Articolul precedentA bűnbocsánat ajándéka
  Articolul următorDe dat mai departe

  El este acolo tot timpul

  Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi. – Psalmii 46:1

  Sărbătorile de sfârşit de an sunt învăluite în multă bucurie. Într-un an, toate familiile pe care le ştiam făceau planuri cu mare bucurie pentru sărbători. Îi adusesem pe nepoţii mei (şase fete şi un băiat) să petreacă acest timp cu mine şi cu soţul meu.

  În această perioadă ne-am simţit foarte bine cu copiii. Pe masa noastră erau multe bunătăţi, copiii erau foarte fericiţi, săreau şi strigau de bucurie. Ziua a trecut fără incidente nedorite. Următoarea zi, cam pe la ora 18:00, le-am cerut copiilor mai mari să facă baie. După ce au terminat, am mers în bucătărie să pregătesc apă caldă să o duc în cada de baie pentru copiii mai mici, care trebuiau şi ei să se îmbăieze. În timp ce duceam apa fierbinte, nu am observat că podeaua din bucătărie era udă într-un loc. Din nefericire, am alunecat şi toată apa fierbinte a căzut peste mine. Din reflex, am strigat: „Doamne, salvează-mă!”, înainte de a o trimite pe nepoata cea mare să îl cheme pe soţul meu. El a venit să mă ajute să îmi schimb hainele. Apoi mi-am dat seama că simţeam o durere destul de puternică de la talie până la glezna dreaptă. Am început să masez zona pentru a se calma durerea, dar am observat – spre surprinderea şi groaza mea – că pielea era acoperită cu băşici mari, dureroase, în acel moment, tot ce am putut spune a fost: „Doamne, salvează-mă de durere şi suferinţă!” Disconfortul fizic era aproape de nesuportat.

  Deşi am fost dusă de îndată la cel mai apropiat spital, nimeni nu m-a putut ajuta, pentru că nu erau echipaţi corespunzător să trateze arsuri atât de grave ca ale mele. Mi s-a spus că trebuia să fiu tratată corespunzător la Secţia de arşi, în condiţii speciale. Am fost trimisă la un spital militar. În acea seară, de la ora 19:00 până la ora 23:00, a fost un iad pentru mine din cauza durerii de nesuportat. La acel spital, un doctor şi două asistente foarte atente mi-au dat nişte calmante. Următoarele cinci zile au fost foarte grele din cauza durerii, care adesea mi-a adus lacrimi în ochi.

  În a doua săptămână, durerea a început să scadă ca intensitate şi băşicile au început să se usuce, iar pielea să se decojească. Am început să sper din nou. Am crezut că va trebui să stau la pat timp de şase luni, dar, prin harul lui Dumnezeu, m-am vindecat (au mai rămas doar câteva cicatrici mici) în a treia săptămână de la incident! Lăudat fie Domnul! Răscumpărătorul nostru trăieşte şi îi recompensează pe cei care se încred în El!

  Adjoa Mawusi Adiaokuk Ekrong Tetteh

  El este acolo tot timpul - 2020. Am crezut că va trebui să stau la pat timp de şase luni, dar, prin harul lui Dumnezeu, m-am vindecat în a treia săptămână de la incident! Lăudat fie Domnul! Răscumpărătorul nostru trăieşte şi îi recompensează pe cei care se încred în El!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...