Articolul precedentA kesergő-bízó
  Articolul următorAlegeri corecte

  Îngerii mei păzitori

  Da, fericirea şi îndurarea mă vor însoţi în toate zilele vieţii mele. – Psalmii 23:6

  Într-o zi friguroasă din decembrie am ieşit din casă pentru a porni maşina ca să se încălzească înăuntru înainte să plec spre serviciu. Vântul m-a izbit în piept ca un boxer care îşi loveşte oponentul cu un pumn. Ce-i asta? m-am întrebat, încercând să mă liniştesc după o aşa lovitură bruscă. Pe măsură ce zilele au trecut, durerea mea s-a intensificat.

  Cu cinci zile înainte de Crăciun, simţind dureri tot mai mari şi având dificultăţi în a respira, I-am cerut lui Dumnezeu să mă păzească şi să mă scape. Mai târziu, în aceeaşi zi, am hotărât să merg la un centru de îngrijiri de urgenţă. Atât cea care era la recepţie, cât şi asistenta medicală mi-au spus că bănuiesc că am făcut un infarct şi m-au sfătuit să merg la cel mai apropiat spital, care era la capătul străzii. Nu ştiu din ce motiv am trecut cu maşina pe lângă spital şi m-am îndreptat spre următorul centru de îngrijire de urgenţă din oraşul Pleasantville, New Jersey. Doctorul mi-a făcut o electrocardiogramă şi a descoperit ceva neobişnuit la rezultate. L-a sunat pe soţul meu să vină să mă ducă la un spital. Soţul meu i-a spus că maşina era la fiica cea mică, dar, când avea să o recupereze, urma să vină să mă ia. I-am spus doctorului că mă simţeam destul de bine încât să conduc singură. El m-a condus la maşină şi s-a asigurat că îmi pun centura de siguranţă. A repetat rugămintea de a merge direct acasă. În timp ce conduceam am început să simt din nou o durere în piept. M-am rugat: „Doamne, ajută-mă să ajung acasă!”

  Când am ajuns, soţul meu mă aştepta la uşă şi m-a dus la cel mai apropiat spital din oraş. Ajunsă la Urgenţe, m-au internat numaidecât. Doctorul meu deja îi sunase. După ce au făcut toate analizele, doctorii au spus că enzimele din sângele meu arătau că fie aveam, fie avusesem un infarct. Rezultatele indicau de asemenea faptul că aveam un blocaj într-o proporţie de 90%. Am fost transportată cu ambulanţa la acelaşi spital pe lângă care trecusem mai devreme, singurul spital echipat pentru proceduri de cateterizare. În timp ce ei mă pregăteau pentru intervenţie, din nou m-am rugat ca Dumnezeu să fie cu mine şi mâinile Lui să preia mâinile doctorilor şi ale asistentelor.

  Sunt uimită de bunătatea şi mila lui Dumnezeu. Sunt uimită şi de faptul că El trimite îngerii Lui păzitori să ne protejeze chiar şi în nesăbuinţa noastră. „Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale” (Psalmii 91:11).

  Avis Floyd Jackson

  Îngerii mei păzitori - 2020. Sunt uimită de bunătatea şi mila lui Dumnezeu. Sunt uimită şi de faptul că El trimite îngerii Lui păzitori să ne protejeze chiar şi în nesăbuinţa noastră. „Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale”.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...