Adresa greșită?

  De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său. – Romani 8:28

  Am vrut să îi ofer prietenului şi terapeutului meu, Martin Iverson, un cadou cu ocazia sărbătorilor de iarnă – un coş cu fructe pentru familia lui numeroasă. Am completat cu mare atenţie formularul dintr-un catalog care oferea coşuri mari cu fructe ce urmau să fie livrate în săptămâna premergătoare sărbătorilor. Am folosit adresa de la locul de muncă a prietenului meu, de pe cartea de vizită, pentru că nu aveam adresa lui de acasă.

  A trecut termenul livrării şi nu am auzit ca Martin să fi primit coşul. În cele din urmă, vineri, l-am sunat să îl întreb dacă primise darul meu.

  Nu îl primise.

  Am sunat la firmă. Cineva de la firmă mi-a spus că pachetul urma să fie livrat în ziua următoare. I-am explicat faptul că sâmbăta clinica era închisă. Persoana mi-a sugerat să îi spun lui Martin să ia el personal pachetul de la poştă.

  Foarte supărată, l-am sunat şi i-am spus că pachetul lui cu produse perisabile urma să fie livrat cu patru zile întârziere, pentru că poşta va fi închisă luni şi clinica, marţi.

  Câteva ore mai târziu am primit din partea lui Martin un e-mail care exprima biruinţa: „L-am primit!”

  Mi-a explicat că greşisem adresa clinicii. Adresa pe care o scrisesem eu era de la biserica unde mama lui obişnuia să cânte la pian pentru serviciile de duminica. La destinatar am scris: „Pentru familia Iverson”, aşa că cei de la biserică au presupus că pachetul era pentru mama prietenului meu şi i l-au dus ei. Ea a adus coşul cu fructe cu ea la cina de vineri seara şi familia lui Martin s-a bucurat de fructe proaspete de Crăciun.

  Dumnezeu a ştiut că fructele nu ar fi ajuns la destinaţie la timp pentru Crăciun. De aceea El a permis să greşesc un număr când am copiat adresa clinicii de pe cartea de vizită. Numărul greşit a făcut ca darul meu cu fructe perisabile să fie livrat la câteva numere depărtare. Mama lui Marin l-ar fi primit la timp pentru ca familia să se bucure de cadoul lor.

  Dumnezeu Se îngrijeşte de lucrurile mărunte în viaţă. Când ne predăm viaţa Lui, El Se îngrijeşte de acele lucruri nesemnificative care contribuie la fericirea şi bunăstarea noastră.

  Darlenejoan McKibbin Rhine

  Adresa greșită? - 2020. Dumnezeu Se îngrijeşte de lucrurile mărunte în viaţă. Când ne predăm viaţa Lui, El Se îngrijeşte de acele lucruri nesemnificative care contribuie la fericirea şi bunăstarea noastră.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...