Articolul precedentCumpătare, dreptate şi evlavie
  Articolul următorOptimarii

  Scrisoarea

  Dar pentru ce judeci tu pe fratele tău? Sau pentru ce disprețuiești tu pe fratele tău? Căci toți ne vom înfățișa înaintea scaunului de judecată al lui Hristos. (Romani 14:10)

  Inima mea s-a întristat foarte mult când am luat corespondența din cutia poștală și am văzut o scrisoare care îmi era adresată. Era o somație de a-mi face datoria ca jurat într-un proces. Am mers la tribunal pentru procesul de selectare a juriului și acesta a fost exact așa cum mă temeam că va fi. Era un caz foarte cunoscut și nu exista nicio modalitate de a scăpa, ca să nu mai fac parte din juriu. Cred în sistemul american de justiție; totuși sunt o persoană foarte sensibilă. Știam că niciodată nu voi putea uita ceva din ce auzisem despre acel caz.

  L-am implorat pe Dumnezeu să mă ajute.

  În timp ce stăteam înaintea unui juriu pământesc și răspundeam întrebărilor membrilor acestuia, mintea mea se gândea la momentul când va trebui să stau în fața lui Dumnezeu. Seriozitatea situației mi-a rămas întipărită clar în minte, când avocații apărării și cei ai acuzării mi-au pus întrebări. Le-am răspuns cu sinceritate și am fost bucuroasă că mi-au pus întrebări doar cu privire la calitatea de a face parte din juriu în acel caz. Când timpul pentru întrebări s-a scurs, am fost instruită să mă întorc la tribunal în ziua următoare. M-am întors atunci și mi s-a spus că nu fusesem aleasă ca jurat în acel proces. Îl laud pe Dumnezeu pentru că El mi-a dat cuvintele potrivite pe care să le spun în acea situație și am fost bucuroasă că nu am fost aleasă în acel caz.

  Nu am putut să nu mă gândesc la judecata finală a oamenilor din această lume, judecată care va avea loc în curând. În Biblie ni se spune că toți va trebui să stăm înaintea lui Dumnezeu și să dăm socoteală pentru faptele noastre de pe acest pământ. Eu aș vrea să fiu de partea bună a legii, în acest caz foarte important care ne va hotărî destinul nostru veșnic. Vom primi fie viața veșnică împreună cu Isus în ceruri, fie o moarte veșnică alături de Satana și de îngerii lui.

  Suntem binecuvântați că Isus ne iubește și că a murit pentru păcatele noastre. Astfel, atunci când vom fi în fața lui Dumnezeu Tatăl, Isus va pleda pentru cazul nostru. El ne acoperă păcatele cu sângele Său și noi nu mai suntem condamnați sau judecați pentru păcatele noastre. Isus a împlinit judecata legii în dreptul nostru.

  Mă rog ca toți să Îi cerem lui Isus să stea de partea noastră la judecată și să fim pregătiți când El va veni.

  Christa White Schiffbauer

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  Dumnezeu are simțul umorului!

  M-am bucurat că Domnul răspunsese rugăciunii mele chiar înainte ca eu să o fi înălțat. Vedeți, eu mă rugasem după ce a sunat alarma la 17:30, dar sarcinile mele fuseseră deja stabilite la ora 17:00. Lui Dumnezeu Îi pasă! Să Îl căutăm întotdeauna!

  ADN religios

  Bunicul nu a acceptat niciodată credința bunicii, dar le-a spus întotdeauna copiilor să asculte de mama lor, pentru că ea știe ce este cel mai bine. Toți copiii bunicii au rămas credincioși învățăturilor bisericii pe care mama lor le-a prezentat-o, mulțumită credincioșiei ei în Domnul.

  Trăiește visul lui Dumnezeu

  Amintește-ți că planurile lui Dumnezeu sunt mult mai mărețe și mult mai sublime decât ale noastre, așa că cere-I lui Dumnezeu în fiecare zi să împlinească visurile pe care ți le-a oferit.

  Publicate astăzi

  ARO 10

  Un obiect vechi așezat lângă ceva nou va face două lucruri: în primul rând, va arăta urâțenia celui vechi și va știrbi destul de mult și din frumusețea celui nou. Așadar, pune-ți ca țintă schimbarea totală și nu compromite eforturile pe care oricum le faci, dacă vrei să obții un rezultat cu adevărat bun!

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  „Păcatele îţi sunt iertate”

  Vindecarea spirituală din păcat este o nevoie pe care o are întreaga omenire: cei care suferă cel mai mult nu sunt cei mai mari păcătoşi; clerul nu are autoritate să ierte. Cel care le citeşte inimile şi unora, şi altora vrea să încurajeze pe oricine să caute iertarea.

  Fii un model autentic!

  Doamne, Te rog să desăvârșești în mine un caracter din care cinstea să nu facă parte doar ocazional! Și fă din influența mea un motiv în plus pentru care oamenii care mă întâlnesc să-și dorească Cerul! Provocare: Fă tot ce poți pentru a fi cinstit în toate domeniile vieții tale! Și pentru ca cinstea să fie deplină, caută să discuți deschis cu cineva căruia i-ai greșit, recunoscând în mod cinstit limitele tale umane și cerându-i iertare!

  Isten ítélete és az armageddoni csata

  „Elhat e harsogás a földnek végére, mert pere van az Úrnak a pogányokkal, Ő minden...