Articolul precedentIertarea
  Articolul următorTop 10

  La timpul stabilit de El

  Prin mine ți se vor înmulți zilele și ți se vor mări anii vieții tale. (Proverbele 9:11)

  Era după-amiaza târziu când, în sfârșit, zarva asistentelor medicale și a vizitatorilor care veneau și plecau s-a potolit.

  Stăteam în sala de urgențe, unde singura rază de lumină de pe cerul serii strălucea prin ferestre, reflectând umbrele și forma trupului soțului meu care stătea nemișcat în comă indusă. Cele două monitoare atașate la trupul lui arătau cifre care indicau că starea lui instabilă nu se îmbunătățise.

  Soțul meu zăcea deja de câteva zile într-o semicomă, timp în care medicii și asistentele au lucrat și au așteptat și mulți oameni s-au rugat. Tim suferise o serie de complicații cauzate de leucemie și recuperarea sa trecuse de la rea la mai rea.

  Cele șaptesprezece perfuzii de chimioterapie îl lăsaseră fără păr și ajunsese doar o mână de om, de la cele peste o sută de kilograme ale lui.

  La fiecare vizită la spital, așteptam ca Dumnezeu să îl refacă așa cum o mai făcuse și înainte. Rugăciunea mea era: Dacă încă mai are de făcut o lucrare pentru Tine, atunci Te rog să îi salvezi viața. Liniștea și singurătatea mi-au fost întrerupte de telefonul care suna. Era pastorul Bell. Era la programul de rugăciune de miercuri seara. După ce i-am spus că situația lui Tim nu se îmbunătățise, pastorul Bell m-a asigurat că el și alți câțiva membrii urmau să aibă un timp special de rugăciune pentru el.

  Nu cred că au trecut mai mult de câteva minute după ce am închis telefonul și am înghețat timp de câteva secunde când cifrele de pe ambele monitoare au început să se schimbe rapid – una a crescut și cealaltă a scăzut. Amândouă s-au oprit în același timp. Cifrele de pe ambele monitoare sugerau că starea lui Tim se stabilizase și revenise la normal.

  De atunci au trecut peste zece ani, iar Tim spune că nu își amintește multele ocazii în care viața lui s-ar fi putut încheia, în afară de ceea cei îi spun medicii și alții.

  Dumnezeu a ales să îl binecuvânteze și să îi lungească zilele pentru a fi o mărturie despre bunătatea și măreția Lui.

  Jane Moody

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Obiceiul bunicii

  Prețuiesc legătura pe care bunica a avut-o cu adevăratul și viul Dumnezeu. Toți ar trebui să aibă un așa model. Doamne, Îți mulțumesc pentru modelul pe care mi l-ai dat!

  Traversând Wawa Boom – partea 2

  Lui Îi pasă atât de mult de noi. El dorește ca noi să avem încredere că El este cu noi în „bărcile” noastre, în încercările noastre – chiar și în mijlocul pustietății! Vremurile grele cu El ne întăresc întotdeauna credința în El!

  Traversând Wawa Boom – partea 1

  Dacă te simți singură pe malurile unui râu uriaș plin de probleme fără vreo modalitate, omenește vorbind, de a traversa, adu-ți aminte de copiii lui Dumnezeu în fața Mării Roșii și a râului Iordan. Adu-ți aminte că, atunci când ei s-au încrezut în El, Dumnezeu a făcut o cale.

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....