Articolul precedentPuterea iertării
  Articolul următorSecundul

  În brațele Sale

  Apoi i-a luat în braţe şi i-a binecuvântat, punându-Şi mâinile peste ei. (Marcu 10:16)

  Cu câțiva ani în urmă, o prietenă mi-a destăinuit că, atunci când petrece timp cu Dumnezeu, își imaginează că urcă pe genunchii lui Dumnezeu, în timp ce El îi spune ce dorește ca ea să știe și să înțeleagă. Îmi place această imagine, astfel că am încercat și eu, într-o ocazie, dimineața la devoțional, să îmi imaginez că urc în brațe la Isus. Îmi place să petrec timp cu El.

  Recent mi-a fost prezentat un concept nou, într-un cantonament pentru femei. La unul dintre momentele de rugăciune, vorbitoarea s-a referit la Marcu 10, unde Isus a chemat copiii la Sine. Ea a citat Marcu 10:16, spunând că Isus „i-a luat în braţe” pe acei copii. O lumină s-a aprins în mintea mea. Nu ştiu ce a mai spus vorbitoarea în următoarele minute, pentru că mintea mea era în altă parte. Acesta era un tablou diferit de cel pe care îl aveam eu în minte. Nu eu trebuia să mă chinuiesc să urc în brațe la Isus. Nu eu trebuia să fac această acțiune.

  M-am gândit imediat la nepoțica mea, Makayla, care are șapte luni. Mi-am închipuit făcând cel mai plăcut lucru: să întind mâinile spre ea, arătând astfel că sunt gata s-o iau în brațe. Atunci, ea își întinde mânuțele spre mine, arătând că dorește să o ridic. Grabnic o iau în brațe și o așez în poală la mine. Este una dintre bucuriile cele mai mari pentru o bunică.

  Makayla este prea micuță ca să inițieze singură acel proces de luat în brațe. Ea nu știe încă să ceară (chiar și fără vorbe) acest lucru. Chiar când va fi mai măricică, va fi doar cea care va primi acest gest. Chiar dacă are inițiativa, ea doar este ridicată în brațe. Ea nu va putea să mă ia pe mine în brațe; eu voi fi mereu aceea care va face acest lucru.

  Gândindu-mă la relația mea cu Makayla, am început să realizez cum funcționează relația cu Isus. El este Cel care mă ia în brațe. El întinde mâinile spre mine și eu le întind spre El. Atunci, El mă ia în brațe și mă strânge la pieptul Său. Este una dintre cele mai mari bucurii ale Lui, să mă țină (și să te țină) acolo, la pieptul Său, și să petrecem timpul împreună în fiecare dimineață. Nu contează cât de în vârstă voi fi; eu nu voi putea fi în stare să-L ridic pe Isus. Poate că voi lua și eu inițiativa, dar El va fi întotdeauna Cel care mă va lua în brațe. Laudă Domnului! Este atât de ușor pentru mine!

  Kathy Pepper

  În brațele Sale - Devoțional femei. Nu contează cât de în vârstă voi fi; eu nu voi putea fi în stare să-L ridic pe Isus. Poate că voi lua și eu inițiativa, dar El va fi întotdeauna Cel care mă va lua în brațe. Laudă Domnului! Este atât de ușor pentru mine!
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...