Articolul precedentDependenţa de social media
  Articolul următorUn 8 de neoprit

  Milă față de cine nu te așteptai

  Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde! (Isaia 65:24)

  În decursul câtorva ani, mi-am pierdut auzul la o ureche. Știam că un aparat auditiv m-ar ajuta, dar m-am convins singură că nu era o necesitate. În plus, spuneam eu, m-ar face să par bătrână. Totuși, atunci când auzul mi s-a înrăutățit atât de mult, încât a început să îmi afecteze munca, în cele din urmă a trebuit să recunosc faptul că problema nu avea să dispară. Foarte bulversată, mi-am înghițit mândria și mi-am cumpărat un aparat auditiv, o investiție de 2 600 de dolari.

  Cam la șase luni după ce mi-am cumpărat aparatul auditiv, am suferit o intervenție chirurgicală urmată de patru săptămâni de convalescență. Cât stăteam pe acasă nu purtam aparatul auditiv, dar ocazional, când mai ieșeam, îl purtam. Într-o zi de marți a trebuit să rezolv o problemă și mi-am pus aparatul auditiv la ureche. Următoarele două zile am stat acasă și nu l-am mai purtat. Joi, când udam plantele de pe verandă, din întâmplare am privit în jos. Spre surprinderea mea, la picioarele mele era aparatul auditiv! Când mi-am dat seama că aparatul îmi căzuse din ureche marți, în timp ce udam exact aceleași plante, am realizat numaidecât că nu era o coincidență faptul că privisem în jos chiar în acel loc. Știam că privirea îmi fusese îndreptată într-acolo de către un înger.

  Ce experiență minunată, plină de smerenie, să știu că Dumnezeu mă iubea suficient de mult, încât să răspundă la strigătul meu după ajutor chiar înainte ca eu să îmi fi dat seama că pierdusem aparatul auditiv!

  Sincronizarea lui Dumnezeu nu a fost nici ea o coincidență. Ziua următoare aveam o programare la cabinetul medical, pentru a mi se ajusta aparatul auditiv. În mintea mea deja îmi imaginam ce s-ar fi întâmplat dacă vineri dimineața deschideam cutia aparatului auditiv înainte de a ieși din casă și descopeream că era goală. Aș fi întors casa cu susul în jos și nu l-aș fi găsit. Nu m-aș fi gândit să mă uit pe verandă și probabil că nu l-aș mai fi găsit niciodată, dacă mă gândesc la toate veverițele care ne vizitează veranda. Din cauza cheltuielilor medicale cu operația, nu mi-aș mai fi permis să cumpăr un alt aparat auditiv o lungă bucată de vreme.

  Îl laud pe Dumnezeu pentru compasiunea Sa plină de bunătate, în acele momente în care noi nici măcar nu ne dăm seama că avem probleme. Doar în cer vom ști de câte ori El ne-a binecuvântat cu mila Sa și noi nici măcar nu am știut.

  Carla Baker

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  Dumnezeu are simțul umorului!

  M-am bucurat că Domnul răspunsese rugăciunii mele chiar înainte ca eu să o fi înălțat. Vedeți, eu mă rugasem după ce a sunat alarma la 17:30, dar sarcinile mele fuseseră deja stabilite la ora 17:00. Lui Dumnezeu Îi pasă! Să Îl căutăm întotdeauna!

  ADN religios

  Bunicul nu a acceptat niciodată credința bunicii, dar le-a spus întotdeauna copiilor să asculte de mama lor, pentru că ea știe ce este cel mai bine. Toți copiii bunicii au rămas credincioși învățăturilor bisericii pe care mama lor le-a prezentat-o, mulțumită credincioșiei ei în Domnul.

  Trăiește visul lui Dumnezeu

  Amintește-ți că planurile lui Dumnezeu sunt mult mai mărețe și mult mai sublime decât ale noastre, așa că cere-I lui Dumnezeu în fiecare zi să împlinească visurile pe care ți le-a oferit.

  Publicate astăzi

  ARO 10

  Un obiect vechi așezat lângă ceva nou va face două lucruri: în primul rând, va arăta urâțenia celui vechi și va știrbi destul de mult și din frumusețea celui nou. Așadar, pune-ți ca țintă schimbarea totală și nu compromite eforturile pe care oricum le faci, dacă vrei să obții un rezultat cu adevărat bun!

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  „Păcatele îţi sunt iertate”

  Vindecarea spirituală din păcat este o nevoie pe care o are întreaga omenire: cei care suferă cel mai mult nu sunt cei mai mari păcătoşi; clerul nu are autoritate să ierte. Cel care le citeşte inimile şi unora, şi altora vrea să încurajeze pe oricine să caute iertarea.

  Fii un model autentic!

  Doamne, Te rog să desăvârșești în mine un caracter din care cinstea să nu facă parte doar ocazional! Și fă din influența mea un motiv în plus pentru care oamenii care mă întâlnesc să-și dorească Cerul! Provocare: Fă tot ce poți pentru a fi cinstit în toate domeniile vieții tale! Și pentru ca cinstea să fie deplină, caută să discuți deschis cu cineva căruia i-ai greșit, recunoscând în mod cinstit limitele tale umane și cerându-i iertare!

  Isten ítélete és az armageddoni csata

  „Elhat e harsogás a földnek végére, mert pere van az Úrnak a pogányokkal, Ő minden...