Articolul precedentNu văd decât ceva bun în ei
  Articolul următorPrima jucărie

  Nu ești singură

  Iată că vine ceasul, şi a şi venit, când veţi fi risipiţi fiecare la ale lui; şi pe Mine Mă veţi lăsa singur; dar nu sunt singur, căci Tatăl este cu Mine. (Ioan 16:32)

  Merită să fii liderul unei organizații, cu toate luptele și bucuriile inerente, în vederea realizării unor obiective și a menținerii „măreției” acestor realizări.

  Mi-am dat seama cu tristețe că a fi directoare a unei școli este pentru mine o poziție care implică multă singurătate, mai ales în unele zile dificile și provocatoare. Aceasta era experiența poziției mele după o lungă și epuizantă zi de lucru. Zgomotul plin de viață și de agitație al studenților, profesorilor, personalului și părinților s-a potolit. Atmosfera din clădire a cedat locul unui ritm de pace tăcută. Totuși, nu mă simțeam bine. Mă găseam la birou, singură, neîmplinită și înfrântă.

  Era târziu, ora 21:00. Productivitatea era zero. Îmi venea să plâng și am sunat-o pe mama. Când ea a răspuns, lacrimi tăcute îmi curgeau pe obraji și cu părere de rău i-am mărturisit că am avut o zi teribilă. Mama mea iubitoare, dar și perspicace în toate, nu mi-a permis să mă afund în tristețea care mă deposeda de putere, ținându‑mă ostatică. În schimb, m-a întrebat simplu:

  – Cynthia, unde ești?

  I-am spus că sunt așezată la biroul meu. Ea a continuat:

  – Ești gata să pleci acasă?

  Atunci când am răspuns afirmativ, ea a spus scurt:

  – Bun, pentru că imediat ce îți voi spune ce să faci, voi închide telefonul.

  Apoi, fără să îmi mai dea posibilitatea să întreb de ce, mama mi-a impus:

  – Cynthia, vreau să faci o analiză a întregii zile. Când vei găsi un singur eveniment pozitiv, oricât de mare sau minuscul ar fi, poți pleca de la birou. Reamintește-ți și pe drum acel gând.

  Apoi a închis telefonul.

  Am făcut ce mi s-a zis. Spre disperarea mea, orice încercare de a găsi ceva era în zadar. Am strigat: „Nimic, absolut nimic! Toate au mers pe dos azi. Nimeni nu m-a ajutat. Toți m-au părăsit!” Însă, după această exprimare verbală a exasperării mele, am tăcut.

  O tăcere și o pace de netăgăduit m-au cuprins și L-am auzit pe Dumnezeu care spunea: Totuși, Cynthia, am fost cu tine toată ziua! În acel moment m-am ridicat, am plecat de la școală, am intrat în mașină și am condus spre casă cu bucurie. Mulțumesc, Isuse, că ai fost cu mine toată ziua și că mereu ești alături de mine!

  Când te simți atât de singură, amintește-ți cuvintele lui Isus: „Eu sunt cu voi în toate zilele” (Matei 28:20).


  Cynthia Best-Goring

  Nu ești singură - Devoțional femei. L-am auzit pe Dumnezeu care spunea: „Totuși, Cynthia, am fost cu tine toată ziua!” În acel moment m-am ridicat, am plecat de la școală, am intrat în mașină și am condus spre casă cu bucurie. Mulțumesc, Isuse, că ai fost cu mine toată ziua și că mereu ești alături de mine!
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...