Articolul precedentDrahma pierdută
  Articolul următorUniforma

  Cerul este destinația mea

  Apoi i-a zis: „Adevărat, adevărat vă spun că, de acum încolo, veţi vedea cerul deschis şi pe îngerii lui Dumnezeu suindu-se şi coborându-se peste Fiul omului.” (Ioan 1:51)

  Pe când eram copil, bunicii mei dragi stăteau cu mine ziua, pentru că părinții erau plecați la lucru. Într-o zi, bunica și-a pregătit geanta ca să meargă la o întâlnire matinală la biserică, unde nu mă putea lua cu ea. M-am simțit foarte tristă că m-a „abandonat” acasă.

  Mai târziu în viață, plecam la serviciu dimineața mai din timp, ca să pot să ajung câteva minute mai devreme, înainte de începerea programului, pentru a avea puțin timp liber. Trebuia să trec o intersecție aglomerată din New York, pentru a prinde autobuzul. Uneori, mi se părea că semaforul nu se mai schimbă niciodată. Când era verde, deja mai veneau două-trei persoane care așteptau împreună cu mine. Atunci alergam ca să traversez strada, cu speranța că voi prinde autobuzul, dar, de obicei, alergarea nu era de niciun folos. Doar câteva secunde dacă ajungeam mai devreme, l-aș fi prins. De multe ori ajungeam până în fața ușii și băteam în ea, poate-poate șoferul va avea milă și îmi va deschide. Unii deschideau, alții doar ne priveau în față pe când ieșeau din refugiul stației. Aceasta însemna o așteptare de cincisprezece minute până la următorul autobuz.

  Am avut multe asemenea experiențe cu transportul în comun. După ratarea primului autobuz și o așteptare de cincisprezece minute până la următorul, am intrat în stația de metrou la Hillside Avenue, unde era puțin probabil să găsesc un loc în timpul orelor de vârf. Călătoria dintre Sutphin Boulevard și Hillside Avenue dura între douăzeci și patruzeci de minute, în cel mai bun caz.

  De obicei, metroul de la linia D aștepta în stație cu ușile deschise. Distanța platformei dintre linia E și linia D la Seventh Avenue nu era mai mare de șapte metri. Totuși, atunci când ușile de la linia E erau deschise, cele de la D începeau să se închidă. Ce sentiment neplăcut! Iar am fost lăsată pe dinafară.

  Isus revine! Atunci nu vom mai călători cu autobuzul sau cu metroul, ci prin intervenția Sa divină. Dacă voi fi în viață, sper să am parte de transformare. Dacă voi fi adormită, mă rog să fiu trezită din somn, ca apoi să privesc în sus și să fiu ridicată să-L întâlnesc pe Domnul în văzduh (1 Tesaloniceni 4:16,17). Cerul este destinația mea. Tu și eu am fost răscumpărați prin sângele lui Isus. Mă rog ca, prin harul lui Dumnezeu, să nu fim lăsați pe afară! Aleluia!


  Cora A. Walker

  Cerul este destinația mea - Devoțional femei. Isus revine! Atunci nu vom mai călători cu autobuzul sau cu metroul, ci prin intervenția Sa divină. Dacă voi fi în viață, sper să am parte de transformare. Dacă voi fi adormită, mă rog să fiu trezită din somn, ca apoi să privesc în sus și să fiu ridicată să-L întâlnesc pe Domnul în văzduh.
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...