Livrare întârziată

Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! (Isaia 65:24)

Nu-mi venea să-mi cred ochilor, în timp ce mă uitam la ecranul calculatorului. Urmăream traseul unui colet pe care așteptam să-l primesc. Spre dezamăgirea mea, site-ul web indica faptul că acesta fusese deja livrat la mine acasă. Probabil chiar fusese livrat, dar nu la mine. În acel pachet era un echipament important. Această situație cerea să fie remediată numaidecât. Așa că, am căutat numărul de telefon al companiei de curierat și am sunat pentru a mă interesa de situație. Robotul automat m-a informat că timpul de așteptare pentru a vorbi cu un agent era între patruzeci și cincizeci de minute. Nu aveam atât de mult timp la dispoziție, astfel că am închis.

A doua zi am încercat să sun din nou, dar am fost întâmpinată de o serie de mesaje automate care nu mă ajutau deloc. În același timp am aflat că trebuia să aștept minimum șapte zile lucrătoare înainte de a declara pachetul pierdut. Aceasta era doar ziua a doua, așa că am închis din nou și am făcut ce trebuia să fac de la început.

M-am rugat. Cât de des cădem în capcana de a încerca să rezolvăm o problemă fără a cere mai întâi ajutorul lui Dumnezeu? La fel ca în situațiile anterioare, am încercat să rezolv problema înainte de a mă ruga – lecție pe care o credeam deja învățată.

Așa că, după ce m-am rugat și în mai puțin de o oră, am auzit soneria de la ușa de la intrarea în clădire. Așteptam și un alt pachet, așa că am apăsat pe buton pentru a-i deschide, fără a verifica cine era. Apoi, soneria s-a auzit din nou. De această dată, am răspuns. Era o vecină. Ea m-a informat că primise un pachet care era al meu și că ar trebui să merg numaidecât pentru a-l recupera. Din nou, Dumnezeu a răspuns la rugăciune și a făcut-o în doar câteva minute. I-am fost foarte recunoscătoare.

Ai așteptat și tu ca Dumnezeu să îți livreze ceva? Continuă să te rogi și caută înțelepciunea lui Dumnezeu în această privință. El îți va răspunde cât încă vorbești.

Această situație mi-a mai amintit că, în urmă cu câteva mii de ani, Isus a plecat de pe acest pământ și a făgăduit că Se va întoarce într-o zi, pentru a ne lua la cer. El nu Și-a uitat făgăduința și putem fi siguri că într-o zi o va împlini.

Roagă-te să fii pregătită să Îl întâlnești!

Taniesha Robertson-Brown

Carolyn Sutton
Carolyn Sutton
Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor