Articolul precedentDumnezeu este credincios
  Articolul următorProcesor octa-core

  Dumnezeul moleculelor și al materiei

  Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste și de chibzuință. (2 Timotei 1:7)

  Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îți vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare. (Isaia 41:10)

  În urmă cu câteva zile, în timp ce discutam cu Dumnezeu, dimineața devreme, El mi-a adus în fața ochilor cuvinte de încurajare și de speranță. Copleșită de pierderea recentă a unor persoane iubite și de incertitudinile care mă asaltau din mai multe direcții, eram foarte neliniștită cu privire la viitor.

  În acele momente, Dumnezeu mi-a reamintit că El era mai mare decât orice problemă cu care m-aș fi putut confrunta. Mi-a prezentat din nou experiența Sa, cum a adus viață în abisul plin de apă care a devenit planeta Pământ și cum Duhul Său era pe deasupra acestui întuneric vast, scoțând ordine din dezordine (Geneza 1:1).

  Natura mea umană doar își poate imagina energia care a ieșit din Cuvântul lui Dumnezeu când puterea Duhului a transformat un nimic nelocuibil într-o frumoasă casă pentru omenire. Această putere este tot timpul și la dispoziția noastră.

  Dumnezeul materiei și al moleculelor poate aduce ordine din confuzia și din întunericul care, uneori, ne cuprind viața. Duhul Său rămâne cu noi, dornic să creeze o viață nouă, care să fie frumoasă și totodată benefică.

  Pare că acest proces care produce schimbare nu poate fi întotdeauna realizat fără o furtună a încercărilor. Totuși, din această turbulență, rezultă două beneficii – dezvoltarea caracterului și o mărturie a credincioșiei. Ambele sunt produse secundare al re-creării.

  Dumnezeu dorește să trecem de la teamă la credință. El ne întreabă: „Pentru ce sunteți așa de fricoși? Tot n-aveți credință?” (Marcu 4:40). El dorește să ne învețe să nu ne irosim energia încercând să ne împotrivim furtunilor vieții ci, în schimb, să fim flexibili în fața vântului schimbării.

  Controlul pagubelor se realizează cel mai bine așezându-ne viitorul în mâna Creatorului nostru, Dumnezeu.

  Dottie Barnett

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  Dumnezeu are simțul umorului!

  M-am bucurat că Domnul răspunsese rugăciunii mele chiar înainte ca eu să o fi înălțat. Vedeți, eu mă rugasem după ce a sunat alarma la 17:30, dar sarcinile mele fuseseră deja stabilite la ora 17:00. Lui Dumnezeu Îi pasă! Să Îl căutăm întotdeauna!

  ADN religios

  Bunicul nu a acceptat niciodată credința bunicii, dar le-a spus întotdeauna copiilor să asculte de mama lor, pentru că ea știe ce este cel mai bine. Toți copiii bunicii au rămas credincioși învățăturilor bisericii pe care mama lor le-a prezentat-o, mulțumită credincioșiei ei în Domnul.

  Trăiește visul lui Dumnezeu

  Amintește-ți că planurile lui Dumnezeu sunt mult mai mărețe și mult mai sublime decât ale noastre, așa că cere-I lui Dumnezeu în fiecare zi să împlinească visurile pe care ți le-a oferit.

  Publicate astăzi

  ARO 10

  Un obiect vechi așezat lângă ceva nou va face două lucruri: în primul rând, va arăta urâțenia celui vechi și va știrbi destul de mult și din frumusețea celui nou. Așadar, pune-ți ca țintă schimbarea totală și nu compromite eforturile pe care oricum le faci, dacă vrei să obții un rezultat cu adevărat bun!

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  „Păcatele îţi sunt iertate”

  Vindecarea spirituală din păcat este o nevoie pe care o are întreaga omenire: cei care suferă cel mai mult nu sunt cei mai mari păcătoşi; clerul nu are autoritate să ierte. Cel care le citeşte inimile şi unora, şi altora vrea să încurajeze pe oricine să caute iertarea.

  Fii un model autentic!

  Doamne, Te rog să desăvârșești în mine un caracter din care cinstea să nu facă parte doar ocazional! Și fă din influența mea un motiv în plus pentru care oamenii care mă întâlnesc să-și dorească Cerul! Provocare: Fă tot ce poți pentru a fi cinstit în toate domeniile vieții tale! Și pentru ca cinstea să fie deplină, caută să discuți deschis cu cineva căruia i-ai greșit, recunoscând în mod cinstit limitele tale umane și cerându-i iertare!

  Isten ítélete és az armageddoni csata

  „Elhat e harsogás a földnek végére, mert pere van az Úrnak a pogányokkal, Ő minden...