Articolul precedentEgyetlen egyért is
  Articolul următorDomnul e totul

  Dumnezeu este credincios!

  Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. – Filipeni 4:6

  Dumnezeu este credincios şi cuvintele Sale sunt adevărate. Seara trecută, am descoperit o mică greşeală în cartea mea, la două cuvinte. Cele două cuvinte erau formate din doar şapte litere, dar ce diferenţă majoră făceau acele cuvinte! De îndată, m-au cuprins gânduri de nelinişte. I-am trimis redactorului textul corectat, după care am înălţat o rugăciune pentru ca Dumnezeu să intervină pentru corecţia făcută înainte de publicarea cărţii. Am dormit relativ bine, dar, când m-am trezit dimineaţa următoare, am început din nou să mă îngrijorez. Urma să îmi sun reprezentantul să îi spun că i-am trimis un mesaj mai devreme, când am hotărât totuşi să îmi verific e-mailul. Acolo am văzut un e-mail care îmi fusese trimis de o prietenă cu două zile înainte, dar pe care încă nu îl citisem. Era un mesaj devoţional într-o carte care îi plăcea. Autorul scrisese că atunci când ceva ne nelinişteşte, ar trebui să Îl spunem lui Isus. Ar trebui să ne prezentăm cererile cu recunoştinţă şi mulţumire, având ocazia de a ne încrede mai mult în El.

  Erau cuvinte foarte profunde şi exact ce aveam nevoie să aud chiar în acel moment. Numaidecât am simţit pace şi am hotărât să citesc din nou acea afirmaţie. După aceea, am îngenuncheat lângă pat şi I-am cerut Tatălui ceresc să îmi ierte păcatele, să îmi dea linişte sufletească şi să îmi rezolve problema. Ah, adesea trecem cu vederea liniştea sufletească atunci când neglijăm să prezentăm totul înaintea lui Dumnezeu în rugăciune.

  Când m-am ridicat de pe genunchi, m-a cuprins o stare de linişte. Pur şi simplu am zâmbit pentru ce a făcut Dumnezeu. Am hotărât să nu o sun pe reprezentantă, ci să las totul în mâna lui Dumnezeu. Acest lucru poate fi dificil uneori. Ca fiinţe umane, ne dorim răspunsuri pe loc şi uneori luăm problema în propriile mâini. Astăzi doresc să las problema în mâna lui Dumnezeu. El ştie cum să repare problema mult mai bine decât mine. Pentru a-mi confirma că El Se va ocupa de dilema mea, El a insuflat o prietenă, soldat al rugăciunii, să mă sune. Ea a împărtăşit cu mine versetul din Proverbele 3:5,6:

  „Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! Recunoaşte-L în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.”

  Dragă cititoare, situaţiile provocatoare din viaţa ta te fac să te simţi copleşită uneori? Spune-I lui Isus! El va asculta. El va răspunde când îl chemi. Aruncă-ţi toate poverile asupra Lui, pentru că El te iubeşte şi îţi poartă de grijă!

  Shirley C. Iheanacho

  Dumnezeu este credincios! - 2020. Dragă cititoare, situaţiile provocatoare din viaţa ta te fac să te simţi copleşită uneori? Spune-I lui Isus! El va asculta. El va răspunde când îl chemi. Aruncă-ţi toate poverile asupra Lui, pentru că El te iubeşte şi îţi poartă de grijă!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...