Articolul precedentManualul utilizatorului
  Articolul următorProgramul reper

  Lasă-ți lumina să lumineze

  Tot așa să lumineze și lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune și să slăvească pe Tatăl vostru care este în ceruri. (Matei 5:16)

  Miercuri, la ora 20:22, am primit un mesaj de la Lillian: „Roagă-te pentru prietena noastră, Vera (care are puțin peste treizeci de ani), asistentă medicală la Terapie intensivă, fiică a lui Dumnezeu, pasionată de salvarea de suflete. A făcut stop cardiac și acum luptă pentru viața ei.”

  Nu au trecut nici douăzeci și patru de ore și joi, la 12:24, un alt mesaj mă anunța următoarele: „Din păcate, Vera se odihnește în Isus. Cu toții suntem triști. Ea a fost o stea strălucitoare pentru Dumnezeu.”

  În acea zi de vineri am văzut o postare făcută de Sue din cealaltă parte a țării și un clip video despre Vera Onkoba. M-am întrebat atunci dacă nu cumva era femeia pentru care mă rugasem eu. Mi-am propus să îi trimit mesaj lui Lillian, dar am uitat. Apoi, în ziua următoare, sâmbăta, am primit un mesaj de la o prietenă, dar din greșeală am răspuns altei persoane. Mesajul meu a ajuns la Lillian. Când Lillian mi-a răspuns, mi-am amintit că voiam să o întreb despre Vera. Ea mi-a spus că persoana din clipul video era Vera. M-a întrebat dacă puteam să-i trimit și prietenei ei, aflate în depresie, videoclipul despre biruința Verei în lupta cu cicatricele din viața ei. La scurtă vreme după aceea, am văzut un alt material video de la Ariel, nora lui Sue.

  Ariel spunea: „Ea [Vera] era cea mai măreață luptătoare în rugăciune și prima persoană căreia îi trimiteam mesaj când aveam nevoie de rugăciune sau încurajare. Întotdeauna îmi răspundea cu o făgăduință care era perfectă pentru nevoia sau situația mea – și puteai fi sigură că, atunci când spunea că se va ruga, ea chiar făcea acest lucru. Îmi amintesc cât de entuziasmată a fost că urma să filmeze acest material video cu Mark. Spera să fie un mijloc de inspirație pentru mulți oameni.”

  „Nici nu știa ea atunci pe cât de mulți avea să îi influențeze – și chiar pe mai mulți după moarte, decât în viață. Ea m-a inspirat să Îl cunosc pe Isus mai bine, să Îi vorbesc ca unui Prieten, să descopăr binecuvântările Lui care se înnoiesc în fiecare dimineață. Vreau să preiau făclia pe care a lăsat-o ea și să fiu o luptătoare în rugăciune. Asta își dorea ea pentru fiecare om. Doar în cer vom ști câte vieți a atins și câte suflete au fost salvate datorită rugăciunilor Verei.”

  Doamne, fă ca lumina noastră să lumineze la fel cum a luminat lumina Verei, în viața și în moartea ei.

  Rita Kay Stevens

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Obiceiul bunicii

  Prețuiesc legătura pe care bunica a avut-o cu adevăratul și viul Dumnezeu. Toți ar trebui să aibă un așa model. Doamne, Îți mulțumesc pentru modelul pe care mi l-ai dat!

  Traversând Wawa Boom – partea 2

  Lui Îi pasă atât de mult de noi. El dorește ca noi să avem încredere că El este cu noi în „bărcile” noastre, în încercările noastre – chiar și în mijlocul pustietății! Vremurile grele cu El ne întăresc întotdeauna credința în El!

  Publicate astăzi

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  Acela care este puternic pentru a salva

  Abateți-vă privirea de la puterea celui rău, spre Acela care este puternic pentru a salva până la capăt. De ce credința voastră nu face brazde prin umbră până în locul unde Se află Hristos? El a luat robia roabă și le-a dat daruri oamenilor. El vă va învăța că Satana pretinde fiecare suflet care nu se unește cu Hristos. GÂNDESC MAI DEPARTE Ce anume din viața mea mă împiedică să privesc la Isus într-un mod susținut, consecvent? Ce folosește Diavolul pentru a-mi distrage atenția de la Dumnezeu?

  A kegyelmes meghívás

  „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.” (Mt 11:28)Jézus megvilágította a...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...