Articolul precedentVocea care mă îndrumă
  Articolul următorPrimul pas pe lună

  Gustă să vezi bunătatea Sa!

  Gustaţi şi vedeţi ce bun este Domnul! Ferice de omul care se încrede în El! (Psalmi 34:8)

  Mallika lucra într-o slujbă neînsemnată. Din când în când auzea despre Isus și despre minunile Sale de la soția unui ofițer.

  De câte ori aud aceste istorii, gândea Mallika într-o zi, în special cele cu privire la minunile lui Isus, simt dorința să cred în El. Dacă El a hrănit într-adevăr cinci mii de oameni și a vindecat oamenii cu o atingere sau chiar cu un cuvânt, atunci aș dori să cred și eu și să-L urmez.

  Cu câțiva ani înainte, soțul Mallikăi încetase din viață. Ea știa că era beneficiara legală a unor fonduri de la locul de muncă al soțului ei. Totuși, nu a putut avea acces la acești bani, care i se cuveneau.

  De fapt, încerca de trei ani să obțină acele drepturi bănești, însă în zadar.

  A doua zi după ce Mallika a dobândit convingerea că era important să-L urmeze pe Isus, ceva extraordinar s-a întâmplat.

  Mult așteptații bani de la locul de muncă al soțului decedat, care îi fuseseră refuzați în toți acești trei ani, i-au fost acordați, în sfârșit!

  Mallika era în stare de șoc. Numai cu o zi înainte promisese că va crede în Isus dacă va experimenta o „minune” în viața sa. Acum, o minune extraordinară i s-a întâmplat! Uimirea și bucuria ei erau de nedescris.

  „O, Isuse”, s-a rugat ea, „cu frică și respect îmi predau viața Ție, marelui Dumnezeu. Iartă-mi ezitarea. Acum sunt cu totul a Ta.” La puțin timp după aceea, Mallika a făcut o declarație publică despre nou-descoperita ei credință, prin botez.

  Da, Dumnezeu onorează credința simplă. Domnul nostru este răbdător în dragostea Sa pentru noi. El dorește să împlinească dorința inimilor noastre. Fiecare dintre noi este prețios pentru El. Dumnezeu este bun. Da, este bun mereu! Să gustăm și să vedem bunătatea Lui în viața noastră și să devenim martorii Săi, răspândind lumina Sa.


  Jeyarani Sundersingh

  Gustă să vezi bunătatea Sa! - Devoțional femei. Da, Dumnezeu onorează credința simplă. Domnul nostru este răbdător în dragostea Sa pentru noi. El dorește să împlinească dorința inimilor noastre. Fiecare dintre noi este prețios pentru El. Dumnezeu este bun.
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Publicate astăzi

  Cinci degete

  În lumea lui Dumnezeu, situația stă în felul următor, după cum o rezumă Pavel: „Când sunt slab, atunci sunt tare”; „Pot totul în Hristos, care mă întărește.”

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Mintea şi comportamentul

  Soluția la toate provocările noastre nu este să ne îngrijorăm pentru că ne îngrijorăm, ci să renunțăm la aceste gânduri, să le înlocuim cu altele care edifică și duc spre o rezolvare. Astăzi supune-ți gândurile lui Isus Hristos și rezultatele te vor surprinde!

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Zűrzavar a városokban

  „A gonosz emberek pedig és az ámítók növekednek a rosszaságban, eltévelyítvén és eltévelyedvén.” (2Tim 3,13)„Isten...