Articolul precedentMă pot înfuria?
  Articolul următorA doua poruncă

  Dublă minune în familie

  Cum nu ne va da fără plată, împreună cu El, toate lucrurile? (Romani 8:32)

  La ora 00:10, pe 9 februarie 2017, a sunat cumnatul meu să ne spună că a murit socrul nostru, care împlinise o sută de ani. Deoarece companiile de transport și benzinăriile erau în grevă pentru șaptezeci și două de ore, ne întrebam cum vom merge la ceremonia de înmormântare, într-un oraș situat la 220 de kilometri depărtare? Atunci, Domnul i-a adus aminte soțului meu să ia legătura cu un văr care era administrator la o stație de benzină. Cum l-a sunat, vărul a promis să se ocupe de problema noastră chiar în acea dimineață, devreme.

  Într-adevăr, în dimineața următoare, la ora 8:00, cele două automobile care urmau să plece erau cu plinul făcut și nepotul nostru a plătit factura.

  Înmormântarea era programată pentru ziua următoare. Un grup important din biserica locală a luat parte la ceremonie. Acest gest de fraternitate a adus multă bucurie familiei – faptul că membrii bisericii le erau alături fraților în necaz.

  În dimineața plecării, Duhul Sfânt l-a inspirat din nou pe soțul meu. Fiind cel mai mare dintre frați, a organizat o reuniune de familie. I-a chemat pe toți frații și pe un văr.

  În timpul acelei consfătuiri, mi-am amintit că un alt văr, care locuia în apropiere, nu fusese chemat. Cum puteam să-i dau de știre soțului meu? Să-i trimit un mesaj? Mi-a venit în minte să mă rog. M-am gândit: Domnul îi va transmite mesajul soțului meu. Am început rugăciunea. Din cameră se auzeau voci, dar nu înțelegeam ce spuneau. Deodată am auzit chiar vocea vărului care nu fusese invitat. Mi-era teamă că, fiind supărat, venise nechemat. Am continuat să mă rog, punând situația în mâna Domnului, la care este rezolvare în toate.

  La sfârșitul reuniunii, când soțul s-a întors, primele lui cuvinte au fost: „Domnul este minunat! În timpul consfătuirii mi-am dat seama că nu îl invitasem pe vărul nostru, așa că am trimis după el, iar el a venit imediat.”

  „Amin!” am exclamat eu. „Domnul este minunat!” I-am povestit apoi soțului meu despre rugăciunea pe care o înălțasem. Am îngenuncheat și I-am dat slavă lui Dumnezeu. El este cel care aduce unitatea în familie.

  Abiba Thiombiano

  Dublă minune în familie - Devoțional femei. „Domnul este minunat!” I-am povestit apoi soțului meu despre rugăciunea pe care o înălțasem. Am îngenuncheat și I-am dat slavă lui Dumnezeu. El este cel care aduce unitatea în familie.
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...