Articolul precedentIntegritatea
  Articolul următorPatru ani de liceu

  Da, cred!

  Știu în cine am crezut. Şi sunt încredinţat că El are putere… (2 Timotei 1:12)

  Găinușa mea avea o problemă. Se chinuia să ouă și nu reușea. M-am documentat despre acest lucru. Să fi fost prea bătrâna? Orificiul ei (pe unde o găină face ouă) era deplasat. Ea se chinuia ca pentru o naștere. Dacă oul s-ar fi spart înăuntru, ar fi fost și mai periculos.

  Am ținut-o într-o cădiță cu apă caldă pentru a se relaxa și am plâns deasupra ei. Lupta ei îmi rupea inima. O auzeam cum îndura și gâfâia. I-am spălat coada mică, am așezat-o pe un prosop cald și am acoperit-o cu un altul. Am plâns și m-am rugat, știind că trebuie să iau o decizie. „Doamne, de-abia mai pot suporta această luptă. Dacă nu faci o minune curând, voi fi nevoită să îi curm suferința.”

  Eram disperată. Îl imploram pe Domnul. Dar, cum de îndrăzneam să mă rog pentru o găină, când lumea toată este plină de suferințele foamei, ale bolii, ale accidentelor, ale mariajelor destrămate, ale copiilor cu probleme, ale persecuției și nu numai? Eram tentată să renunț.

  A fost emoționant pentru mine momentul când mi-am apropiat capul de al ei; și dacă aș fi avut puțină credință, aș fi vrut să-i transmit vindecarea așa cum s-a întâmplat cu femeia care s-a atins de marginea veșmântului lui Isus. Îmi doream ca atunci, pe loc, credința mea în Isus să aibă efect asupra găinușei precum a făcut Elisei cu fiul sunamitei atunci când l-a înviat din morți. „Ok, micuța mea, și tu Îi ești dragă Domnului precum toate creaturile lui.” Apoi m-am rugat: „Doamne, ajută necredinței mele!”

  Am ridicat prosopul și am aruncat o privire. „Doamne, Doamne!” am strigat cu reverență. Un ou era pe jumătate ieșit. „Doamne, ești atât de binevoitor să-mi încurajezi credința!” Am acoperit-o din nou și am continuat cu laudele pentru Dumnezeu cu toată inima mea. În treizeci de secunde am aruncat iar o privire. Ouase un ou!

  O săptămâna mai târziu era aproape vindecată și a început să facă ouă zilnic. Am învățat că a crede în Dumnezeu nu se bazează pe lucrul sau persoana pentru care mă rog, ci pe credincioșia Celui către care îmi înalț rugăciunea. Cu compasiune, El S-a aplecat spre mine și mi-a arătat că este important să cred în El.

  Merrilou Wilder Inks

  Da, cred! - Devoțional femei. Am învățat că a crede în Dumnezeu nu se bazează pe lucrul sau persoana pentru care mă rog, ci pe credincioșia Celui către care îmi înalț rugăciunea. Cu compasiune, El S-a aplecat spre mine și mi-a arătat că este important să cred în El.
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  Credință și ascultare

  Ascultarea credincioasă a poruncii lui Dumnezeu a avut ca rezultat binecuvântarea promisă.

  Crede și nu te îndoi niciodată!

  Câteva săptămâni mai târziu, El a trimis un cec pe care nu îl așteptam. Dumnezeu Își ține făgăduințele, însă noi suntem „puțin credincioși”!

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...