Articolul precedentLanţurile
  Articolul următorDecimarea

  Găsește pacea

  Pacea lui Hristos, la care aţi fost chemaţi, ca să alcătuiţi un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, şi fiţi recunoscători. (Coloseni 3:15)

  Am descoperit prima dată conceptul folosirii păcii pe post de „arbitru” la Joyce Meyers, în cartea ei Hearing From God Each Morning. La fel cum un arbitru decide cine încalcă regulamentul și cine este eliminat din teren, și noi putem folosi pacea ca pe un instrument de măsură în luarea deciziilor. Mi-a plăcut tare mult acest concept și am transformat „găsirea păcii” într-o poruncă personală sau un principiu de bază în viața mea.

  Cum găsesc pacea? Ei bine, foarte simplu: mă bazez pe sentimentul pe care îl am în legătură cu o decizie înainte de a o lua – acesta este testul final înainte de a hotărî să merg mai departe. În două ocazii separate, mă gândeam dacă să accept o ofertă de angajare. Prima dată, în timp ce mă pregăteam să intru la întâlnirea unde urma să discutăm această oportunitate, o voce mi-a spus: „Nu asta este ceea ce ar trebui să faci. Du-te înăuntru și mulțumește-le pentru oportunitate, dar apoi întoarce-te și pleacă. Dacă accepți slujba, vei regreta.” M-am simțit neliniștită pe parcursul întregii conversații, dar am crezut că anxietatea mea ținea doar frica și de disconfortul meu, pentru că urma să îmi las acasă copilașul de doar un an. Pentru că aveam nevoie de bani și avea să fie benefică pentru cariera mea pe termen lung, am acceptat slujba.

  Doi ani mai târziu, mi-am dat seama că nu mă aflam în locul potrivit și am demisionat. Ulterior, discutam posibilitatea de a lucra într-o altă instituție și, deși totul părea minunat (orar flexibil, care să îmi permită să petrec timpul necesar alături de fiul meu), pur și simplu nu mă simțeam confortabil. Nu-mi puteam găsi pacea. De data aceasta nu era nicio voce clară, ci doar un sentiment sâcâitor, care îmi spunea: „Asta nu este bine; nu o face.” Cu lacrimi în ochi și ceea ce poate fi descrisă ca o credință de mărimea unei jumătăți de bob de muștar, am refuzat oportunitatea care părea perfectă.

  Când ești pus în situația de a lua o decizie și totul este tulbure în jur, te invit să mi te alături în căutarea lui Isus. Poate fi un lucru la fel de simplu precum abandonarea unei conversații sau la fel de înspăimântător precum refuzarea unei oportunități. Dar „vestea bună” a Evangheliei ne vorbește și despre Isus, Prințul Păcii, și El ne invită să luăm decizii cu care să fim împăcați, indiferent de tumultul din jurul nostru.

  Caută moduri în care să găsești pacea astăzi.

  Shannan Moore Malone

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  Dumnezeu are simțul umorului!

  M-am bucurat că Domnul răspunsese rugăciunii mele chiar înainte ca eu să o fi înălțat. Vedeți, eu mă rugasem după ce a sunat alarma la 17:30, dar sarcinile mele fuseseră deja stabilite la ora 17:00. Lui Dumnezeu Îi pasă! Să Îl căutăm întotdeauna!

  ADN religios

  Bunicul nu a acceptat niciodată credința bunicii, dar le-a spus întotdeauna copiilor să asculte de mama lor, pentru că ea știe ce este cel mai bine. Toți copiii bunicii au rămas credincioși învățăturilor bisericii pe care mama lor le-a prezentat-o, mulțumită credincioșiei ei în Domnul.

  Trăiește visul lui Dumnezeu

  Amintește-ți că planurile lui Dumnezeu sunt mult mai mărețe și mult mai sublime decât ale noastre, așa că cere-I lui Dumnezeu în fiecare zi să împlinească visurile pe care ți le-a oferit.

  Publicate astăzi

  A végső harc jellege

  „Felnyitotta az Úr az Ő tárházát, és előhozta az Ő haragjának szereit: mert e cselekedet...

  Stima de sine

  Nimeni să nu-ți disprețuiască tinerețea; ci fii o pildă pentru credincioși: în vorbire, în purtare,...

  ARO 10

  Un obiect vechi așezat lângă ceva nou va face două lucruri: în primul rând, va arăta urâțenia celui vechi și va știrbi destul de mult și din frumusețea celui nou. Așadar, pune-ți ca țintă schimbarea totală și nu compromite eforturile pe care oricum le faci, dacă vrei să obții un rezultat cu adevărat bun!

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  „Păcatele îţi sunt iertate”

  Vindecarea spirituală din păcat este o nevoie pe care o are întreaga omenire: cei care suferă cel mai mult nu sunt cei mai mari păcătoşi; clerul nu are autoritate să ierte. Cel care le citeşte inimile şi unora, şi altora vrea să încurajeze pe oricine să caute iertarea.