Articolul precedentObsesia
  Articolul următorAl optulea păcat capital

  Dumnezeu este soțul meu

  Căci Făcătorul tău este bărbatul tău: Domnul este numele Lui, și Răscumpărătorul tău este Sfântul lui Israel. El Se numește Dumnezeul întregului pământ. (Isaia 54:5)

  Și tocmai un astfel de Mare-Preot ne trebuia: sfânt, nevinovat, fără pată, despărțit de păcătoși și înălțat mai presus de ceruri. (Evrei 7:26)

  Domnul să-ți fie desfătarea, și El îți va da tot ce-ți dorește inima. (Psalmii 37:4)

  Am hotărât să merg să mă rog, în loc să merg la sala de sport. M-am rugat cu glas tare și am avut o discuție cu Dumnezeu. Am șoptit: „Doamne, ceva nu este în regulă în căsnicia mea. Oare toate căsniciile sunt așa? Nu sunt fericită și mă simt singură. Nu îl pot părăsi doar pentru că este dezagreabil. Dacă trebuie să înțeleg ceva, Te rog, arată-mi! Amin!”

  Timp de nouăsprezece ani am fost nefericită aproape tot timpul în căsnicia mea. Nu m-am consultat cu Dumnezeu când m-am căsătorit și nici soțul meu nu a făcut acest lucru.

  Când ne-am căsătorit, eram însărcinată în luna a opta și tot ce ne doream era să mai ștergem din rușinea părinților și a membrilor bisericii.

  La două săptămâni după rugăciunea mea, am descoperit mesaje nepotrivite pe care soțul meu i le trimisese unei femei căsătorite. Numaidecât am intentat divorț. Nu era prima dată când mă confruntam cu infidelitatea lui.

  Câteva luni mai târziu eram singură, deprimată și fără niciun ban.

  Am strigat la Dumnezeu și El a auzit durerea mea. Mi-am dat seama că Dumnezeu este și întotdeauna fusese adevăratul meu Soț. El niciodată nu m-a părăsit, nu m-a înșelat și nici nu m-a ridiculizat împovărându-mă cu rușine și cu vinovăție.

  Deși aveam probleme financiare, eu și copiii întotdeauna am avut mâncare. Deși mă simțeam singură și deprimată, niciodată nu mi-am pierdut judecata.

  Această încercare m-a învățat să aștept răspunsul Domnului și să nu mă grăbesc la fel ca Avraam și Sara, încercând să forțeze planul lui Dumnezeu pentru viața lor. Dumnezeu ne spune: „Căci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre, și căile voastre nu sunt căile Mele, zice Domnul” (Isaia 55:8).

  Acum sunt plină de speranță pentru viitor.

  Mă rog și am încredere că Dumnezeu îmi va da tot ce îmi dorește inima.

  Raschelle Mclean-Jones

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Totul va fi clar

  Poate niciodată nu vom înțelege motivul pentru multele lucruri care ni se întâmplă în această viață, dar știu că „Într-o zi, El îmi va explica totul”. Aștept cu nerăbdare acea zi.

  Vine mireasa!

  Rochia noastră pentru acea nuntă nu ne costă nimic; chiar Isus, Mirele, a plătit totul. „Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu” (Efeseni 2:8).

  Un ucenic al lui Isus

  Matei a luat hotărârea pentru el, dar ce vom face noi când Isus ne atinge inima cu dragostea și mila Sa și spune: „Urmează-Mă”?

  Cât de aproape este sfârșitul?

  Nimeni nu cunoaște exact răspunsul la întrebarea: „Cât de aproape este sfârșitul?” Totuși, David, vorbind cu Dumnezeu, ne lasă o mângâiere și o reasigurare: „Tu ești adăpostul și scutul meu; eu nădăjduiesc în făgăduința Ta” (Psalmii 119:114).

  Publicate astăzi

  Sătul să fi bun

  A fi bun - a fi ascultător așa cum îți cere Dumnezeu - înseamnă a fi pregătit pentru ce are Dumnezeu mai bun să ofere.

  Totul va fi clar

  Poate niciodată nu vom înțelege motivul pentru multele lucruri care ni se întâmplă în această viață, dar știu că „Într-o zi, El îmi va explica totul”. Aștept cu nerăbdare acea zi.

  Model perfect

  Dacă ne mărturisim păcatele și le abandonăm, dacă venim la Isus în pocăință și în umilința sufletului, recunoscându-ne incapacitatea de a îndepărta chiar și un punct sau o pată de păcat și sprijinindu-ne numai pe meritele Mântuitorului crucificat, putem aștepta iertarea, căci cuvântul Lui e garantat. GÂNDESC MAI DEPARTE Se află ceva în viața mea care mă împiedică să-L urmez pe Hristos fără rezerve?

  A hűség követelménye

  „Te azért a munkának terhét hordozzad, mint Jézus Krisztus jó vitéze.” (2Tim 2:3)Krisztus katonái vagyunk,...

  Un pas necontrolat

  "Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi. "...