Articolul precedentAromoterapia
  Articolul următorTriunghiul echilateral

  Viziunea unei mame

  Iată Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine. (Apocalipsa 3:20)

  În timp ce mă rog, Domnul îndepărtează blând cortina de la fereastra vieții și Îl văd cum stă la ușa inimii fiicei mele. El bate la ușă cu răbdare, chemând cu blândețe numele copilului meu. Vocea Sa este plină de dragoste. El pune urechea la ușă, ca să audă și cel mai slab răspuns de partea cealaltă. Mâna copilului meu ajunge încet la ușă și ezită. Din nou Isus bate și cheamă cu blândețe. Va auzi fiica mea vocea Sa? De ce Isus nu bate mai tare și nu strigă mai tare? Mâna fiicei mele se mișcă iar. În imaginația mea, stau în vârful picioarelor chiar în spatele umerilor Lui înalți, ca să văd dacă ușa se va deschide. Sigur, Isus nu se supără că vreau să iau parte la acest moment pentru care m-am rugat atât de mult. Când Isus a lăsat mâna în jos, ușa a început să se deschidă foarte încet.

  Mulțumesc, Doamne Isuse! În bucuria mea, mă reașez imediat chiar lângă Isus. Am predicat, am implorat și am pledat atât de mult timp pentru acest moment! Înainte ca fiica mea să vadă fața iubitoare a lui Isus, ea o vede pe a mea. Înainte ca Isus să spună ceva, ușa inimii ei este trântită și o altă ocazie este pierdută.

  Cu ochii în lacrimi privesc la Isus. Înainte de a mă mustra și corecta, El Își pune cu blândețe mâinile în jurul umerilor mei și mă privește cu ochi calzi. Oare de ce nu mi-am dat seama mai dinainte? Este dureros, dar important pentru mine să înțeleg. Este clar, m-am amestecat acolo unde nu trebuia. Mântuirea copilului meu adult – a copiilor mei adulți – nu este povara mea. Nu pot salva pe nimeni. Niciodată. Văd că ei au nevoie de Salvator, dar nu voi fi eu aceea care să-i salvez. Fiica mea a auzit de la mine tot ce trebuia să audă despre Isus, de multe ori. Nu are nevoie de mai multă informație, ci de mai multă înțelegere a lui Dumnezeu prin Dumnezeu, nu prin mama ei.

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port. Am libertatea de a-mi folosi mărturia „tăcută” care, să sperăm, îi va îndruma pe copiii mei spre Isus, cel pe care Îl iubesc și sunt binecuvântată să-L cunosc. Am libertatea să mă rog și iar să mă rog și să-i iubesc pe copii pentru ceea ce sunt ei – pentru felul lor de a fi – ceea ce este minunat. Ei sunt amuzanți, interesanți și foarte talentați!

  Atunci când copiii își deschid ușa inimii, fie ca ei să vadă fața lui Isus, nu pe a mea.

  Becky Joyner

  Viziunea unei mame - Devoțional femei. Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...