Articolul precedentVocea care mă îndrumă
  Articolul următorPrimul pas pe lună

  Gustă să vezi bunătatea Sa!

  Gustaţi şi vedeţi ce bun este Domnul! Ferice de omul care se încrede în El! (Psalmi 34:8)

  Mallika lucra într-o slujbă neînsemnată. Din când în când auzea despre Isus și despre minunile Sale de la soția unui ofițer.

  De câte ori aud aceste istorii, gândea Mallika într-o zi, în special cele cu privire la minunile lui Isus, simt dorința să cred în El. Dacă El a hrănit într-adevăr cinci mii de oameni și a vindecat oamenii cu o atingere sau chiar cu un cuvânt, atunci aș dori să cred și eu și să-L urmez.

  Cu câțiva ani înainte, soțul Mallikăi încetase din viață. Ea știa că era beneficiara legală a unor fonduri de la locul de muncă al soțului ei. Totuși, nu a putut avea acces la acești bani, care i se cuveneau.

  De fapt, încerca de trei ani să obțină acele drepturi bănești, însă în zadar.

  A doua zi după ce Mallika a dobândit convingerea că era important să-L urmeze pe Isus, ceva extraordinar s-a întâmplat.

  Mult așteptații bani de la locul de muncă al soțului decedat, care îi fuseseră refuzați în toți acești trei ani, i-au fost acordați, în sfârșit!

  Mallika era în stare de șoc. Numai cu o zi înainte promisese că va crede în Isus dacă va experimenta o „minune” în viața sa. Acum, o minune extraordinară i s-a întâmplat! Uimirea și bucuria ei erau de nedescris.

  „O, Isuse”, s-a rugat ea, „cu frică și respect îmi predau viața Ție, marelui Dumnezeu. Iartă-mi ezitarea. Acum sunt cu totul a Ta.” La puțin timp după aceea, Mallika a făcut o declarație publică despre nou-descoperita ei credință, prin botez.

  Da, Dumnezeu onorează credința simplă. Domnul nostru este răbdător în dragostea Sa pentru noi. El dorește să împlinească dorința inimilor noastre. Fiecare dintre noi este prețios pentru El. Dumnezeu este bun. Da, este bun mereu! Să gustăm și să vedem bunătatea Lui în viața noastră și să devenim martorii Săi, răspândind lumina Sa.


  Jeyarani Sundersingh

  Gustă să vezi bunătatea Sa! - Devoțional femei. Da, Dumnezeu onorează credința simplă. Domnul nostru este răbdător în dragostea Sa pentru noi. El dorește să împlinească dorința inimilor noastre. Fiecare dintre noi este prețios pentru El. Dumnezeu este bun.
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...