Articolul precedentDeschide-ţi inima pentru vindecare!
  Articolul următorZece boi grași

  O zi a minunilor

  Voi Mă veţi chema şi veţi pleca; Mă veţi ruga, şi vă voi asculta. (Ieremia 29:12)

  Ai simțit vreodată că grijile tale erau atât de banale, încât nici nu merită să Îl deranjezi pe Dumnezeu cu ele? La urma urmei, ce anume ar face din rugăciunea ta o prioritate, mai ales când înaintea Tatălui sunt atâtea alte cereri importante, precum rugăciuni pentru vindecare și protecție? Din nefericire, așa mă simțeam, într-o dimineață de joi, când mă confruntam cu ceea ce mulți ar numi mici inconveniențe lipsite de importanță. Dar am ajuns să cred că Dumnezeu Se află și în lucrurile mici. Așa că mi-am început ziua și am cerut implicarea Lui. Iată cum s-a desfășurat acea zi.

  Prietena mea își pierduse mama și am fost de acord să pregătesc două tigăi mari de fasole verde pentru masa de după înmormântare. În dimineața înmormântării, soțul meu a pus ambele tigăi în mașina mea, ca să le duc la biserica din centrul Washingtonului. De vreme ce nu există niciun loc de parcare special pentru biserică, trebuia să găsesc unul pe stradă și să încerc să car înăuntru acele recipiente pline ochi. Rugăciunea numărul unu: Tată, fă, Te rog, să fie cineva în fața bisericii ca să ia această mâncare, astfel încât să nu fiu nevoită să traversez cele două străzi cu ea în brațe. Am dat colțul spre biserica mea și acolo se aflau nu o persoană, ci două. Fiecare a luat câte o tigaie, iar eu am șoptit: „Mulțumesc, Isuse!”

  După aceasta aveam nevoie de un loc de parcare. Dar să parchezi în oraș este o provocare și poți conduce câteva străzi, în acest cartier, fără să găsești un loc de parcare. Din nou L-am rugat pe Dumnezeu. Înainte să zic „Amin”, mi-a sunat telefonul. Persoana de la celălalt capăt m-a informat că participa doar la priveghi și puteam avea locul ei de parcare, care se afla la doar câțiva metri de ușa bisericii! L-am lăudat din nou pe Domnul.

  Totuși, poți parca în cartierele din Washington numai pentru o scurtă perioadă de timp. Cei care nu aparțin unei anumite zone rezidențiale pot parca numai pentru două ore fără a primi amendă. Probabil că până acum deja ți-ai dat seama ce am făcut și de data aceasta. Din nou, Domnul a răspuns rugăciunii mele. După ce am lăsat mașina parcată acolo mai mult de cinci ore (serviciul de înmormântare, plus timpul petrecut pentru a ajuta la servirea mâncării), nu era nicio amendă pe parbrizul meu. Prieteni, lui Dumnezeu Îi pasă de detaliile din viața fiecăruia dintre noi. Dacă nu I-aș fi cerut să intervină și dacă nu aș fi crezut în dragostea și în grija Lui nestrămutată, aș fi pierdut binecuvântarea unei zile pline de miracole.

  Yvonne Curry Smallwood

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Hristos este podul

  Mă rog și vorbesc numai cu Domnul nostru așa cum o fac de ani de zile ca o creștină devotată. Dar darul acela îmi amintește că Hristos a murit pe cruce pentru noi; El este podul nostru și ar fi bine ca și noi să murim față de noi în fiecare zi și să trăim pentru El.

  Garanție pe viață

  Sunt atât de recunoscătoare că ochiul Lui veghează într-adevăr asupra vrăbiilor. Așa că am încredere că îi pasă și de mine!

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...