Articolul precedentNu văd decât ceva bun în ei
  Articolul următorPrima jucărie

  Nu ești singură

  Iată că vine ceasul, şi a şi venit, când veţi fi risipiţi fiecare la ale lui; şi pe Mine Mă veţi lăsa singur; dar nu sunt singur, căci Tatăl este cu Mine. (Ioan 16:32)

  Merită să fii liderul unei organizații, cu toate luptele și bucuriile inerente, în vederea realizării unor obiective și a menținerii „măreției” acestor realizări.

  Mi-am dat seama cu tristețe că a fi directoare a unei școli este pentru mine o poziție care implică multă singurătate, mai ales în unele zile dificile și provocatoare. Aceasta era experiența poziției mele după o lungă și epuizantă zi de lucru. Zgomotul plin de viață și de agitație al studenților, profesorilor, personalului și părinților s-a potolit. Atmosfera din clădire a cedat locul unui ritm de pace tăcută. Totuși, nu mă simțeam bine. Mă găseam la birou, singură, neîmplinită și înfrântă.

  Era târziu, ora 21:00. Productivitatea era zero. Îmi venea să plâng și am sunat-o pe mama. Când ea a răspuns, lacrimi tăcute îmi curgeau pe obraji și cu părere de rău i-am mărturisit că am avut o zi teribilă. Mama mea iubitoare, dar și perspicace în toate, nu mi-a permis să mă afund în tristețea care mă deposeda de putere, ținându‑mă ostatică. În schimb, m-a întrebat simplu:

  – Cynthia, unde ești?

  I-am spus că sunt așezată la biroul meu. Ea a continuat:

  – Ești gata să pleci acasă?

  Atunci când am răspuns afirmativ, ea a spus scurt:

  – Bun, pentru că imediat ce îți voi spune ce să faci, voi închide telefonul.

  Apoi, fără să îmi mai dea posibilitatea să întreb de ce, mama mi-a impus:

  – Cynthia, vreau să faci o analiză a întregii zile. Când vei găsi un singur eveniment pozitiv, oricât de mare sau minuscul ar fi, poți pleca de la birou. Reamintește-ți și pe drum acel gând.

  Apoi a închis telefonul.

  Am făcut ce mi s-a zis. Spre disperarea mea, orice încercare de a găsi ceva era în zadar. Am strigat: „Nimic, absolut nimic! Toate au mers pe dos azi. Nimeni nu m-a ajutat. Toți m-au părăsit!” Însă, după această exprimare verbală a exasperării mele, am tăcut.

  O tăcere și o pace de netăgăduit m-au cuprins și L-am auzit pe Dumnezeu care spunea: Totuși, Cynthia, am fost cu tine toată ziua! În acel moment m-am ridicat, am plecat de la școală, am intrat în mașină și am condus spre casă cu bucurie. Mulțumesc, Isuse, că ai fost cu mine toată ziua și că mereu ești alături de mine!

  Când te simți atât de singură, amintește-ți cuvintele lui Isus: „Eu sunt cu voi în toate zilele” (Matei 28:20).


  Cynthia Best-Goring

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Calmă în furtună

  Dumnezeu cunoaște fiecare circumstanță și permite să fim în acea situație pentru a-L cunoaște mai bine.

  Ingredientul principal

  Isus este ingredientul de care avem nevoie pentru a ține laolaltă toate celelalte ingrediente. Noi ar trebui să ne concentrăm să obținem mai întâi ingredientul principal; apoi, toate celelalte lucruri vor intra la locul lor.

  Prețuiește-o pe Rut a ta

  Îți mulțumesc pentru Rut. Te rog, ajută-mă să prețuiesc aceste persoane astăzi, pentru că sunt darul Tău pentru noi. Amin!

  Publicate astăzi

  Elev de nota 9

  Dumnezeu nu a stat și nu va sta vreodată să adune note, să calculeze medii și să realizeze clasamente sau contabilitate. Puterea noastră slabă este făcută desăvârșită de către puterea Lui infinită. Când suntem slabi, atunci suntem tari în Hristos. Nu mai pierde vremea și energiile făcând calcule, ci trăiește cu toată puterea și dragostea ta pentru Dumnezeu și pentru semeni!

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Scut şi apărare

  E ceva care îţi generează anxietate şi nefericire? Pune-ţi scutul! Ia fiecare promisiune biblică şi cu ea vei rezista la ceea ce urmează să se întâmple!

  Oameni cu farmec

  Doamne, mă rog astăzi pentru victimele asprimii și ale violenței domestice! De cele mai multe ori, asprimea vine de la cei dragi, ceea ce o face și mai greu de suportat. PROVOCARE: Elimină azi orice asprime, chiar și atunci când societatea o consideră justificată!

  Isten kinyilvánítja hatalmát

  „Egy pillanat alatt meghalnak; éjfélkor felriadnak a népek és elenyésznek, a hatalmas is eltűnik kéz...