Articolul precedentBăuturile alcoolice
  Articolul următorOpt tipuri de mamă

  Broșa-minune

  Domnul să-ți fie desfătarea, și El îți va da tot ce-ți dorește inima. (Psalmii 37:4)

  Trebuia să particip la o întrunire în Houston, Texas, pe data de 5 august 2017. În timp ce îmi făceam bagajul, mi-am pus acolo și o bluză albastră, cu flori, la care aveam o broșă care se asorta. Am prins broșa de bluză, astfel încât să îmi fie mai ușor să o găsesc.

  Cum am ajuns la hotel în Houston, am început să îmi despachetez valiza și mi-am pus hainele în dulap. După câteva zile, am hotărât să port bluza albastră. Când m-am dus să mă îmbrac, nu am văzut broșa albastră prinsă de bluză. Chiar m-amrugat și am căutat în valiză de câteva ori. Apoi m-am uitat în dulap, sub pat și peste tot în acea cameră mică de hotel, dar fără rezultat. M-am întristat la gândul că îmi pierdusem broșa, pentru că era una dintre broșele mele preferate. În cele din urmă, mi-a trecut un gând prin minte că poate camerista de la hotel o aspirase și nu aveam să o mai găsesc niciodată.

  După ce m-am întors acasă de la întrunire, de fiecare dată când mă îmbrăcam mă gândeam la broșă și îmi părea rău că o pierdusem. Dar apoi m-am gândit că nu ar trebui să mă agăț de un lucru atât de neimportant, ca pierderea unei broșe.

  Două luni și jumătate mai târziu, pe 20 octombrie, din întâmplare am observat ceva mic pe podea, lângă cufărul de cedru din dormitor.

  Când m-am dus mai aproape să văd ce era, am fost șocată să văd că era broșa mea pierdută! Pur și simplu nu îmi venea să cred, nici nu îmi puteam explica modul în care ajunsese acolo, deoarece eu aspirasem camera de mai multe ori în acea zonă. Cum se putea să mai fie încă acolo, după atâtea zile?

  Cred cu tărie că un înger a păzit acea broșă ca răspuns la rugăciunile mele. De îndată I-am mulțumit lui Dumnezeu că mi-a ascultat rugăciunea și că m-a ajutat să îmi recuperez broșa. Am experimentat de multe ori că, în lucruri uneori foarte mărunte și nesemnificative, Dumnezeu aude și răspunde rugăciunilor noastre. Aceste experiențe întotdeauna îmi întăresc credința și încrederea în Dumnezeul meu iubitor.

  Nimic nu este prea mic sau prea mare pentru Dumnezeu, atunci când ne rugăm. Indiferent cu ce te confrunți în viață, draga mea soră, te rog să îți amintești că lui Dumnezeu Îi pasă și că El te iubește mai mult decât vei ști vreodată; El îți va auzi rugăciunile și îți va răspunde!

  Stella Thomas

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  Dumnezeu are simțul umorului!

  M-am bucurat că Domnul răspunsese rugăciunii mele chiar înainte ca eu să o fi înălțat. Vedeți, eu mă rugasem după ce a sunat alarma la 17:30, dar sarcinile mele fuseseră deja stabilite la ora 17:00. Lui Dumnezeu Îi pasă! Să Îl căutăm întotdeauna!

  ADN religios

  Bunicul nu a acceptat niciodată credința bunicii, dar le-a spus întotdeauna copiilor să asculte de mama lor, pentru că ea știe ce este cel mai bine. Toți copiii bunicii au rămas credincioși învățăturilor bisericii pe care mama lor le-a prezentat-o, mulțumită credincioșiei ei în Domnul.

  Trăiește visul lui Dumnezeu

  Amintește-ți că planurile lui Dumnezeu sunt mult mai mărețe și mult mai sublime decât ale noastre, așa că cere-I lui Dumnezeu în fiecare zi să împlinească visurile pe care ți le-a oferit.

  Publicate astăzi

  ARO 10

  Un obiect vechi așezat lângă ceva nou va face două lucruri: în primul rând, va arăta urâțenia celui vechi și va știrbi destul de mult și din frumusețea celui nou. Așadar, pune-ți ca țintă schimbarea totală și nu compromite eforturile pe care oricum le faci, dacă vrei să obții un rezultat cu adevărat bun!

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  „Păcatele îţi sunt iertate”

  Vindecarea spirituală din păcat este o nevoie pe care o are întreaga omenire: cei care suferă cel mai mult nu sunt cei mai mari păcătoşi; clerul nu are autoritate să ierte. Cel care le citeşte inimile şi unora, şi altora vrea să încurajeze pe oricine să caute iertarea.

  Fii un model autentic!

  Doamne, Te rog să desăvârșești în mine un caracter din care cinstea să nu facă parte doar ocazional! Și fă din influența mea un motiv în plus pentru care oamenii care mă întâlnesc să-și dorească Cerul! Provocare: Fă tot ce poți pentru a fi cinstit în toate domeniile vieții tale! Și pentru ca cinstea să fie deplină, caută să discuți deschis cu cineva căruia i-ai greșit, recunoscând în mod cinstit limitele tale umane și cerându-i iertare!

  Isten ítélete és az armageddoni csata

  „Elhat e harsogás a földnek végére, mert pere van az Úrnak a pogányokkal, Ő minden...