Articolul precedentCel mai bun tratament cosmetic
  Articolul următorPrimul născut

  Un zbor prin aer

  Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul şi a cărui nădejde este Domnul! (Ieremia 17:7)

  Ușa din față a casei era încuiată, așa că am mers la scara din spate. O treaptă și … gata! Am zburat prin aer. Îmi amintesc că am spus: „Mulțumesc, Doamne, că nu mi-am rupt piciorul!” Apoi bum! Am aterizat pe treapta umedă și rece.

  M-am uitat cu grăbire la piciorul meu stâng și am văzut că nu erau oase rupte la vedere. Dar picături de sânge se infiltrau prin ciorapi, ajungându-mi până la pantofi, iar apoi cădeau pe trepte. În ce situație mă aflam! Totul s-a întâmplat atât de repede, încât o vreme am fost uluită.

  Apoi, amintindu-mi că am un buton de alertă, am apăsat pe el. După aproximativ douăzeci de minute, mi-a trecut prin minte că toate contactele mele erau fie la biserică, fie plecate din localitate.

  Am mișcat cu atenție piciorul și am încercat să mă târăsc până în partea de sus a scărilor. În cele din urmă, am reușit să ajung în casă. Am sunat pentru ajutor o vecină care locuia vizavi, pe strada mea.

  Ea a venit cam odată cu ambulanța. Aceste două prezențe au fost o mângâiere pentru mine. Cadrele medicale de pe salvare au privit la piciorul care sângera și au spus că trebuie să fiu transportată la camera de gardă. Am ajuns la spital.

  Până când au fost efectuate procedurile și rănile au fost tratate, era deja prea târziu să mai merg la biserică, deci am rămas acasă.

  Cu inima plină de mulțumire, L-am lăudat pe Domnul. Dacă îmi rupeam piciorul sau șoldul, cum m-aș fi descurcat, căci locuiam singură? Ce minunat că marele Medic a fost cu mine și a permis să se întâmple doar atât! Laudă Lui!

  „Vindecă-mă Tu, Doamne, şi voi fi vindecat; mântuieşte-mă Tu, şi voi fi mântuit; căci Tu eşti slava mea!” (Ieremia 17:14). Domnul spune: „Cheamă-Mă, şi-ţi voi răspunde; şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse pe care nu le cunoşti” (Ieremia 33:3).

  Sunt foarte recunoscătoare că Dumnezeu m-a protejat în acest „zbor” prin aer. Ar trebui ca noi toți să păstrăm în minte binecuvântările lui Dumnezeu. „Noi trebuie să păstrăm aducerea-aminte a fiecărei binecuvântări pe care o primim de la Dumnezeu și, atunci când vom ajunge conștienți de marea Lui iubire față de noi, vom fi gata să ne încredem cu totul în mâna care a fost pironită pe cruce pentru noi.” (Ellen G. White, Calea către Hristos, p. 103) Tu pentru ce binecuvântare ești recunoscătoare astăzi?


  Muriel Heppel

  Un zbor prin aer - Devoțional femei. „Noi trebuie să păstrăm aducerea-aminte a fiecărei binecuvântări pe care o primim de la Dumnezeu și, atunci când vom ajunge conștienți de marea Lui iubire față de noi, vom fi gata să ne încredem cu totul în mâna care a fost pironită pe cruce pentru noi.”
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...