Articolul precedentStrângătorii obsesivi
  Articolul următor7UP

  Îi pasă lui Isus?

  Nu se vând oare două vrăbii la un ban? Totuși, niciuna din ele nu cade pe pământ fără voia Tatălui vostru. Cât despre voi, până și perii din cap, toți vă sunt numărați. Deci să nu vă temeți; voi sunteți mai de preț decât multe vrăbii. (Matei 10:29-31)

  Într-o seară de joi, în timp ce urmăream la televizor studiul Școlii de Sabat transmis de pastorul Doug Batchelor, Dumnezeu a vorbit inimii mele prin glasul Său blând, dulce. După cum le este obiceiul, responsabilii cu muzica, din acel program, spuneau numele și locul de unde erau cei care propuneau cântările. Printre cei care ceruseră anumite imnuri speciale era și un tânăr din Afganistan. La auzul cuvântului Afganistan, gândurile mele s-au îndreptat de îndată spre fiul meu care, la acea vreme, era trimis ca pușcaș marin într-o zonă de război chiar în acea țară. Cântăreții au cântat imnul „Does Jesus Care?” („Îi pasă lui Isus?”). În timp ce cântau, am ascultat cu mare atenție la cuvintele imnului și am fost cuprinsă de emoții de nestăpânit.

  Joi seara este seara în care termin de scris buletinul informativ al bisericii noastre pentru serviciile din Sabat. Nerăbdătoare, mi-am verificat e-mailul pentru a citit informațiile din buletinul trimis de pastorul nostru: titlul predicii, versetul-cheie și imnurile alese. Nu ar fi o binecuvântare dacă ar fi ales chiar imnul pe care tocmai l-am auzit? mi-am zis. Vă puteți imagina că am fost puțin dezamăgită după ce am verificat e-mailul și am observat că nu a ales acel imn. Totuși, eu încă meditam la cuvintele cântecului și mă gândeam la fiul meu.

  În timpul programului din Sabat am fost puțin tristă fiindcă știam că nu vom cânta noul meu imn preferat. Momentele muzicale din acea zi aveau să fie conduse de soția pastorului. Înainte de a începe să cânte, ea ne-a povestit ce săptămână grea avusese. Nici nu era greu de imaginat acest lucru, din moment ce avea trei copii, toți sub șapte ani. Cred că deja ați ghicit ce imn a cântat: „Does Jesus Care?” Ochii mi s-au umplut de lacrimi și laudele la adresa lui Dumnezeu – pentru bunătatea Lui – se revărsau din inima mea. După serviciul divin, mulți oameni i-au spus că au simțit că acel imn a fost pentru ei, deoarece, la fel ca ea, și ei avuseseră o săptămână grea.

  Apoi i-am spus experiența mea și i-am mulțumit că a răspuns apelurilor Duhului Sfânt de a cânta acel imn. Dacă nu știi „Does Jesus Care?” te îndemn să îți faci timp să cauți versurile și să le citești, în special prin ochii unui tânăr din Afganistan. Tânărul menționat în programul de joi seara nu era fiul meu, dar ar fi putut fi al tău. Isus, Îți mulțumesc pentru că Îți pasă!

  Kathy Hull

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Calmă în furtună

  Dumnezeu cunoaște fiecare circumstanță și permite să fim în acea situație pentru a-L cunoaște mai bine.

  Ingredientul principal

  Isus este ingredientul de care avem nevoie pentru a ține laolaltă toate celelalte ingrediente. Noi ar trebui să ne concentrăm să obținem mai întâi ingredientul principal; apoi, toate celelalte lucruri vor intra la locul lor.

  Prețuiește-o pe Rut a ta

  Îți mulțumesc pentru Rut. Te rog, ajută-mă să prețuiesc aceste persoane astăzi, pentru că sunt darul Tău pentru noi. Amin!

  Publicate astăzi

  Elev de nota 9

  Dumnezeu nu a stat și nu va sta vreodată să adune note, să calculeze medii și să realizeze clasamente sau contabilitate. Puterea noastră slabă este făcută desăvârșită de către puterea Lui infinită. Când suntem slabi, atunci suntem tari în Hristos. Nu mai pierde vremea și energiile făcând calcule, ci trăiește cu toată puterea și dragostea ta pentru Dumnezeu și pentru semeni!

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Scut şi apărare

  E ceva care îţi generează anxietate şi nefericire? Pune-ţi scutul! Ia fiecare promisiune biblică şi cu ea vei rezista la ceea ce urmează să se întâmple!

  Oameni cu farmec

  Doamne, mă rog astăzi pentru victimele asprimii și ale violenței domestice! De cele mai multe ori, asprimea vine de la cei dragi, ceea ce o face și mai greu de suportat. PROVOCARE: Elimină azi orice asprime, chiar și atunci când societatea o consideră justificată!

  Isten kinyilvánítja hatalmát

  „Egy pillanat alatt meghalnak; éjfélkor felriadnak a népek és elenyésznek, a hatalmas is eltűnik kéz...