Articolul precedentConfidenţialitatea
  Articolul următorA treia zi a înviat

  Minune!

  Paharul meu este plin de dă peste el. (Psalmii 23:5)

  Stăteam la masă și verificam corespondența zilei, când a sunat cineva la ușă. Erau fratele meu și soția lui.

  Au intrat, iar fratele meu a întins brusc și cu entuziasm o mână spre mine. În mână era un cec – un cec local scris cu câteva momente mai devreme, adresat însă altei persoane.

  De aici întrebarea: „Cum de acest cec al altcuiva este acum în mâna fratelui meu care a călătorit pe o distanță de 161 de kilometri?”

  După ce am povestit despre acest cec special, permiteți-mi să reiau istoria de la momentul când a sunat soneria de la ușă. De obicei, soneria suna cu un plăcut „cling-cling”, însă doar uneori. Alteori „refuza” să sune, chiar dacă apăsai butonul foarte tare.

  Atunci am adus un electrician să rezolve problema. Am stat să privesc acel electrician în timp ce „revitaliza” soneria stricată.

  Pentru lucrarea efectuată, i-am plătit electricianului un cec. Am observat că, la plecare, omul și-a îndesat cecul într-un buzunar deja prea plin. Se pare că, ulterior, acesta i-a căzut din buzunar fără ca el să observe. Aici a intrat în scenă fratele meu, care a găsit cecul – el, și nu altcineva.

  Fratele, care venea de departe, a văzut și a cules cecul de pe jos. Aș putea spune altceva decât că aceasta a fost o minune de la Dumnezeu, din moment ce o persoană de încredere a fost cea care a găsit cecul? Și Îi sunt foarte recunoscătoare. Dumnezeu l-a folosit pe fratele meu ca să-mi înapoieze cecul. Bucurați-vă împreună cu mine! Și fratele meu nu numai că mi-a înapoiat cecul, dar a adus-o și pe nepoata mea la noi. Ea locuiește la 2000 de km depărtare.

  De-a lungul timpului, competența și talentul nepoatei mele în domeniul educației au fost o binecuvântare pentru mulți. Ea este o mamă și o bunică iubită și Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru ea. În timpul vizitei ei, și noi am fost binecuvântați din plin de experiența, de dragostea și de sprijinul ei. Nu numai că-și iubește familia, dar este și un izvor de resurse în ce privește consilierea și îngrijirea în domeniul sănătății.

  Dumnezeu a purtat de grijă aducând o persoană nu numai de la 161 de kilometri depărtare, dar și de la 2 000 de kilometri, căci distanța nu este relevantă atunci când vorbim despre puterea miraculoasă a lui Dumnezeu.

  Quilvie G. Mills

  Minune! - Devoțional femei. Dumnezeu a purtat de grijă aducând o persoană nu numai de la 161 de kilometri depărtare, dar și de la 2 000 de kilometri, căci distanța nu este relevantă atunci când vorbim despre puterea miraculoasă a lui Dumnezeu.
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Dumnezeu chiar aude și răspunde

  Dacă te confrunți cu perioade dificile în viață, te încurajez să invoci făgăduințele lui Dumnezeu. El te iubește și are grijă de tine, iar gândurile Lui sunt „gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde”. Da! Eu sunt o dovadă vie a faptului că El Își ține promisiunile!

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...