Articolul precedentCodul de onoare
  Articolul următorSatul Zece prăjini

  În siguranță în mâna Sa – partea 1

  Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde. (Ieremia 29:11)

  Încă mi-o amintesc pe mama spunându-mi: „Ai fost salvată cu un motiv; Dumnezeu are un plan pentru tine.” Aveam doisprezece ani, în acea zi de toamnă, în octombrie, când biserica noastră a mers într-o excursie la lac. Eu și cea mai bună prietenă a mea, Bonnie, ne simțeam atât de norocoase să prindem ultima plimbare cu barca din ziua aceea.

  Șoferul mergea cu viteză maximă, când barca noastră cu motor s-a ciocnit de o altă barcă. Accidentul a fost atât de puternic, încât toți am fost aruncați în apă. În timp ce supraviețuitorii erau salvați, eu eram singura care lipsea. Familia mea s-a rugat cu teamă pentru o minune, timp de o oră de căutări fără succes.

  În timpul impactului, fusesem aruncată în partea din față a bărcii, atunci când aceasta zburase în aer și se răsturnase. Pentru că suferisem o contuzie, mi-a luat o vreme să îmi dau seama unde mă aflam. M-am trezit neavând prea mult spațiu în care să mă mișc și numai cu destul spațiu cât să îmi țin capul deasupra apei. Printr-o minune, ajunsesem într-un mic gol de aer. Blocată în frig și întuneric, nu puteam să mă mișc pentru a ieși de sub barcă. Eu îmi amintesc că am țipat, dar nu știu dacă sunetele chiar mi-au ieșit pe gură.

  Apusul soarelui a făcut căutarea și mai dificilă. Echipa de căutare era gata să tragă barca la țărm. Puteam auzi vocile oamenilor și sunetele unor lucruri care loveau barca. S-a întâmplat ca un salvamar aflat în timpul liber să fie la lac în ziua aceea. El a putut să aducă repede o altă barcă pentru a ajuta la ridicarea bărcii noastre suficient de mult ca oamenii să îmi vadă părul lung plutind în apă. Am fost adusă la țărm în siguranță având – în mod miraculos – doar câteva răni relativ minore.

  Anii au trecut și viața a mers înainte. Doar după ce am devenit mamă am înțeles de ce viața mi-a fost cruțată în ziua aceea. Eu și soțul meu am fost binecuvântați cu trei copii minunați. Cred că am fost salvată pentru a fi mama lor. Dumnezeu a avut un plan și m-a ținut în siguranță în mâna Lui pentru a putea fi parte din viețile lor. Mă rog în fiecare zi să îmi împlinesc scopul și ei să binecuvânteze, la rândul lor, viața altora.

  Myrna Medlock

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Obiceiul bunicii

  Prețuiesc legătura pe care bunica a avut-o cu adevăratul și viul Dumnezeu. Toți ar trebui să aibă un așa model. Doamne, Îți mulțumesc pentru modelul pe care mi l-ai dat!

  Traversând Wawa Boom – partea 2

  Lui Îi pasă atât de mult de noi. El dorește ca noi să avem încredere că El este cu noi în „bărcile” noastre, în încercările noastre – chiar și în mijlocul pustietății! Vremurile grele cu El ne întăresc întotdeauna credința în El!

  Publicate astăzi

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  Acela care este puternic pentru a salva

  Abateți-vă privirea de la puterea celui rău, spre Acela care este puternic pentru a salva până la capăt. De ce credința voastră nu face brazde prin umbră până în locul unde Se află Hristos? El a luat robia roabă și le-a dat daruri oamenilor. El vă va învăța că Satana pretinde fiecare suflet care nu se unește cu Hristos. GÂNDESC MAI DEPARTE Ce anume din viața mea mă împiedică să privesc la Isus într-un mod susținut, consecvent? Ce folosește Diavolul pentru a-mi distrage atenția de la Dumnezeu?

  A kegyelmes meghívás

  „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.” (Mt 11:28)Jézus megvilágította a...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...