Articolul precedentO conştiinţă curată
  Articolul următorCvartet muzical

  Fără linie de sosire

  David a zis fiului său Solomon: „Întăreşte-te, îmbărbătează-te şi lucrează; nu te teme şi nu te înspăimânta. Căci Domnul Dumnezeu, Dumnezeul meu, va fi cu tine. El nu te va lăsa, nici nu te va părăsi, până se va isprăvi toată lucrarea pentru slujba Casei Domnului. (1 Cronici 28:20)

  Îmi plac drumețiile montane și sunt voluntară la Fundația Make-A-Wish. (Fundația Make-A-Wish (Pune-ți o dorință) strânge fonduri pentru a „împlini dorințele” copiilor cu boli în fază terminală) Primul an în care fundația a colaborat cu Trailblaze Challenge (eveniment sportiv de rezistență), am terminat cu succes primul meu traseu. Pentru că evenimentul a fost o mare reușită, s-a decis să se organizeze și cu altă ocazie. Anul următor am decis să particip ca supraveghetoare, adică persoana care stă în spatele grupului, se asigură că nu rămâne nimeni în urmă și îi asistă pe cei cu probleme.

  Fundația Make-A-Wish l-a înrolat pe Randy Whorton, cel care conduce Wild Trails (O organizație care promovează stilul de viață sănătos și activ prin trasee de alergare și prin conservarea naturii.), ca să conducă antrenamentele plănuite înaintea evenimentului sportiv. La acestea au participat și supraveghetorii, care aveau o responsabilitate însemnată pentru grupul pe care îl conduceau. Unul dintre traseele pe care eu le-am condus a fost jumătatea de maraton organizată de Wild Trails. O participantă din grup era mai lentă. Pe la kilometrul 12, deja avea nevoie adesea de pauze scurte. În acest ritm, nu eram sigură când vom ajunge la linia de sosire, deși ea depunea eforturi sârguincioase. Când a ajuns la ultimii kilometri care trebuiau parcurși, cei din familia ei au început să o sune ca să afle cum se descurcă. La unul dintre aceste apeluri, au informat-o că organizatorii deja împachetau materialele și urmau să strângă inclusiv linia de sosire. Eram mirată și am spus: „Fără linie de sosire?” Mă întrebam dacă va mai fi cineva acolo atunci când vom sosi. Totuși, am simțit prezența lui Dumnezeu și nu mai era nevoie de altceva. Vom termina traseul oricum ar fi și voi accepta acest lucru.

  Apoi am zărit locul de sosire. Mai era puțin! Sportiva și cu mine am aclamat. Nu eram primele sosite, dar chiar dacă a fost nevoie de mai mult timp, am reușit. A trebuit să încetinesc pasul și să fiu răbdătoare. Când am ieșit de pe pistă, am văzut că acolo era Randy, care aplauda și ovaționa. A meritat, fie doar și pentru atât: că el ne aștepta acolo de mult timp ca să ajungem.

  La fel va fi și cu momentul când noi vom termina alergarea în această lume. Vom fi atât de fericiți să-i revedem pe cei din familie și pe prieteni, dar cel mai mult îmi doresc să-L văd pe Isus la linia de sosire. Și sunt sigură că El mă va încuraja, așa cum a făcut în toată călătoria, pe traseul vieții. Va exista o linie de sosire!

  Mary Wagoner-Angelin

  Fără linie de sosire - Devoțional femei. Vom fi atât de fericiți să-i revedem pe cei din familie și pe prieteni, dar cel mai mult îmi doresc să-L văd pe Isus la linia de sosire. Și sunt sigură că El mă va încuraja, așa cum a făcut în toată călătoria, pe traseul vieții. Va exista o linie de sosire!
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  Credință și ascultare

  Ascultarea credincioasă a poruncii lui Dumnezeu a avut ca rezultat binecuvântarea promisă.

  Crede și nu te îndoi niciodată!

  Câteva săptămâni mai târziu, El a trimis un cec pe care nu îl așteptam. Dumnezeu Își ține făgăduințele, însă noi suntem „puțin credincioși”!

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...