Articolul precedentPeşte la cuptor
  Articolul următorPatrupedele

  Dumnezeu are grijă de toate nevoile noastre

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. (Filipeni 4:19)

  Săptămâna trecută am vizitat librăria noastră creștină din Keene, Texas, Statele Unite ale Americii. Am mers la secțiunea biblică, dorind să cumpăr o Biblie pentru femei. Toate Bibliile erau frumoase și mă străduiam să aleg una. În cele din urmă, m-am decis, dar ceva îmi spunea să nu o iau pe aceea. Văzusem deja o asemenea Biblie la librăria noastră locală din Blantyre, cu câteva luni în urmă, însă nu o cumpărasem pentru că mă gândisem că o voi găsi la un preț mai bun în altă parte. Sentimentul acesta devenea tot mai puternic, astfel că am lăsat Biblia și am ieșit din magazin. Îmi amintesc că, la un moment dat, mă simțeam chiar vinovată pentru că nu o luasem, dar, fără să știu de ce, simțeam totuși pace în suflet.

  Eram în zona Washington, D.C. într-o zi de joi după-amiază și am vizitat sediul bisericii noastre în Maryland. Dr. Mfune mi-a făcut un tur detaliat al locului și mi i-a prezentat pe câțiva dintre conducătorii de departamente și pe asistenții lor. Ultimul departament vizitat a fost Misiunea Femeii. Acolo am întâlnit două femei care ne-au primit cu bucurie. Atunci când au auzit că sunt din Malawi și că sunt implicată activ în Departamentul Misiunea Femeii în biserica mea locală, mi-au dat o mulțime de materiale care să mă ajute în lucrarea mea.

  În momentul când trebuia deja să părăsim încăperea, una dintre ele mi-a spus: „Am ceva foarte special pentru tine.” Ea a deschis un dulap și apoi mi-a înmânat chiar Biblia pe care dorisem să mi-o cumpăr la librăria din Keene! Nu puteam să-mi cred ochilor! Eram foarte emoționată! I-am împărtășit și ei cum lăsasem pe raft acea Biblie pentru că o voce mă convinsese să o las și să plec.

  Apoi, ea mi-a spus: „La ora asta eu trebuia să fiu liberă. Ai avut însă șansa să fiu încă aici când ai venit.” Mi-a spus să aleg până și culoarea Bibliei, dacă aș fi dorit altă culoare. Deci, după o considerare atentă, m-am decis la culoarea celei văzute la librărie, care, de fapt, era culoarea Bibliei oferite de ea.

  De multe ori Domnul ne vorbește și noi ignorăm vocea Sa. Dorim să urmăm propriile instincte. Domnul a avut grijă să-mi împlinească nevoia și ce binecuvântare minunată am primit!

  Când Domnul ne vorbește, să ne oprim și să știm că El este Dumnezeu!

  Linda Gombwa Makuta

  Dumnezeu are grijă de toate nevoile noastre - Devoțional femei. De multe ori Domnul ne vorbește și noi ignorăm vocea Sa. Dorim să urmăm propriile instincte. Domnul a avut grijă să-mi împlinească nevoia și ce binecuvântare minunată am primit! Când Domnul ne vorbește, să ne oprim și să știm că El este Dumnezeu!
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...