Articolul precedentNu văd nimic bun în ei
  Articolul următorCamera Single

  Neputința înfrântă

  Până la bătrâneţea voastră Eu voi fi acelaşi, până la cărunteţea voastră vă voi sprijini. V-am purtat, şi tot vreau să vă mai port, să vă sprijin şi să vă mântuiesc. (Isaia 46:4)

  Am fost zdrobită când m-a sunat fiica mea și mi-a zis:

  – Mamă, Quana nu arată prea bine!

  – Du-o imediat la urgență! am sugerat imediat.

  Îmi amintesc și acum sentimentul de neputință pe care l-am avut atunci când am aflat că scumpa noastră nepoțică intrase în comă. Glucoza din sângele ei era peste cinci sute, ceea ce a atras după sine spitalizare și tratament de urgență. A fost apoi diagnosticată cu diabet.

  Quana, o fetiță de numai cinci anișori, era diabetică! Diabet de tip 1, cum este numit. Era dificil pentru mine să procesez că un copil atât de mic poate purta povara unui diabet juvenil.

  Cât va dura oare? mă întrebam.

  Numai Dumnezeu știe cât.

  Quana a învățat cum să-și facă testul de glicemie și injecțiile cu insulină. În timp ce alți copii mergeau la supermarket, la școală, pe terenul de joacă, la biserică, la petrecere sau oriunde doreau, balansând mâinile (dacă așa doreau) în toată libertatea, nepoțica mea trebuia să care după ea kitul pentru diabetici.

  Dar știți ceva? Dumnezeu a compensat acest lucru.

  Quana a fost mereu prima din clasă, de-a lungul școlii primare. Ea avea un mod de a fi plăcut, cooperant și o memorie strălucită. Acest copil, care acum are zece ani, a învățat pe dinafară multe texte biblice, incluzând întreg capitolul 22 din Apocalipsa.

  Ea mi-a spus: „Bunico, copiii din clasa mea spun că zâmbesc mereu.” Și nu este singurul lucru pe care mi l-a împărtășit: „Când voi merge în cer, nu voi mai avea diabet. Voi mânca tot ce voi vrea.”

  Faptul că un copil poate privi la binecuvântata speranță chiar așa bolnavă cum este, mi-a ridicat moralul. Atât ea, cât și eu suntem nerăbdătoare să mâncăm împreună din pomul vieții, ale cărui frunze vor sluji „la vindecarea neamurilor” (Apocalipsa 22:2).


  Hyacinth V. Caleb

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Hristos este podul

  Mă rog și vorbesc numai cu Domnul nostru așa cum o fac de ani de zile ca o creștină devotată. Dar darul acela îmi amintește că Hristos a murit pe cruce pentru noi; El este podul nostru și ar fi bine ca și noi să murim față de noi în fiecare zi și să trăim pentru El.

  Garanție pe viață

  Sunt atât de recunoscătoare că ochiul Lui veghează într-adevăr asupra vrăbiilor. Așa că am încredere că îi pasă și de mine!

  Publicate astăzi

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...

  Alege

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...