Articolul precedentMângâierea, în lumea animală
  Articolul următorTrepiedul

  În brațele iubirii Sale

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. (Filipeni 4:19)

  Nu, Doamne, nu poate să se întâmple așa ceva! Cum ai putut să-mi faci asta? Am fost șocată atunci când am auzit că cea mai mare dintre fiicele noastre a fost diagnosticată cu cancer mamar.

  Dar stați puțin! Doar pentru că ea avea cancer nu însemna neapărat că va muri. Existau tratamente care se puteau face și, în plus, în rest ea era puternică și sănătoasă. De ce să pun sub semnul întrebării ce face Dumnezeu? Ea mi-a amintit că nu este prima și nici ultima care are un astfel de diagnostic.

  „Sunt în mâinile lui Dumnezeu”, mi-a reamintit ea. „El va fi cu mine.”

  După o mastectomie și după ce s-au făcut pregătirile necesare, a început un solicitant tratament chimioterapic. Se simțea foarte rău și era extenuată, dar, după două săptămâni și după al doilea tratament de chimioterapie, a început să se simtă destul de bine.

  Am realizat că Dumnezeu Se îngrijise cu mult timp înainte de ceea ce urma să se întâmple în viitor, pentru că cele două fiice gemene s-au mutat în orașul nostru. Acum, ele sunt dispuse să ajute cu tot ce pot pentru a o susține pe sora lor, al cărei soț nu s-a pensionat încă. Problemele mele de sănătate mă împiedică să fac atât de mult cât îmi doresc, dar Dumnezeu avea soluția înainte ca noi să știm că vom avea o problemă.

  Totodată, mai era ceva care îmi ocupa gândurile. Cum vom putea, eu și soțul, să mergem în sud pentru timpul iernii, așa cum făceam mereu, și să ne lăsăm fiica bolnavă? Însă toate cele trei fiice ne-au spus că nici măcar să nu ne gândim să rămânem în nord. Dacă am face-o, ele s-ar îngrijora că vom cădea pe zăpada și gheața anunțate de previziunile meteo. Deci ne-am decis, în cele din urmă, să mergem în sud, dar numai pentru că au insistat fiicele noastre.

  Dumnezeu este atât de bun și Se îngrijește de nevoile noastre. El știe sfârșitul de la început și noi putem să ne încredem în El cu toată inima. Este dureros să știm că fiica noastră trebuie să treacă prin tratamentul de cancer, dar mai știm – așa cum ea ne reamintește – că este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Anna May Radke Waters

  În brațele iubirii Sale - Devoțional femei. Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...