Articolul precedentOaia pierdută
  Articolul următorȘir indian

  Victoria asupra dulciurilor

  Pot totul în Hristos care mă întărește. (Filipeni 4:13)

  Zahăr. Zahăr rafinat. Era consolarea, ușurarea și vindecarea mea după trauma emoțională. De când aveam șaisprezece ani, zahărul a fost soluția folosită de mine pentru vindecarea de stresul emoțional și mintal, dar și prima cauză a creșterii mele în greutate și a unui tegument cu probleme. Ultimii patru ani au fost decisivi, pentru că am avut de-a face în mod serios cu problema zahărului rafinat. Mi s-au întâmplat multe în viață și am ajuns în fața unei alegeri: zahărul sau pierderea sănătății! Pe atunci, credeam cu adevărat că, pentru a rămâne sănătoasă și pentru a face față provocărilor vieții, aveam nevoie de zahăr. Tânjeam după el. Credeam că nu pot trăi fără el.

  Ca oricine care este într-o relație toxică, am încercat să nu mai consum zahăr, dar nu am reușit! Chiar când să ajung la eliberare, ceva se întâmpla sau îmi aminteam de o situație tristă sau de un eveniment traumatic și creștea dorința de a consuma zahăr, ca un uragan care se lupta cu realizările mele de până atunci și care nu se lăsa până când cedam și luam tratamentul dulce. Se pare că nimic nu îmi liniștea mai mult inima rănită decât o cutie cu înghețată sau o felie de tort de ciocolată. Nimic nu putea aduce atâta mângâiere ca o prăjitură cu ciocolată sau o felie de plăcintă de persici. Nici măcar Isus. Trist, dar adevărat: am găsit mângâierea în mâncare, nu în Hristos.

  În primăvara lui 2015 știam că aveam nevoie de eliberare. Mi-era necesar sprijinul în rugăciune, ca să pot să fiu eliberată. M-am destăinuit sorei Summer, o prietenă care era o mare luptătoare în rugăciune, căreia i-am cerut ajutorul de a se ruga pentru mine, să pot fi eliberată din strânsoarea dulciurilor. Deși mă rugasem și singură înainte, știam că, dacă ea se va ruga pentru mine, șansele ca puterea voinței mele să aibă succes erau mai mari.

  M-am decis să postesc de la zahăr pentru patruzeci de zile și patruzeci de nopți. S-a rugat și Summer. Am postit (și m-am rugat). Când doream desert, luam o nectarină. La început a fost greu, dar am continuat să mă rog și să postesc. Nu am cedat și nici nu m-am dat bătută. La jumătatea postului, nectarinele au început să mi se pară mai dulci și mai bune decât deserturile cu zahăr. Către sfârșitul postului, nu mai tânjeam după zahăr, iar după a patruzecea zi de la renunțarea la zahar, am fost eliberată! Dumnezeu mi-a dat această victorie și până azi nu mai sunt dependentă de zahărul rafinat.

  Dacă te lupți cu ceva, te încurajez să-I predai lupta lui Dumnezeu. Postește, roagă-te și cere sprijinul oamenilor cu frică de Dumnezeu, care cred în cuvintele Bibliei și care se pot ruga pentru predarea și victoria ta. Credeți-mă, funcționează și merită tot efortul!


  Alexis A. Goring

  Victoria asupra dulciurilor - Devoțional femei. Dacă te lupți cu ceva, te încurajez să-I predai lupta lui Dumnezeu. Postește, roagă-te și cere sprijinul oamenilor cu frică de Dumnezeu, care cred în cuvintele Bibliei și care se pot ruga pentru predarea și victoria ta. Credeți-mă, funcționează și merită tot efortul!
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...