Articolul precedentTresaltă de bucurie!
  Articolul următorUriașul născut în nouă zile

  Îngeri sub acoperire

  Să nu dați uitării primirea de oaspeți, căci unii, prin ea, au găzduit fără să știe pe îngeri. (Evrei 13:2)

  Vizitam orașul Montreal pentru a susține o săptămână de rugăciune și, datorită soțului meu, am reușit să vizitez o prietenă apropiată. Tocmai mă bucurasem de o călătorie cu trenul de patru ore. Când am ajuns în gara din Toronto, mi-am luat cele două bagaje mari, pe lângă cele două genți mai mici pe care le aveam cu mine. Plecând din zona de bagaje, mă chinuiam puțin cu cele patru bagaje, când o doamnă s-a oferit să mă ajute. „Sunteți bine?” a întrebat ea în timp ce eu încetineam. I-am spus că da.

  După ce am cumpărat biletul de tren pentru a merge încă o stație până la casa prietenei mele, mi-am dat seama repede cât de greu avea să îmi fie să ajung la peron singură cu toate bagajele. Eram într-o călătorie de trei luni, cu întâlniri programate una după cealaltă la care urma să vorbesc, în orașe din toată lumea, așa că bagajul meu nu era mic. Chiar când mă pregăteam să urc în lift, o doamnă, care călătorea împreună cu soțul ei, a oprit și s-a oferit să mă ajute cu valiza mai mică. De fapt, aproape mi-a luat efectiv bagajul din mână și a spus: „Nu știu cum vă puteți descurca singură!” Când am ajuns pe peron, mi-a înapoiat bagajul. După ce am așteptat aproape zece minute înainte de a vedea vreun tren venind, mi-am plecat capul sub eșarfa care mă apăra de vântul rece de iarnă și m-am rugat ca Dumnezeu să trimită îngeri care să mă ajute cu bagajele.

  Nici nu am apucat să îmi înalț privirea, că aceeași doamnă era în fața mea și mi-a luat din nou bagajul. L-a urcat în zona de pasageri din tren și mi l-a înapoiat după ce m-am așezat. Mi-a cerut scuze, spunând că îi pare rău că nu coboară în aceeași stație cu mine pentru a mă ajuta. Când ne apropiam de stația unde trebuia să cobor, doamna s-a ridicat de pe scaun, mi-a luat bagajul și l-a lăsat pe peron. I-am mulțumit din inimă!

  După ce m-a dus cu mașina până la apartamentul prietenei mele (literalmente un drum de un minut), șoferul de la Uber a insistat să mă ajute cu bagajele. Nici măcar nu a trebuit să o sun pe mama prietenei mele pentru că, în timp ce șoferul ducea bagajul cel mai mare, un domn a deschis ușa și a întrebat dacă aveam nevoie de ajutor până sus. Și el m-a ajutat cu bagajele. Am putut doar să Îl laud pe Dumnezeu, pentru că mi-a trimis îngeri sub formă de oameni.

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Nadine A. Joseph-Collins

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  Dumnezeu are simțul umorului!

  M-am bucurat că Domnul răspunsese rugăciunii mele chiar înainte ca eu să o fi înălțat. Vedeți, eu mă rugasem după ce a sunat alarma la 17:30, dar sarcinile mele fuseseră deja stabilite la ora 17:00. Lui Dumnezeu Îi pasă! Să Îl căutăm întotdeauna!

  ADN religios

  Bunicul nu a acceptat niciodată credința bunicii, dar le-a spus întotdeauna copiilor să asculte de mama lor, pentru că ea știe ce este cel mai bine. Toți copiii bunicii au rămas credincioși învățăturilor bisericii pe care mama lor le-a prezentat-o, mulțumită credincioșiei ei în Domnul.

  Trăiește visul lui Dumnezeu

  Amintește-ți că planurile lui Dumnezeu sunt mult mai mărețe și mult mai sublime decât ale noastre, așa că cere-I lui Dumnezeu în fiecare zi să împlinească visurile pe care ți le-a oferit.

  Publicate astăzi

  ARO 10

  Un obiect vechi așezat lângă ceva nou va face două lucruri: în primul rând, va arăta urâțenia celui vechi și va știrbi destul de mult și din frumusețea celui nou. Așadar, pune-ți ca țintă schimbarea totală și nu compromite eforturile pe care oricum le faci, dacă vrei să obții un rezultat cu adevărat bun!

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  „Păcatele îţi sunt iertate”

  Vindecarea spirituală din păcat este o nevoie pe care o are întreaga omenire: cei care suferă cel mai mult nu sunt cei mai mari păcătoşi; clerul nu are autoritate să ierte. Cel care le citeşte inimile şi unora, şi altora vrea să încurajeze pe oricine să caute iertarea.

  Fii un model autentic!

  Doamne, Te rog să desăvârșești în mine un caracter din care cinstea să nu facă parte doar ocazional! Și fă din influența mea un motiv în plus pentru care oamenii care mă întâlnesc să-și dorească Cerul! Provocare: Fă tot ce poți pentru a fi cinstit în toate domeniile vieții tale! Și pentru ca cinstea să fie deplină, caută să discuți deschis cu cineva căruia i-ai greșit, recunoscând în mod cinstit limitele tale umane și cerându-i iertare!

  Isten ítélete és az armageddoni csata

  „Elhat e harsogás a földnek végére, mert pere van az Úrnak a pogányokkal, Ő minden...