Articolul precedentUn ajutor potrivit
  Articolul următorNota 2

  Cerere pentru liniște

  Până la bătrâneţea voastră Eu voi fi acelaşi, până la cărunteţea voastră vă voi sprijini. V-am purtat şi tot vreau să vă mai port, să vă sprijin şi să vă mântuiesc. (Isaia 46:4)

  La muncă, soțul meu, Jed, a câștigat recent o călătorie în Jamaica, cu promisiunea unor plaje frumoase, climat cald și o cazare specială, fiind incluse băuturile răcoritoare și masa. I-am cerut agentului de voiaj să ne găsească un loc unde să avem liniște și pace. De-abia așteptam acea vacanță relaxantă. Totuși, când am ajuns am realizat că informația din broșură era exagerată. Am petrecut următoarele patru zile în căutarea unui colț mai liniștit, pe undeva. Nu era ușor de realizat acest lucru, deoarece tot timpul era agitație cu turiștii și cu angajații, cu muzica la volum înalt, cu aparatele de suflat frunzele de pe jos, cu mașinile de tuns iarba, autovehiculele, autobuzele și mașinile de golf. Speranța pentru câteva zile de liniște era spulberată.

  Pentru că doream cu tot dinadinsul să obținem cât mai mult posibil din acea vacanță, Jed și cu mine am continuat să căutăm și, în cele din urmă, am găsit un loc departe de raza auditivă a echipajelor de mentenanță, de boxele bubuind cu muzică raggae și de mulțimea zgomotoasă. Având aici o vedere frumoasă spre ocean, am început să inspirăm adânc – până când o șalupă cu niște petrecăreți a acostat chiar lângă colțul nostru „liniștit”. Jed și cu mine am privit unul la altul și doar am oftat – căci trecuserăm de vârsta „spărgătorilor de petreceri”.

  Ceea ce a salvat puțin acea călătorie a fost întâlnirea cu un grup de oameni care s-a întâmplat să fie membri ai aceleași confesiuni din care făceam parte și noi. Am avut cu ei conversații minunate și am avut parte de binecuvântări reciproce. Am mai avut ocazia de a le împărtăși dragostea lui Hristos și altora. Odată întorși acasă, mă gândeam că nu avusesem parte de toată odihna de care aveam nevoie. Totuși, Dumnezeu este credincios. În prima dimineață când am ajuns acasă, El m-a îndrumat să citesc un verset din Isaia. În acel verset am găsit că odihna mea este în Isus. El singur asigură odihna.

  „Până la bătrâneţea voastră Eu voi fi acelaşi, până la cărunteţea voastră vă voi sprijini. V-am purtat şi tot vreau să vă mai port, să vă sprijin şi să vă mântuiesc” (Isaia 46:4).

  Sunt recunoscătoare că Dumnezeu chiar are grijă de toate nevoile noastre. Jed și cu mine suntem fericiți să fim acasă. Vom sta departe de mașinile de suflat frunze – măcar pentru o vreme – sau vom purta în urechi dopuri împotriva zgomotului.

  Lee Lee Dart

  Cerere pentru liniște - Devoțional femei. Totuși, Dumnezeu este credincios. În prima dimineață când am ajuns acasă, El m-a îndrumat să citesc un verset din Isaia. În acel verset am găsit că odihna mea este în Isus. El singur asigură odihna.
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...