Articolul precedentLefteră, dar fericită
  Articolul următorSpitalul numărul 9

  Discuția de la prânz

  Isus le-a zis: „Mâncarea Mea este să fac voia Celui ce M-a trimis și să împlinesc lucrarea Lui.” (Ioan 4:34)

  Ne-am așezat sub copacul de mango așa cum este obiceiul pentru timpul nostru de „pauză”. În mai 2018 ne aflam într-o nouă tură clinică la asistență medicală. Pe măsură ce am început să ne cunoaștem, eu și studentele mele am descoperit informații plăcute unele despre celelalte. O studentă a spus: „Doamna profesoară, eu am trei băieți. Unul dintre ei cântă.”

  „Serios? Se poate să îl aud și eu?” am întrebat-o.

  „Da, sigur. L-am înregistrat pe telefon când cânta”, a răspuns ea. Am fost foarte uimită de înregistrarea video a acestui tânăr de șaisprezece ani. Am profitat de ocazie și am întrebat-o: „Crezi că ar vrea să vină să cânte și la biserica mea?”

  „Desigur, va veni, doamna profesoară”, a fost răspunsul ei. „Doar să îmi spuneți data și eu verific dacă este disponibil. Duminica el cântă la biserica noastră, pe lângă concerte, repetiții, lecții de pian și temele obișnuite de la școală. Îi place să cânte.” L-am informat și pe responsabilul cu muzica de la biserică. Studenta mea i-a spus fiului ei de noua ocazie ivită. După aceea, împreună am stabilit data. Ca fapt divers, am întrebat: „Va cânta vocal, va cânta la un instrument sau va cânta cu vocea și se va acompania?”

  Ea a spus: „Îl voi ruga pe prietenul lui cel mai bun să îl acompanieze la pian.” Așa că, Sabatul din 16 iunie 2018 a fost unul de neuitat pentru mine – Sabat în care tânărul muzician a cântat doar cu vocea, fără microfon. Celor din sală le-a plăcut foarte mult cântecul lui. Și instrumentul muzical ne-a „vorbit”, în timp ce degetele pianistului de optsprezece ani dansau pe clapele albe și negre ale pianului. Ce interpretare a celor doi tineri!

  Mama solistului s-a întors și Sabatul următor, pentru a ajuta la distribuirea pachetelor pentru cei fără adăpost. Acești doi tineri muzicieni de talie mondială vor face parte acum din programul nostru de sfârșit de an. Mama și-a exprimat aprecierea pentru activitățile și serviciile de închinare din Sabat.

  Isus este la fiecare masă cu tine. El cântă cu vocea și la instrumente; El folosește pe oricine. Calitățile sonice ale vocii și ale pianului vor atrage bărbați și femei să Îl cunoască pe Împăratul nostru care Se întoarce curând.

  Vei folosi fiecare ocazie de a-L prezenta pe Isus?

  Pauline A. Dwyer-Kerr

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  Dumnezeu are simțul umorului!

  M-am bucurat că Domnul răspunsese rugăciunii mele chiar înainte ca eu să o fi înălțat. Vedeți, eu mă rugasem după ce a sunat alarma la 17:30, dar sarcinile mele fuseseră deja stabilite la ora 17:00. Lui Dumnezeu Îi pasă! Să Îl căutăm întotdeauna!

  ADN religios

  Bunicul nu a acceptat niciodată credința bunicii, dar le-a spus întotdeauna copiilor să asculte de mama lor, pentru că ea știe ce este cel mai bine. Toți copiii bunicii au rămas credincioși învățăturilor bisericii pe care mama lor le-a prezentat-o, mulțumită credincioșiei ei în Domnul.

  Trăiește visul lui Dumnezeu

  Amintește-ți că planurile lui Dumnezeu sunt mult mai mărețe și mult mai sublime decât ale noastre, așa că cere-I lui Dumnezeu în fiecare zi să împlinească visurile pe care ți le-a oferit.

  Publicate astăzi

  A végső harc jellege

  „Felnyitotta az Úr az Ő tárházát, és előhozta az Ő haragjának szereit: mert e cselekedet...

  Stima de sine

  Nimeni să nu-ți disprețuiască tinerețea; ci fii o pildă pentru credincioși: în vorbire, în purtare,...

  ARO 10

  Un obiect vechi așezat lângă ceva nou va face două lucruri: în primul rând, va arăta urâțenia celui vechi și va știrbi destul de mult și din frumusețea celui nou. Așadar, pune-ți ca țintă schimbarea totală și nu compromite eforturile pe care oricum le faci, dacă vrei să obții un rezultat cu adevărat bun!

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  „Păcatele îţi sunt iertate”

  Vindecarea spirituală din păcat este o nevoie pe care o are întreaga omenire: cei care suferă cel mai mult nu sunt cei mai mari păcătoşi; clerul nu are autoritate să ierte. Cel care le citeşte inimile şi unora, şi altora vrea să încurajeze pe oricine să caute iertarea.