Articolul precedentE bine să spui „Nu!”
  Articolul următorȘapte biserici

  Livrare întârziată

  Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! (Isaia 65:24)

  Nu-mi venea să-mi cred ochilor, în timp ce mă uitam la ecranul calculatorului. Urmăream traseul unui colet pe care așteptam să-l primesc. Spre dezamăgirea mea, site-ul web indica faptul că acesta fusese deja livrat la mine acasă. Probabil chiar fusese livrat, dar nu la mine. În acel pachet era un echipament important. Această situație cerea să fie remediată numaidecât. Așa că, am căutat numărul de telefon al companiei de curierat și am sunat pentru a mă interesa de situație. Robotul automat m-a informat că timpul de așteptare pentru a vorbi cu un agent era între patruzeci și cincizeci de minute. Nu aveam atât de mult timp la dispoziție, astfel că am închis.

  A doua zi am încercat să sun din nou, dar am fost întâmpinată de o serie de mesaje automate care nu mă ajutau deloc. În același timp am aflat că trebuia să aștept minimum șapte zile lucrătoare înainte de a declara pachetul pierdut. Aceasta era doar ziua a doua, așa că am închis din nou și am făcut ce trebuia să fac de la început.

  M-am rugat. Cât de des cădem în capcana de a încerca să rezolvăm o problemă fără a cere mai întâi ajutorul lui Dumnezeu? La fel ca în situațiile anterioare, am încercat să rezolv problema înainte de a mă ruga – lecție pe care o credeam deja învățată.

  Așa că, după ce m-am rugat și în mai puțin de o oră, am auzit soneria de la ușa de la intrarea în clădire. Așteptam și un alt pachet, așa că am apăsat pe buton pentru a-i deschide, fără a verifica cine era. Apoi, soneria s-a auzit din nou. De această dată, am răspuns. Era o vecină. Ea m-a informat că primise un pachet care era al meu și că ar trebui să merg numaidecât pentru a-l recupera. Din nou, Dumnezeu a răspuns la rugăciune și a făcut-o în doar câteva minute. I-am fost foarte recunoscătoare.

  Ai așteptat și tu ca Dumnezeu să îți livreze ceva? Continuă să te rogi și caută înțelepciunea lui Dumnezeu în această privință. El îți va răspunde cât încă vorbești.

  Această situație mi-a mai amintit că, în urmă cu câteva mii de ani, Isus a plecat de pe acest pământ și a făgăduit că Se va întoarce într-o zi, pentru a ne lua la cer. El nu Și-a uitat făgăduința și putem fi siguri că într-o zi o va împlini.

  Roagă-te să fii pregătită să Îl întâlnești!

  Taniesha Robertson-Brown

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Obiceiul bunicii

  Prețuiesc legătura pe care bunica a avut-o cu adevăratul și viul Dumnezeu. Toți ar trebui să aibă un așa model. Doamne, Îți mulțumesc pentru modelul pe care mi l-ai dat!

  Traversând Wawa Boom – partea 2

  Lui Îi pasă atât de mult de noi. El dorește ca noi să avem încredere că El este cu noi în „bărcile” noastre, în încercările noastre – chiar și în mijlocul pustietății! Vremurile grele cu El ne întăresc întotdeauna credința în El!

  Traversând Wawa Boom – partea 1

  Dacă te simți singură pe malurile unui râu uriaș plin de probleme fără vreo modalitate, omenește vorbind, de a traversa, adu-ți aminte de copiii lui Dumnezeu în fața Mării Roșii și a râului Iordan. Adu-ți aminte că, atunci când ei s-au încrezut în El, Dumnezeu a făcut o cale.

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....