Articolul precedentRăzbunarea
  Articolul următorTabla înmulțirii cu 10

  Bine ați venit!

  În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. (…) Şi, după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi. Ştiţi unde Mă duc şi ştiţi şi calea într-acolo. (Ioan 14:2-4)

  De curând, am hotărât să merg cu nepoata mea într-o excursie, pe perioada verii, ca să vedem unele locuri din Statele Unite pe care nu le-am vizitat niciodată. Ea este elevă la liceu și știam că timpul nostru împreună era limitat. Am vizitat multe locuri istorice din jurul lumii, dar nu și pe cele mai apropiate. Mi-am făcut un scop din a vizita toate cele cincizeci de state. Deocamdată, am vizitat deja patruzeci, iar cu această excursie urmau să se facă patruzeci și cinci. Așadar, mi-am luat concediu de la muncă, am închiriat o mașină și mi-am împachetat lucrurile. Voiam să merg în Omaha, statul Nebraska, și să vizitez grădina zoologică și grădinile botanice. Voiam, de asemenea, să merg la Dealurile Negre din Dakota de Sud și să văd Muntele Rushmore, Memorialul Calului Nebun, Parcul Custer și Monumentul Turnul Diavolului. Următoarea provocare a fost să găsesc locuri în care să ne stăm, în această excursie în mijlocul țării. Am căutat online cazări acceptabile.

  Voiam o cameră curată și sigură, pentru această călătorie. Am găsit locuri de camping și cabane, dar nepoata mea este o fată de la oraș și nu îi plac gândacii sau murdăria. Așa că mi-am continuat căutarea. Trebuia să îmi plănuiesc traseul în funcție de locurile unde aveam să poposim.

  Prima parte a călătoriei a mers bine. După treisprezece ore de condus, am ajuns în Iowa. În timp ce ne îndreptam spre hotel, ne-am dat seama că pe aceeași proprietate se afla și un cazinou. Hotelul era legat de centrul civic și de cazinou. În parcarea din spatele hotelului erau oameni cu rulote care stăteau la un grătar, înconjurați de gălăgie și de fum. Totul părea ireal aici, în centrul SUA. Însă când am intrat în hotel, acesta era curat și lăsa impresia de siguranță. Am găsit un loc de parcare, ne-am scos bagajele și ne-am îndreptat spre camera noastră. Aceasta fusese proaspăt renovată și arăta incredibil. Aveam tot ceea ce ne trebuia. O povară mi se luase de pe suflet. Personalul era prietenos și gata să ajute. Îmi cunoșteau până și numele, de parcă ne‑ar fi așteptat în tot timpul acesta. M-am simțit binevenită.

  Când am citit Ioan 14:2-4, m-am gândit la Isus și la făgăduința Lui de a ne pregăti un loc. Nu știm întotdeauna cum vor fi lucrurile pe acest pământ, dar El pregătește totul pentru sosirea noastră în ceruri, Se asigură că vom avea toate lucrurile de care avem nevoie. Când vom ajunge acolo, ne va chema pe nume și ne va ura bun venit în noua noastră casă din ceruri. Aleluia!

  Eva Marie Starner

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Obiceiul bunicii

  Prețuiesc legătura pe care bunica a avut-o cu adevăratul și viul Dumnezeu. Toți ar trebui să aibă un așa model. Doamne, Îți mulțumesc pentru modelul pe care mi l-ai dat!

  Traversând Wawa Boom – partea 2

  Lui Îi pasă atât de mult de noi. El dorește ca noi să avem încredere că El este cu noi în „bărcile” noastre, în încercările noastre – chiar și în mijlocul pustietății! Vremurile grele cu El ne întăresc întotdeauna credința în El!

  Traversând Wawa Boom – partea 1

  Dacă te simți singură pe malurile unui râu uriaș plin de probleme fără vreo modalitate, omenește vorbind, de a traversa, adu-ți aminte de copiii lui Dumnezeu în fața Mării Roșii și a râului Iordan. Adu-ți aminte că, atunci când ei s-au încrezut în El, Dumnezeu a făcut o cale.

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....