Articolul precedentMulţumirea
  Articolul următor4K

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! (Isaia 65:24)

  A fi mamă singură este o minunată binecuvântare. Însă o binecuvântare care poate părea descurajantă, stresantă, intimidantă și înfricoșătoare. A fi mamă singură pentru doi tineri afro-americani îți sporește bucuria și dă o nouă definiție îndemnului de a aduce „totul în rugăciune înaintea Domnului”. Pe de o parte, am putea dezbate dacă tinerii afro-americani au o viață mai grea decât ceilalți tineri, dacă ei sunt mai predispuși la abuzuri din partea poliției sau dacă unii dintre profesori au tendința de a le ignora potențialul și de a-i eticheta adesea negativ. Pe de altă parte, putem fi de acord cu faptul că oricare ar fi problemele sociale cu care s-ar confrunta, ei sunt considerați de Dumnezeu ca fiind copiii Lui.

  Atunci când fiul meu, care a crescut în regiunea central-vestică a Americii, a vrut să se mute pe coasta estică, acolo unde societatea are un ritm de trai mult mai alert, și când a mai spus că deja își caută o casă pe un site de specialitate (Craigslist), m-am alarmat: Dar el nu este pregătit pentru așa ceva! Nu cunoaște locul. Nu are încă o slujbă – ca să nu mai zic că nu a terminat colegiul și nu are o carieră. Are vreo abilitate practică de a se putea descurca într-o astfel de societate? Avea douăzeci și doi de ani, cu (numai) doi ani de colegiu terminați. Știam că nu aveam încotro și trebuia să renunț la dezaprobarea mea și să îl las să plece. Dar nu am renunțat să stau pe genunchi, în rugăciune.

  Pe 1 august 2017, am plâns. Copilul meu a sunat de acolo și m-a informat că nu are casă și are nevoie de ajutorul meu. I-am asigurat un loc temporar unde să stea, subliniind că ori trebuie să vină acasă, ori să găsească un loc unde să-și permită să locuiască, pentru că eu nu puteam să întrețin două familii.

  La fel de sonor ca și când cineva aude o melodie, Duhul Sfânt mi-a zis: Privește acum pe acel site de imobiliare (Craigslist)! Am sunat la primul anunț care apărea acolo. Acel apel i-a asigurat fiului meu o locuință pentru care el era entuziasmat. Iată ce mesaj mi-a trimis proprietara care i-a închiriat fiului meu locuința: „Dumnezeu chiar ne ghidează pașii. Trebuie să fim însă ascultători. Soțul meu îmi spune de o săptămână să pun anunțul, dar eu am așteptat până azi.” Am fost reasigurată de faptul că, oricare ar fi circumstanțele, bolile pe care le avem, problemele noastre specifice sau necazurile cu care suntem loviți, Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Janice R. McKinney

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame - Devoțional femei. Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  Credință și ascultare

  Ascultarea credincioasă a poruncii lui Dumnezeu a avut ca rezultat binecuvântarea promisă.

  Crede și nu te îndoi niciodată!

  Câteva săptămâni mai târziu, El a trimis un cec pe care nu îl așteptam. Dumnezeu Își ține făgăduințele, însă noi suntem „puțin credincioși”!

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...