Articolul precedentSindromul de sevraj
  Articolul următorMai scurtă cu opt ani

  Tu ești lucrarea lui Dumnezeu

  Căci noi suntem lucrarea Lui și am fost zidiți în Hristos Isus pentru faptele bune pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte, ca să umblăm în ele. (Efeseni 2:10)

  A fost nevoie de foarte mult timp ca eu să mă simt confortabil în pielea mea și să îmi apreciez cu adevărat unicitatea. De obicei, eram cea mai înaltă persoană din clasă și întotdeauna printre cele mai slabe, astfel că în perioada de creștere nu mi-am acceptat pe deplin corpul. Nu îmi plăcea să fiu cea mai înaltă. Nu îmi plăcea faptul că oamenii întotdeauna aveau ceva de comentat cu privire la greutatea mea (sau lipsa ei). Și nu îmi plăcea că nu aveam formele feminine pe care mi le doream (sunt foarte sinceră cu voi!). Doar când mi-am dat seama că Dumnezeu nu face greșeli, am început să mă simt mai confortabil în propria piele. Dacă Dumnezeu nu face greșeli, asta însemna că am trupul pe care El a dorit să îl am – și acest lucru este valabil și pentru tine. Astăzi sărbătoresc faptul că Dumnezeu mă iubește așa cum sunt. El m-a cunoscut înainte ca eu să fiu zămislită.

  Ai și tu lucruri care nu îți plac la trupul tău? Ți-ai dori să nu fii așa cum ești?

  Poți găsi mângâiere în faptul că ești lucrarea mâinilor lui Dumnezeu. El te-a creat să fii tu. Lumea ne spune că trebuie să arătăm într-un anume fel, dar nu asta dorește Dumnezeu de la noi. Dumnezeu dorește ca noi să fim libere să fim noi înșine și să pășim în identitatea noastră ca fiice ale Lui. Pe lângă aspectul tău fizic, ar trebui să îți accepți aptitudinile și darurile. Chiar dacă aptitudinile tale par ciudate în ochii celorlalți, este în regulă, pentru că părerea lor nu contează.

  Tu nu ești imperfectă, nu ești o greșeală, nu ești ciudată și nu ești neobișnuită. Nu s-a făcut nicio greșeală când Dumnezeu te-a creat, în planul Său. Este greu să crezi și să te accepți pe tine însăți când media, Hollywodul și chiar biserica promovează un anume standard ca fiind „normal”. Nu te preocupa să fii „normală”. Tu trebuie să fii ce vrea Dumnezeu să fii. El te-a acceptat, așa că nu mai ai de ce să îți faci griji. Important este ce spune și ce gândește Dumnezeu despre tine. Ai preț și ești frumoasă, pentru că ești fiica Lui.

  Lupți să iubești fiecare parte din tine? Scoate-ți jurnalul și, în următoarele cinci zile, scrie cinci lucruri care îți plac la tine. După cele cinci zile, revizuiește lista. Ți s-a părut greu acest exercițiu? Ce concluzii poți trage din această experiență?

  Shushanna Mignott

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  Dumnezeu are simțul umorului!

  M-am bucurat că Domnul răspunsese rugăciunii mele chiar înainte ca eu să o fi înălțat. Vedeți, eu mă rugasem după ce a sunat alarma la 17:30, dar sarcinile mele fuseseră deja stabilite la ora 17:00. Lui Dumnezeu Îi pasă! Să Îl căutăm întotdeauna!

  ADN religios

  Bunicul nu a acceptat niciodată credința bunicii, dar le-a spus întotdeauna copiilor să asculte de mama lor, pentru că ea știe ce este cel mai bine. Toți copiii bunicii au rămas credincioși învățăturilor bisericii pe care mama lor le-a prezentat-o, mulțumită credincioșiei ei în Domnul.

  Trăiește visul lui Dumnezeu

  Amintește-ți că planurile lui Dumnezeu sunt mult mai mărețe și mult mai sublime decât ale noastre, așa că cere-I lui Dumnezeu în fiecare zi să împlinească visurile pe care ți le-a oferit.

  Publicate astăzi

  ARO 10

  Un obiect vechi așezat lângă ceva nou va face două lucruri: în primul rând, va arăta urâțenia celui vechi și va știrbi destul de mult și din frumusețea celui nou. Așadar, pune-ți ca țintă schimbarea totală și nu compromite eforturile pe care oricum le faci, dacă vrei să obții un rezultat cu adevărat bun!

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  „Păcatele îţi sunt iertate”

  Vindecarea spirituală din păcat este o nevoie pe care o are întreaga omenire: cei care suferă cel mai mult nu sunt cei mai mari păcătoşi; clerul nu are autoritate să ierte. Cel care le citeşte inimile şi unora, şi altora vrea să încurajeze pe oricine să caute iertarea.

  Fii un model autentic!

  Doamne, Te rog să desăvârșești în mine un caracter din care cinstea să nu facă parte doar ocazional! Și fă din influența mea un motiv în plus pentru care oamenii care mă întâlnesc să-și dorească Cerul! Provocare: Fă tot ce poți pentru a fi cinstit în toate domeniile vieții tale! Și pentru ca cinstea să fie deplină, caută să discuți deschis cu cineva căruia i-ai greșit, recunoscând în mod cinstit limitele tale umane și cerându-i iertare!

  Isten ítélete és az armageddoni csata

  „Elhat e harsogás a földnek végére, mert pere van az Úrnak a pogányokkal, Ő minden...