Articolul precedentDependenţa sexuală
  Articolul următorOpt ore de muncă

  Alergând goală pe stradă

  Mă bucur în Domnul, și sufletul Meu este plin de veselie în Dumnezeul Meu; căci M-a îmbrăcat cu hainele mântuirii, M-a acoperit cu mantaua izbăvirii. (Isaia 61:10)

  Cu toții am simțit la un moment dat în viața noastră că mai degrabă am alerga dezbrăcați pe stradă decât să facem un lucru anume. Acel lucru ar putea fi să te ridici în fața unei mulțimi pentru a vorbi sau a-ți spune experiența la biserică. Sau ar putea fi asocierea cu anumiți oameni sau cu un grup. Orice ar fi, doar când te gândești la acel lucru parcă ai prefera să faci un lucru mult mai greu de crezut, cum ar fi să alergi „în pielea goală”, dar pe care simți că îți este mai ușor să îl faci.

  Asta mă duce cu gândul la un tânăr anume din Evanghelia lui Marcu. El a fost intrigat de un om care era urmărit de „lege”, de autorități. Un bărbat despre care mulți spuneau că era Mesia. Dar alții spuneau că era un hulitor. Oricine ar fi fost, acest tânăr dorea să afle mai multe, dar fără a se expune public. Nu dorea să îl vadă cineva că stă în preajma unei persoane urmărite. Textele din Marcu 14:51 și 52 ne spun că „după El mergea un tânăr care n-avea pe trup decât o învelitoare de pânză de in. Au pus mâna pe el, dar el și-a lăsat învelitoarea și a fugit în pielea goală.”

  Acest tânăr dorea să afle ce se întâmpla, dar să nu fie văzut că Îl „urma” pe Isus. Când a fost observat că pândea din împrejurimi, a fost prins de soldați. În loc să proclame că Îl urma pe Isus, el a preferat să „fugă în pielea goală pe străzi” decât să se afle că se asocia cu Isus, un bărbat pe care soldații Îl prinseseră pentru a-L da la moarte.

  Nu suntem și noi la fel astăzi? În compania anumitor persoane nu aducem în discuție Numele lui Isus, pentru că nu știm cum vom fi priviți. La restaurant nu ne rugăm pentru mâncare, pentru că ar putea părea ciudat. Nu se compară chiar cu a alerga gol, dar ideea este aceeași. Ne place să menționăm anumite nume când dă bine la un interviu pentru locul de muncă sau când acest lucru ne include într‑un anume grup de prieteni. Dar pare că a spune că suntem prieteni apropiați cu Creatorul universului nu este la fel de impresionant. De fapt, chiar s-ar putea să Îl renegăm pe față, dacă situația devine prea tensionată. În loc să „alergi în pielea goală pe străzi”, lasă-L pe Isus să te acopere cu haina Sa. A-L cunoaște pe Isus ca Prieten și Mântuitor personal ne oferă cea mai minunată libertate. Cunoaște-L astăzi și nu mai alerga dezbrăcată!

  Cyndi Woods

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  Dumnezeu are simțul umorului!

  M-am bucurat că Domnul răspunsese rugăciunii mele chiar înainte ca eu să o fi înălțat. Vedeți, eu mă rugasem după ce a sunat alarma la 17:30, dar sarcinile mele fuseseră deja stabilite la ora 17:00. Lui Dumnezeu Îi pasă! Să Îl căutăm întotdeauna!

  ADN religios

  Bunicul nu a acceptat niciodată credința bunicii, dar le-a spus întotdeauna copiilor să asculte de mama lor, pentru că ea știe ce este cel mai bine. Toți copiii bunicii au rămas credincioși învățăturilor bisericii pe care mama lor le-a prezentat-o, mulțumită credincioșiei ei în Domnul.

  Trăiește visul lui Dumnezeu

  Amintește-ți că planurile lui Dumnezeu sunt mult mai mărețe și mult mai sublime decât ale noastre, așa că cere-I lui Dumnezeu în fiecare zi să împlinească visurile pe care ți le-a oferit.

  Publicate astăzi

  ARO 10

  Un obiect vechi așezat lângă ceva nou va face două lucruri: în primul rând, va arăta urâțenia celui vechi și va știrbi destul de mult și din frumusețea celui nou. Așadar, pune-ți ca țintă schimbarea totală și nu compromite eforturile pe care oricum le faci, dacă vrei să obții un rezultat cu adevărat bun!

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  „Păcatele îţi sunt iertate”

  Vindecarea spirituală din păcat este o nevoie pe care o are întreaga omenire: cei care suferă cel mai mult nu sunt cei mai mari păcătoşi; clerul nu are autoritate să ierte. Cel care le citeşte inimile şi unora, şi altora vrea să încurajeze pe oricine să caute iertarea.

  Fii un model autentic!

  Doamne, Te rog să desăvârșești în mine un caracter din care cinstea să nu facă parte doar ocazional! Și fă din influența mea un motiv în plus pentru care oamenii care mă întâlnesc să-și dorească Cerul! Provocare: Fă tot ce poți pentru a fi cinstit în toate domeniile vieții tale! Și pentru ca cinstea să fie deplină, caută să discuți deschis cu cineva căruia i-ai greșit, recunoscând în mod cinstit limitele tale umane și cerându-i iertare!

  Isten ítélete és az armageddoni csata

  „Elhat e harsogás a földnek végére, mert pere van az Úrnak a pogányokkal, Ő minden...