Articolul precedentIertarea divină
  Articolul următorNota zece

  Dumnezeu are simțul umorului!

  Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! (Isaia 65:24)

  Ceasul a sunat la 17:30, ca de obicei. Lucrasem ultimele două nopți de la 19:00 la 7:00 dimineața, ca asistentă la Unitatea de neurochirurgie. Noaptea care urma avea să fie ultima mea noapte de serviciu din acea săptămână. Eram epuizată, având în vedere că stătusem numai în picioare în ultimele două nopți.

  În timp ce mă îmbrăcam să mă duc la serviciu, Îi reproșam lui Dumnezeu: Doamne, sunt atât de obosită, încât simt că m-ai părăsit. Doar o noapte aș vrea să am pacienți care să nu aibă atât de multe nevoi. Am terminat să mă îmbrac și am îngenuncheat lângă pat, rugându-mă ca Dumnezeu să mă călăuzească în timp ce îi îngrijeam pe copiii Lui pe timpul nopții. Am încredințat totul voii și slavei Sale!

  Am condus în liniște spre muncă, fără muzică sau radio. Liniștea mi-a calmat trupul obosit și mi-a înălțat gândurile spre Dumnezeu. Îi puteam simți prezența.

  În sala de conferințe a unității, mi-am preluat sarcinile de tură, care includeau trei pacienți noi. Doamne, nu în seara asta!

  Am întrebat-o pe asistenta-șefă:

  De ce am primit pacienți noi, de vreme ce aceasta este a treia mea noapte la rând?

  O, a spus ea. Nu am știut că ai fost aici noaptea trecută (aceasta fiind prima ei noapte). Pot să verific să văd de ce asistenta-șefă de pe tura de zi ți-a schimbat sarcinile.

  I-am spus să nu se deranjeze, de vreme ce sarcinile fuseseră deja distribuite. La sfârșitul întâlnirii, mi s-a cerut să mă rog. Suspinând, am făcut-o.

  Noaptea a trecut cu bine. Pacienții mei au dormit toată noaptea! Nu m-au chemat nici măcar o dată. La sfârșitul turei mă simțeam atât de odihnită, încât mai puteam lucra alte douăsprezece ore!

  M-am bucurat că Domnul răspunsese rugăciunii mele chiar înainte ca eu să o fi înălțat. Vedeți, eu mă rugasem după ce a sunat alarma la 17:30, dar sarcinile mele fuseseră deja stabilite la ora 17:00.

  Lui Dumnezeu Îi pasă! Să Îl căutăm întotdeauna!

  Jannet Maurine Myrie

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  ADN religios

  Bunicul nu a acceptat niciodată credința bunicii, dar le-a spus întotdeauna copiilor să asculte de mama lor, pentru că ea știe ce este cel mai bine. Toți copiii bunicii au rămas credincioși învățăturilor bisericii pe care mama lor le-a prezentat-o, mulțumită credincioșiei ei în Domnul.

  Trăiește visul lui Dumnezeu

  Amintește-ți că planurile lui Dumnezeu sunt mult mai mărețe și mult mai sublime decât ale noastre, așa că cere-I lui Dumnezeu în fiecare zi să împlinească visurile pe care ți le-a oferit.

  Revărsarea Duhului Sfânt – partea 2

  Știu că puterea Duhului Sfânt se revarsă peste noi toți atunci când ne adunăm și ne rugăm împreună, unul pentru altul, în numele și prin puterea Duhului Sfânt. Dumnezeu întotdeauna Se descoperă și Se manifestă pentru că Duhul Sfânt S-a revărsat asupra mea în acea dimineață de marți.

  Publicate astăzi

  ARO 10

  Un obiect vechi așezat lângă ceva nou va face două lucruri: în primul rând, va arăta urâțenia celui vechi și va știrbi destul de mult și din frumusețea celui nou. Așadar, pune-ți ca țintă schimbarea totală și nu compromite eforturile pe care oricum le faci, dacă vrei să obții un rezultat cu adevărat bun!

  Poți învăța multe de la găini

  Când Dumnezeu a creat animalele, le-a învățat moduri diferite de a se comporta. Trebuie să ne rugăm în fiecare zi ca Dumnezeu să ne ajute să fim buni și răbdători și apoi, asemenea puicuței galbene, să avem grijă de corpul nostru așa cum El a intenționat de la început.

  „Păcatele îţi sunt iertate”

  Vindecarea spirituală din păcat este o nevoie pe care o are întreaga omenire: cei care suferă cel mai mult nu sunt cei mai mari păcătoşi; clerul nu are autoritate să ierte. Cel care le citeşte inimile şi unora, şi altora vrea să încurajeze pe oricine să caute iertarea.

  Fii un model autentic!

  Doamne, Te rog să desăvârșești în mine un caracter din care cinstea să nu facă parte doar ocazional! Și fă din influența mea un motiv în plus pentru care oamenii care mă întâlnesc să-și dorească Cerul! Provocare: Fă tot ce poți pentru a fi cinstit în toate domeniile vieții tale! Și pentru ca cinstea să fie deplină, caută să discuți deschis cu cineva căruia i-ai greșit, recunoscând în mod cinstit limitele tale umane și cerându-i iertare!

  Isten ítélete és az armageddoni csata

  „Elhat e harsogás a földnek végére, mert pere van az Úrnak a pogányokkal, Ő minden...