Articolul precedentSă facem bine tuturor!
  Articolul următor6! 6! Vine Poliția!

  Protecția lui Dumnezeu

  Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare. (Isaia 41:10)

  Pe 10 iunie 2017, soțul meu, care este predicator, era gata să plece la biserică; însă eu am început să mă simt foarte rău. I-am cerut să mă ducă la spital. De-abia puteam respira, deoarece nivelul oxigenului din sânge era scăzut. La spital mi s-au făcut controale, mi-au pus oxigen și apoi m-au trimis la Secția de terapie intensivă. Din cauza hipoxiei, au apărut și alte complicații.

  Mi-am reamintit cuvintele lui Dumnezeu: Nu te teme, Marianne, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.

  I-am spus Domnului: „Mă încred în Tine, Doamne! Cred în făgăduințele Tale. Sunt în mâinile Tale.”

  A doua seară, doctorul mi-a spus: „Dacă nu vor fi alte complicații, mâine vei merge la salon.”

  Eram înconjurată de tot felul de echipamente medicale și de fire, cum este aparatul de monitorizat bătăile inimii. Mai aveam un ac la mână prin care mi se administrau medicamente intravenos.

  În dimineața următoare, asistenta mi-a spus: „Noaptea trecută v-ați luptat în somn. Ați strigat după soțul dumneavoastră să vă ducă la baie și el, bineînțeles, că nu a răspuns, pentru că nu era aici. Apoi s-a declanșat alarma de la patul dumneavoastră. Am alergat să văd ce este. Sângerați abundent. Dăduserăți la o parte cuvertura de pe pat și vă smulseserăți acul din braț. Atunci, v-am spus: «Doamnă Jurak, ce faceți? Puteați să vă răniți singură!» Dar dumneavoastră erați slăbită și somnoroasă, într-o baltă de sânge.”

  Uitându-mă la asistentă, eram șocată. Apoi i-am spus: „Nu îmi amintesc ce am făcut. De obicei, mi-e teamă de ace. Cum am putut smulge acul din mână și să nu simt durerea?”

  Cu totul de necrezut pentru mine! Dar îngerul păzitor era lângă patul meu și Îi mulțumesc lui Dumnezeu!

  Lăudat să fie Domnul pentru protecția Lui!

  Marianne Jurak

  Protecția lui Dumnezeu - Devoțional femei. Cu totul de necrezut pentru mine! Dar îngerul păzitor era lângă patul meu și Îi mulțumesc lui Dumnezeu! Lăudat să fie Domnul pentru protecția Lui!
  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Nu te îngrijora, Domnul face față!

  Dragă mea, ești copleșită de temeri? Te invit să nu te mai îngrijorezi; aruncă toate îngrijorările asupra lui Isus și El va avea grijă de tine. El a făcut-o pentru mine și ştiu că o va face și pentru tine.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Publicate astăzi

  Parola din minimum șase caractere

  Recomandarea lui Dumnezeu este următoarea: „Intră în cămăruța ta, închide ușa după tine; să nu știe stânga ce face dreapta.” Este practic sfatul Lui pentru a depune dosarul secretelor noastre în mâna Lui, iar El promite că nu va permite niciunui hacker să aibă acces la viața noastră.

  Nu te îngrijora, Domnul face față!

  Dragă mea, ești copleșită de temeri? Te invit să nu te mai îngrijorezi; aruncă toate îngrijorările asupra lui Isus și El va avea grijă de tine. El a făcut-o pentru mine și ştiu că o va face și pentru tine.

  A da sau a nu da

  Isus ne propune să vindem totul şi să îi ajutăm pe cei în nevoie. Avem o mulţime de lucruri de care nu avem nevoie. Haideţi să risipim în acelaşi timp şi egoismul din inima noastră şi să le dăm aceste lucruri celor care au nevoie de ele!

  Noi, ei, El

  Doamne, îmi dau seama astăzi că e imposibil să cresc în izolare și că, dacă aleg să stau locului, mă lipsesc singur de binecuvântare. Fă-mă o parte a trupului Tău! PROVOCARE: Vorbește cu pastorul tău despre cum te-ai putea implica mai bine în activitățile bisericii tale!

  A nyomorúságos idő

  „Ezek után láttam négy angyalt állni a földnek négy szegletén, a föld négy szelét tartva,...