Articolul precedentObsesia
  Articolul următorAl optulea păcat capital

  Dumnezeu este soțul meu

  Căci Făcătorul tău este bărbatul tău: Domnul este numele Lui, și Răscumpărătorul tău este Sfântul lui Israel. El Se numește Dumnezeul întregului pământ. (Isaia 54:5)

  Și tocmai un astfel de Mare-Preot ne trebuia: sfânt, nevinovat, fără pată, despărțit de păcătoși și înălțat mai presus de ceruri. (Evrei 7:26)

  Domnul să-ți fie desfătarea, și El îți va da tot ce-ți dorește inima. (Psalmii 37:4)

  Am hotărât să merg să mă rog, în loc să merg la sala de sport. M-am rugat cu glas tare și am avut o discuție cu Dumnezeu. Am șoptit: „Doamne, ceva nu este în regulă în căsnicia mea. Oare toate căsniciile sunt așa? Nu sunt fericită și mă simt singură. Nu îl pot părăsi doar pentru că este dezagreabil. Dacă trebuie să înțeleg ceva, Te rog, arată-mi! Amin!”

  Timp de nouăsprezece ani am fost nefericită aproape tot timpul în căsnicia mea. Nu m-am consultat cu Dumnezeu când m-am căsătorit și nici soțul meu nu a făcut acest lucru.

  Când ne-am căsătorit, eram însărcinată în luna a opta și tot ce ne doream era să mai ștergem din rușinea părinților și a membrilor bisericii.

  La două săptămâni după rugăciunea mea, am descoperit mesaje nepotrivite pe care soțul meu i le trimisese unei femei căsătorite. Numaidecât am intentat divorț. Nu era prima dată când mă confruntam cu infidelitatea lui.

  Câteva luni mai târziu eram singură, deprimată și fără niciun ban.

  Am strigat la Dumnezeu și El a auzit durerea mea. Mi-am dat seama că Dumnezeu este și întotdeauna fusese adevăratul meu Soț. El niciodată nu m-a părăsit, nu m-a înșelat și nici nu m-a ridiculizat împovărându-mă cu rușine și cu vinovăție.

  Deși aveam probleme financiare, eu și copiii întotdeauna am avut mâncare. Deși mă simțeam singură și deprimată, niciodată nu mi-am pierdut judecata.

  Această încercare m-a învățat să aștept răspunsul Domnului și să nu mă grăbesc la fel ca Avraam și Sara, încercând să forțeze planul lui Dumnezeu pentru viața lor. Dumnezeu ne spune: „Căci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre, și căile voastre nu sunt căile Mele, zice Domnul” (Isaia 55:8).

  Acum sunt plină de speranță pentru viitor.

  Mă rog și am încredere că Dumnezeu îmi va da tot ce îmi dorește inima.

  Raschelle Mclean-Jones

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  Dumnezeu are simțul umorului!

  M-am bucurat că Domnul răspunsese rugăciunii mele chiar înainte ca eu să o fi înălțat. Vedeți, eu mă rugasem după ce a sunat alarma la 17:30, dar sarcinile mele fuseseră deja stabilite la ora 17:00. Lui Dumnezeu Îi pasă! Să Îl căutăm întotdeauna!

  ADN religios

  Bunicul nu a acceptat niciodată credința bunicii, dar le-a spus întotdeauna copiilor să asculte de mama lor, pentru că ea știe ce este cel mai bine. Toți copiii bunicii au rămas credincioși învățăturilor bisericii pe care mama lor le-a prezentat-o, mulțumită credincioșiei ei în Domnul.

  Trăiește visul lui Dumnezeu

  Amintește-ți că planurile lui Dumnezeu sunt mult mai mărețe și mult mai sublime decât ale noastre, așa că cere-I lui Dumnezeu în fiecare zi să împlinească visurile pe care ți le-a oferit.

  Publicate astăzi

  Ziua în care măștile vor cădea

  Cu limitări umane și prea adesea imperfecți, venim, Părinte, către Tine, cerându-Ți să ne faci autentici și curați! Provocare: Permite-I astăzi Duhului Sfânt să îți descopere aspectele cele mai ascunse ale caracterului și să opereze acolo unde este cazul!

  A végső harc jellege

  „Felnyitotta az Úr az Ő tárházát, és előhozta az Ő haragjának szereit: mert e cselekedet...

  Stima de sine

  Nimeni să nu-ți disprețuiască tinerețea; ci fii o pildă pentru credincioși: în vorbire, în purtare,...

  ARO 10

  Un obiect vechi așezat lângă ceva nou va face două lucruri: în primul rând, va arăta urâțenia celui vechi și va știrbi destul de mult și din frumusețea celui nou. Așadar, pune-ți ca țintă schimbarea totală și nu compromite eforturile pe care oricum le faci, dacă vrei să obții un rezultat cu adevărat bun!

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.