O mărturie

  Dar vine ceasul, şi acum a şi venit, când închinătorii adevăraţi se vor închina Tatălui în duh şi în adevăr; fiindcă astfel de închinători doreşte şi Tatăl. Dumnezeu este Duh; şi cine se închină Lui trebuie să I se închine în duh şi în adevăr. (Ioan 4:23,24)

  În ultimii ani, mama mea, apropiindu-se de optzeci de ani, a spus familiei că, dacă cineva dorește ceva din ceea ce este al ei, să îi spună. „La vârsta mea, trăiesc un bonus de ani, care s-ar putea sfârși oricând.”

  Fiica mea, Andrea, care are treizeci și șapte de ani, a cerut de la bunica Lila să caute în cutia ei uriașă de scrisori și cărți poștale primite de la familie și prieteni și să i le înapoieze pe cele scrise de ea personal.

  Deci, pe 26 noiembrie 2009 (de Ziua Recunoștinței în Statele Unite ale Americii și cu trei zile înainte de ziua de naștere a bunicii Lila), am început căutarea în cutia de scrisori. Am petrecut câteva ore solemne revizitând amintiri din zile de mult apuse, ca să putem să scoatem la lumină corespondența din trecut a Andreei cu bunica. Ea va putea fi binecuvântată și întărită în viitor, când va citi și va vedea cum Dumnezeu a pus deoparte familia noastră pentru a-I servi Lui. Un anume plic mi-a atras atenția, deoarece am recunoscut scrisul bunicii mele Moore. Avea un timbru de treizeci de cenți cu „îngerul iubirii” și fusese expediat din Portland, Oregon, pe 22 februarie 1996. Am simțit dorința să-i citesc mamei mele această scrisoare de la mama ei. Și sunt bucuroasă că am făcut-o.

  A fost scrisă chiar în Ziua Recunoștinței și merele care împodobeau hârtia m-au făcut să zâmbesc (vezi Zaharia 2:8). Spre sfârșitul scrisorii, bunica Moore scria: „Debbie [adică eu] îmi trimite deseori scrisori ca să mă încurajeze. Ea este o fată bună și caută să-i convingă și pe alții să facă ce este bine. Chiar dacă nu este ascultată, ea își dă silința… Dumnezeu să vă binecuvânteze. Cu drag, Mama.” Bunica Moore a trecut în neființă la câteva luni după ce a scris această mărturie. Ea avea optzeci și șapte de ani și a decedat chiar cu o săptămâna înainte de nunta Andreei.

  Curând, într-o zi, bunica mea va striga: „Aleluia! Slăvit fie Dumnezeu!” atunci când va auzi mărturia noastră. Ea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Deborah Sanders

  O mărturie - Devoțional femei. Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...