Articolul precedentEpinefrina, sau emoţia contagioasă
  Articolul următorA3

  Experimentând chemarea Maestrului

  Vorbeşte, Doamne, căci robul Tău ascultă. (1 Samuel 3:9)

  Au fost opt săptămâni lungi în Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii, atunci când am mers „la drumuri și la garduri” să căutăm „oile pierdute” pe durata întâlnirilor de redeșteptare. Mulţi care se aflau în întuneric spiritual au fost treziți de chemarea Maestrului. A fost minunat să fim martori la transformarea sufletelor care însetau și flămânzeau după Pâinea vieții.

  Într-o dimineață, am auzit vocea Domnului – o voce distinctă – care-mi spunea: „Mergi pe strada Nouăzeci și Cinci!” Am mers în acea zonă și am văzut mașini de poliție și ambulanța oprite la depoul de autobuze. În timp ce mă îndreptam spre strada indicată, o tânără s-a apropiat de mașina mea. I-am strigat: „Fii atentă că după colț sunt ceva probleme. A, și încă ceva: Pot să vin în vizită pe la tine când te întorci acasă?” Ea a spus să vin și mi-a dat informațiile de contact. Cu două săptămâni în urmă, conduceam pe o alee în aceeași zonă, având inima mâhnită – căutam o persoană pentru care purtam o povară sufletească. Spre surprinderea mea, intrarea secundară a locuinței acestei tinere dădea în aleea pe care mă rătăcisem eu. Așa o cunoscusem.

  Cu o săptămână înainte de vizita mea, tânăra Îi spusese Domnului: Am nevoie să continui studiile biblice. Acum, El mă trimitea la ea! În timp ce mă apropiam de o altă clădire, am observat o doamnă care se uita de la fereastra sa de la etaj. Am strigat-o de jos, precum Isus pe Zacheu, care se urcase în dud, și i-am spus cu îndrăzneală:

  – Vreți să studiem Biblia împreună?

  Ea a răspuns cu un „da”. Uimită, am întrebat:

  – Când?

  – Mâine.

  Am încercat să nu îmi manifest entuziasmul, dar eram copleșită de bucurie. Această doamnă și cei doi nepoți ai ei au fost botezați în decursul întâlnirilor de redeșteptare.

  Într-o seară, pe la ora 21:30, vocea puternică a Domnului mi-a spus: „Du-te la magazinul Walmart.” Ajunsă acolo, m-am rugat: Doamne, dar ce să fac aici? Am fost inspirată să mă așez și să aștept la intrare. Curând, a sosit o femeie cu cei doi fii ai ei. M-a întrebat: „Ce informații transmiteți aici?” Mi-am dat seama că ea era cea pe care Domnul mă trimisese să o întâlnesc. Ea a fost de acord să parcurgă studiile bibice și a fost botezată la întâlnirea de redeșteptare.

  Când Isaia L-a auzit pe Dumnezeu întrebând: „Pe cine să trimit şi cine va merge pentru Noi?”, profetul a răspuns: „Iată-mă, trimite‑mă!” (Isaia 6:8). Vei răspunde și tu la fel astăzi?

  Lenora Dorf

  Experimentând chemarea Maestrului - Devoțional femei. Am fost inspirată să mă așez și să aștept la intrare. Curând, a sosit o femeie cu cei doi fii ai ei. M-a întrebat: „Ce informații transmiteți aici?” Mi-am dat seama că ea era cea pe care Domnul mă trimisese să o întâlnesc. Ea a fost de acord să parcurgă studiile bibice și a fost botezată la întâlnirea de redeșteptare.
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Nu te îngrijora, Domnul face față!

  Dragă mea, ești copleșită de temeri? Te invit să nu te mai îngrijorezi; aruncă toate îngrijorările asupra lui Isus și El va avea grijă de tine. El a făcut-o pentru mine și ştiu că o va face și pentru tine.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Publicate astăzi

  Nu te îngrijora, Domnul face față!

  Dragă mea, ești copleșită de temeri? Te invit să nu te mai îngrijorezi; aruncă toate îngrijorările asupra lui Isus și El va avea grijă de tine. El a făcut-o pentru mine și ştiu că o va face și pentru tine.

  A da sau a nu da

  Isus ne propune să vindem totul şi să îi ajutăm pe cei în nevoie. Avem o mulţime de lucruri de care nu avem nevoie. Haideţi să risipim în acelaşi timp şi egoismul din inima noastră şi să le dăm aceste lucruri celor care au nevoie de ele!

  Noi, ei, El

  Doamne, îmi dau seama astăzi că e imposibil să cresc în izolare și că, dacă aleg să stau locului, mă lipsesc singur de binecuvântare. Fă-mă o parte a trupului Tău! PROVOCARE: Vorbește cu pastorul tău despre cum te-ai putea implica mai bine în activitățile bisericii tale!

  A nyomorúságos idő

  „Ezek után láttam négy angyalt állni a földnek négy szegletén, a föld négy szelét tartva,...

  Fii folositor!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...