mă strigă. Realitatea m-a şocat. Soţul meu era plecat într-o călătorie şi nu era acasă în acea noapte! Foarte speriată, m-am ridicat şi m-am uitat la ceas. Era ora 5:00; îngerul meu mă trezise!

  Mi-au dat lacrimile şi inima mi s-a umplut de bucurie. Cum ne-am putea îndoi de faptul că Dumnezeu ne iubeşte şi doreşte să ni Se descopere? În acea zi specială am învăţat două lecţii preţioase. Prima este importanţa timpului de rugăciune de mijlocire. Al doilea este faptul că Dumnezeu acordă atenţie chiar celor mai mici detalii din viaţa noastră. Îngerul m-a chemat pe nume.

  Val Baminger Oliveira

  Tu ai un înger? - 2020. În acea zi specială am învăţat două lecţii preţioase. Prima este importanţa timpului de rugăciune de mijlocire. Al doilea este faptul că Dumnezeu acordă atenţie chiar celor mai mici detalii din viaţa noastră. Îngerul m-a chemat pe nume.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...