Articolul precedentVirtuţile
  Articolul următorZecimea

  Revărsarea Duhului Sfânt – partea I

  Te iubesc din inimă, Doamne, tăria mea! Doamne, Tu eşti stânca mea, cetăţuia mea, izbăvitorul meu! Dumnezeule, Tu eşti stânca mea în care mă ascund, scutul meu, tăria care mă scapă şi întăritura mea! (Psalmii 18:1,2)

  Dați-mi voie să încep prin a vă atenționa că ceea ce urmează este mărturia mea personală. Alți oameni care se roagă în situații asemănătoare cu a mea s-ar putea să nu primească același răspuns. Aceasta nu înseamnă că Dumnezeu nu răspunde la rugăciuni, căci Dumnezeu răspunde întotdeauna. Aceasta este numai experiența mea.

  10 octombrie – A doua zi după ce am fost evacuați din cauza incendiilor de vegetație din Paradise, California, Statele Unite ale Americii, am mers la cabinetul doctorului pentru a primi rezultatele unei biopsii mamare. Doctorul m-a informat că aveam cancer de sân. M-am simțit ca lovită de tren. M-am cufundat într-o tăcere îngrozitoare. Apoi, mi-am plecat capul în rugăciune. Doamne, sunt fiica ta. Va trebui ca Tu să duci această luptă, pentru că eu nu am tăria să fac lucrul acesta singură.

  14 octombrie – Benjie (fiul nostru) a pregătit o ungere pentru mine, împreună cu toată familia. Fiecare membru m-a uns cu ulei și s-a rugat pentru mine. Acesta a fost un moment de întâlnire cu Dumnezeu.

  24 octombrie – Am intrat în operație – extirparea tumorii. Am stat în spital treisprezece ore, pentru ca doctorii să fie siguri că tubul de drenaj nu avea scurgeri.

  31 octombrie – Marți – Judith Crabtree (soția pastorului Jim, fostul pastor al unei biserici-surori din Mount Shasta, California) m-a sunat și mi-a împărtășit următoarea experiență: În Sabat, pe 28 octombrie, stătea pe o băncuță în biserică. Una dintre vizitatoare, Roma Gryte, a cerut ca biserica să se roage pentru o soră de la biserica din Paradise, California. Aceasta este biserica în care eu slujesc. Apoi, a spus că cererea de rugăciune era pentru „sora Mary Maxon, care trecuse printr-o operație de cancer la sân”. Roma, cea care ceruse lucrul acesta, nu știa că Judith era asistenta mea medicală și cea mai bună prietenă a mea din anii de liceu și din facultate, pentru că amândouă frecventaserăm Universitatea din Tennessee.

  La auzul acestei cereri de rugăciune, Judith a rămas fără cuvinte. În următoarele zile, Judith s-a rugat cu ardoare pentru mine. De fiecare dată când s-a gândit la mine în acel sfârșit de săptămână, s-a rugat pentru vindecarea mea. Judith credea cu tărie în îndemnul biblic de a ne ruga unul pentru vindecarea altuia, pentru că rugăciunile sincere sunt cu adevărat puternice (Iacov 5:16).

  Mary H. Maxson

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Totul va fi clar

  Poate niciodată nu vom înțelege motivul pentru multele lucruri care ni se întâmplă în această viață, dar știu că „Într-o zi, El îmi va explica totul”. Aștept cu nerăbdare acea zi.

  Vine mireasa!

  Rochia noastră pentru acea nuntă nu ne costă nimic; chiar Isus, Mirele, a plătit totul. „Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu” (Efeseni 2:8).

  Un ucenic al lui Isus

  Matei a luat hotărârea pentru el, dar ce vom face noi când Isus ne atinge inima cu dragostea și mila Sa și spune: „Urmează-Mă”?

  Cât de aproape este sfârșitul?

  Nimeni nu cunoaște exact răspunsul la întrebarea: „Cât de aproape este sfârșitul?” Totuși, David, vorbind cu Dumnezeu, ne lasă o mângâiere și o reasigurare: „Tu ești adăpostul și scutul meu; eu nădăjduiesc în făgăduința Ta” (Psalmii 119:114).

  Publicate astăzi

  Sătul să fi bun

  A fi bun - a fi ascultător așa cum îți cere Dumnezeu - înseamnă a fi pregătit pentru ce are Dumnezeu mai bun să ofere.

  Totul va fi clar

  Poate niciodată nu vom înțelege motivul pentru multele lucruri care ni se întâmplă în această viață, dar știu că „Într-o zi, El îmi va explica totul”. Aștept cu nerăbdare acea zi.

  Model perfect

  Dacă ne mărturisim păcatele și le abandonăm, dacă venim la Isus în pocăință și în umilința sufletului, recunoscându-ne incapacitatea de a îndepărta chiar și un punct sau o pată de păcat și sprijinindu-ne numai pe meritele Mântuitorului crucificat, putem aștepta iertarea, căci cuvântul Lui e garantat. GÂNDESC MAI DEPARTE Se află ceva în viața mea care mă împiedică să-L urmez pe Hristos fără rezerve?

  A hűség követelménye

  „Te azért a munkának terhét hordozzad, mint Jézus Krisztus jó vitéze.” (2Tim 2:3)Krisztus katonái vagyunk,...

  Un pas necontrolat

  "Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi. "...