Articolul precedentNu văd nimic bun în ei
  Articolul următorCamera Single

  Neputința înfrântă

  Până la bătrâneţea voastră Eu voi fi acelaşi, până la cărunteţea voastră vă voi sprijini. V-am purtat, şi tot vreau să vă mai port, să vă sprijin şi să vă mântuiesc. (Isaia 46:4)

  Am fost zdrobită când m-a sunat fiica mea și mi-a zis:

  – Mamă, Quana nu arată prea bine!

  – Du-o imediat la urgență! am sugerat imediat.

  Îmi amintesc și acum sentimentul de neputință pe care l-am avut atunci când am aflat că scumpa noastră nepoțică intrase în comă. Glucoza din sângele ei era peste cinci sute, ceea ce a atras după sine spitalizare și tratament de urgență. A fost apoi diagnosticată cu diabet.

  Quana, o fetiță de numai cinci anișori, era diabetică! Diabet de tip 1, cum este numit. Era dificil pentru mine să procesez că un copil atât de mic poate purta povara unui diabet juvenil.

  Cât va dura oare? mă întrebam.

  Numai Dumnezeu știe cât.

  Quana a învățat cum să-și facă testul de glicemie și injecțiile cu insulină. În timp ce alți copii mergeau la supermarket, la școală, pe terenul de joacă, la biserică, la petrecere sau oriunde doreau, balansând mâinile (dacă așa doreau) în toată libertatea, nepoțica mea trebuia să care după ea kitul pentru diabetici.

  Dar știți ceva? Dumnezeu a compensat acest lucru.

  Quana a fost mereu prima din clasă, de-a lungul școlii primare. Ea avea un mod de a fi plăcut, cooperant și o memorie strălucită. Acest copil, care acum are zece ani, a învățat pe dinafară multe texte biblice, incluzând întreg capitolul 22 din Apocalipsa.

  Ea mi-a spus: „Bunico, copiii din clasa mea spun că zâmbesc mereu.” Și nu este singurul lucru pe care mi l-a împărtășit: „Când voi merge în cer, nu voi mai avea diabet. Voi mânca tot ce voi vrea.”

  Faptul că un copil poate privi la binecuvântata speranță chiar așa bolnavă cum este, mi-a ridicat moralul. Atât ea, cât și eu suntem nerăbdătoare să mâncăm împreună din pomul vieții, ale cărui frunze vor sluji „la vindecarea neamurilor” (Apocalipsa 22:2).


  Hyacinth V. Caleb

  Neputința înfrântă - Devoțional femei. Faptul că un copil poate privi la binecuvântata speranță chiar așa bolnavă cum este, mi-a ridicat moralul. Atât ea, cât și eu suntem nerăbdătoare să mâncăm împreună din pomul vieții, ale cărui frunze vor sluji „la vindecarea neamurilor”.
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...