Articolul precedentVirtuţile
  Articolul următorZecimea

  Revărsarea Duhului Sfânt – partea I

  Te iubesc din inimă, Doamne, tăria mea! Doamne, Tu eşti stânca mea, cetăţuia mea, izbăvitorul meu! Dumnezeule, Tu eşti stânca mea în care mă ascund, scutul meu, tăria care mă scapă şi întăritura mea! (Psalmii 18:1,2)

  Dați-mi voie să încep prin a vă atenționa că ceea ce urmează este mărturia mea personală. Alți oameni care se roagă în situații asemănătoare cu a mea s-ar putea să nu primească același răspuns. Aceasta nu înseamnă că Dumnezeu nu răspunde la rugăciuni, căci Dumnezeu răspunde întotdeauna. Aceasta este numai experiența mea.

  10 octombrie – A doua zi după ce am fost evacuați din cauza incendiilor de vegetație din Paradise, California, Statele Unite ale Americii, am mers la cabinetul doctorului pentru a primi rezultatele unei biopsii mamare. Doctorul m-a informat că aveam cancer de sân. M-am simțit ca lovită de tren. M-am cufundat într-o tăcere îngrozitoare. Apoi, mi-am plecat capul în rugăciune. Doamne, sunt fiica ta. Va trebui ca Tu să duci această luptă, pentru că eu nu am tăria să fac lucrul acesta singură.

  14 octombrie – Benjie (fiul nostru) a pregătit o ungere pentru mine, împreună cu toată familia. Fiecare membru m-a uns cu ulei și s-a rugat pentru mine. Acesta a fost un moment de întâlnire cu Dumnezeu.

  24 octombrie – Am intrat în operație – extirparea tumorii. Am stat în spital treisprezece ore, pentru ca doctorii să fie siguri că tubul de drenaj nu avea scurgeri.

  31 octombrie – Marți – Judith Crabtree (soția pastorului Jim, fostul pastor al unei biserici-surori din Mount Shasta, California) m-a sunat și mi-a împărtășit următoarea experiență: În Sabat, pe 28 octombrie, stătea pe o băncuță în biserică. Una dintre vizitatoare, Roma Gryte, a cerut ca biserica să se roage pentru o soră de la biserica din Paradise, California. Aceasta este biserica în care eu slujesc. Apoi, a spus că cererea de rugăciune era pentru „sora Mary Maxon, care trecuse printr-o operație de cancer la sân”. Roma, cea care ceruse lucrul acesta, nu știa că Judith era asistenta mea medicală și cea mai bună prietenă a mea din anii de liceu și din facultate, pentru că amândouă frecventaserăm Universitatea din Tennessee.

  La auzul acestei cereri de rugăciune, Judith a rămas fără cuvinte. În următoarele zile, Judith s-a rugat cu ardoare pentru mine. De fiecare dată când s-a gândit la mine în acel sfârșit de săptămână, s-a rugat pentru vindecarea mea. Judith credea cu tărie în îndemnul biblic de a ne ruga unul pentru vindecarea altuia, pentru că rugăciunile sincere sunt cu adevărat puternice (Iacov 5:16).

  Mary H. Maxson

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  Dumnezeu are simțul umorului!

  M-am bucurat că Domnul răspunsese rugăciunii mele chiar înainte ca eu să o fi înălțat. Vedeți, eu mă rugasem după ce a sunat alarma la 17:30, dar sarcinile mele fuseseră deja stabilite la ora 17:00. Lui Dumnezeu Îi pasă! Să Îl căutăm întotdeauna!

  ADN religios

  Bunicul nu a acceptat niciodată credința bunicii, dar le-a spus întotdeauna copiilor să asculte de mama lor, pentru că ea știe ce este cel mai bine. Toți copiii bunicii au rămas credincioși învățăturilor bisericii pe care mama lor le-a prezentat-o, mulțumită credincioșiei ei în Domnul.

  Trăiește visul lui Dumnezeu

  Amintește-ți că planurile lui Dumnezeu sunt mult mai mărețe și mult mai sublime decât ale noastre, așa că cere-I lui Dumnezeu în fiecare zi să împlinească visurile pe care ți le-a oferit.

  Publicate astăzi

  ARO 10

  Un obiect vechi așezat lângă ceva nou va face două lucruri: în primul rând, va arăta urâțenia celui vechi și va știrbi destul de mult și din frumusețea celui nou. Așadar, pune-ți ca țintă schimbarea totală și nu compromite eforturile pe care oricum le faci, dacă vrei să obții un rezultat cu adevărat bun!

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  „Păcatele îţi sunt iertate”

  Vindecarea spirituală din păcat este o nevoie pe care o are întreaga omenire: cei care suferă cel mai mult nu sunt cei mai mari păcătoşi; clerul nu are autoritate să ierte. Cel care le citeşte inimile şi unora, şi altora vrea să încurajeze pe oricine să caute iertarea.

  Fii un model autentic!

  Doamne, Te rog să desăvârșești în mine un caracter din care cinstea să nu facă parte doar ocazional! Și fă din influența mea un motiv în plus pentru care oamenii care mă întâlnesc să-și dorească Cerul! Provocare: Fă tot ce poți pentru a fi cinstit în toate domeniile vieții tale! Și pentru ca cinstea să fie deplină, caută să discuți deschis cu cineva căruia i-ai greșit, recunoscând în mod cinstit limitele tale umane și cerându-i iertare!

  Isten ítélete és az armageddoni csata

  „Elhat e harsogás a földnek végére, mert pere van az Úrnak a pogányokkal, Ő minden...