Articolul precedentCuvinte care zidesc
  Articolul următorSistem audio mono

  Când distrugem templul

  Trupul vostru este templul Duhului Sfânt. (1 Corinteni 6:19)

  – Dar nu e drept, a izbucnit Melissa. Mama Joettei a angajat un artist de tatuaje, cu ocazia zilei ei de naștere. Fiecare fată are pe umăr un tatuaj cu un fluture – dacă le dau voie părinții. Ai mei nu mi-au dat voie. Voi fi singura fată fără tatuaj, se jelea ea smiorcăindu-se. Mama mi-a spus că pot avea doar un tatuaj temporar, care se lipește, dar nu e același lucru. Dacă ai fi mama mea, m-ai lăsa să îmi fac un tatuaj cu un fluture, nu-i așa?

  Mi-am mușcat limba și am întârziat cu răspunsul. Liniștea este adesea folositoare, mai ales la început.

  – Hai, zi-mi! mi-a cerut Melissa. Ce e în neregulă cu un tatuaj?

  – Nu e nimic în neregulă, dacă ar fi pe urechea unei vaci sau a unei cămile, am răspuns eu. Deși, nu sunt sigură că vacii sau cămilei i-ar plăcea prea tare procedura.

  Melissa a râs.

  – Îți amintești când am văzut imaginea Templului Taj Mahal din India?

  Melissa a încuviințat.

  – Ce ai zice dacă cineva ar face niște graffitti cu fluturi pe acel monument splendid?

  – Cred că ar fi o … gro … grosolănie! a spus Melissa triumfătoare, folosind ocazia pentru a pronunța unul dintre cuvintele ei preferate. I-ar lua din frumusețe, adăugă ea.

  – Trupul tău este un templu, Melissa. La fel de splendid ca Taj Mahal. Mai ales că el găzduiește cel mai complex organ de pe planetă: creierul tău. Mă întrebi dacă te-aș lăsa să-ți tatuezi un fluture, dacă aș fi mama ta? Ti-aș spune asta: Când vei avea douăzeci și unu de ani, dacă încă îți mai dorești un fluture pe umăr, atunci va fi alegerea ta.

  Melissa mergea în jurul camerei fără vreo țintă. Știam că ea poate gândi mai bine dacă este în mișcare.

  – Știam eu că îmi vei spune asta, a spus ea apoi.

  – Deci? am întrebat eu.

  – Da, într-adevăr, un tatuaj este pentru totdeauna, a spus Melissa, continuând să rătăcească prin casă.

  Curând a revenit.

  – Gata, ştiu. Nu cred că îmi voi dori un fluture pe umăr când voi fi mai mare. În definitiv, un fluture lipit arată și el destul de bine. Și a pornit să se plimbe cu bicicleta.

  Înțeleaptă femeie, mama sa, am gândit eu, să-i ofere fetei o altă opțiune în loc de un refuz categoric.

  Ți-au fost împrumutate un creier și un corp ca să le folosești pe această planetă. Cum te raportezi la ele? Trupul tău este un templu.


  Arlene R. Taylor

  Când distrugem templul - Devoțional femei. Ți-au fost împrumutate un creier și un corp ca să le folosești pe această planetă. Cum te raportezi la ele? Trupul tău este un templu.
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...