Incredibil! – partea 2

Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! (Isaia 65:24)

În timp ce mă frământam cu problema întrunirii sindicale, am cerut și sfatul soțului meu. Nu simțeam că era bine să particip.

După ce soțul meu și cu mine ne-am rugat pentru această situație, am căzut de acord asupra unei strategii simple. Voi suna la biroul central ca să aflu dacă pot să iau cecul puțin mai devreme în acea vineri, înainte de ora stabilită și chiar înainte de ora la care se adunau protestatarii.

Dacă aceasta s-ar fi putut, mi-aș fi primit salariul și aș fi evitat întâlnirea cu colegii și întreaga demonstrație. Am sunat la biroul de plăți.

„Îmi pare rău!” a răspuns responsabila cu plățile, „Trebuie să vă cerem scuze! Din greșeală, am trimis cecul în contul dumneavoastră. Ne scuzați pentru inconvenient!” Nu trebuia să mai merg deloc la biroul central în acea zi! Această întorsătură a evenimentelor era incredibilă, dragi prietene! Cum de a fost posibil? I-am mulţumit doamnei de la telefon și amândoi ne-am liniștit. Ştiu că Dumnezeu a creat această cale pentru mine ca să evit acel protest. Vedeți cât de perfect lucrează Dumnezeu? În timp ce noi ne străduiam să găsim o ieșire din această situație, Dumnezeu deja pregătise totul.

Nu așteptați să vă confruntați cu o problemă ca abia după aceea să vă rugați. Credeți, încredeți-vă în Dumnezeu și rugați-vă fără încetare! Veți fi atunci aproape de inima lui Dumnezeu. El vă va rezolva toate problemele, mici sau mari, chiar înainte de a-I cere. Și, da, amintiți-vă că cel mai bun Prieten este Isus. De ce? Pentru că El nu numai că ne ajută când cădem, dar ne Și aude când strigăm la El. Deci, de ce să nu facem din Isus cel mai bun Prieten al nostru? El cunoaște sfârșitul de la început și acest lucru face ca El să fie cel mai mare dintre toți. De fapt, „mărimea Lui este nepătrunsă” (Psalmii 145:3).

Cred că Isus deține controlul vieții mele și a tot ceea ce eu întreprind. Și pentru că El există, totul va fi bine!

Încercați-L!

Mabel Kwei

Carolyn Sutton
Carolyn Sutton
Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor