Articolul precedentAtenţie la lumină!
  Articolul următorDe trei ori 11

  Ce aș putea face eu pentru Isus?

  Isus S-a uitat ţintă la ei şi le-a zis: „La oameni lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă.” (Matei 19:26)

  Te-ai întrebat vreodată: Ce aș putea face pentru Isus?

  Cu siguranță eu am făcut-o. Simțeam că Dumnezeu nu m-ar putea folosi pentru nicio lucrare, pentru a învăța pe cineva sau pentru orice altceva! La ce Îi puteam sluji eu Lui? Existau alte persoane mult mai capabile să o facă. Eu nu aveam cu ce să ajut Împărăția lui Dumnezeu pentru că, vezi tu, sunt oarbă. Dumnezeu nu avea cum să mă folosească. Doar eram defectă, nu?

  Dar Dumnezeu avea un plan diferit, așa cum are adesea. La vreo cinci ani după ce m-am botezat, am început să mă implic în Departamentul de Misiunea Femeii. Am fost secretară câțiva ani, apoi mi s-a oferit oportunitatea de a conduce acest departament în biserica din care făceam parte. Dumnezeu știa că aveam nevoie să mă obișnuiesc mai întâi cu rolul de secretară pentru a lua măcar în considerare un rol de conducere. Cu siguranță, El știa deja că avea să se ivească o astfel de oportunitate. Emoționată, dar și entuziasmată, am acceptat această onoare. Nu știam cum aveam să îmi îndeplinesc sarcinile, dar știam făgăduința lui Dumnezeu că „la oameni lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă” (Matei 19:26).

  Era tot ce aveam nevoie ca să merg mai departe. Nu contează dacă noi putem să facem un lucru sau nu; ceea ce contează este că Dumnezeu poate să facă acel lucru prin noi. Puteam să folosesc drept scuză faptul că sunt oarbă ca să nu lucrez pentru Dumnezeu și oamenii ar fi înțeles lucrul acesta. La urma urmei, cine se așteaptă ca o fată oarbă să conducă un departament de slujire? Este destul de greu să trăiești zi de zi cu o asemenea dizabilitate. Dar eu am ales să mă folosesc de faptul că sunt oarbă pentru a arăta puterea lui Dumnezeu. Aleg să fiu pânza goală pe care Dumnezeu Își pictează capodopera. De fiecare dată când mă implic într-un proiect, mă gândesc ce anume pot face eu și ce trebuie să încredințez altcuiva. Totodată, mi-am dat seama că cineva care mă privește cum îmi duc viața de zi cu zi poate vedea puterea lui Dumnezeu lucrând prin mine.

  Toate lucrurile sunt posibile câtă vreme Dumnezeu Se află la cârmă! Nu trebuie să știm din prima cum să facem totul; Dumnezeu deja cunoaște rezultatul. Încrede-te numai în planurile Lui!

  Cyndi Woods

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Obiceiul bunicii

  Prețuiesc legătura pe care bunica a avut-o cu adevăratul și viul Dumnezeu. Toți ar trebui să aibă un așa model. Doamne, Îți mulțumesc pentru modelul pe care mi l-ai dat!

  Traversând Wawa Boom – partea 2

  Lui Îi pasă atât de mult de noi. El dorește ca noi să avem încredere că El este cu noi în „bărcile” noastre, în încercările noastre – chiar și în mijlocul pustietății! Vremurile grele cu El ne întăresc întotdeauna credința în El!

  Publicate astăzi

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  Acela care este puternic pentru a salva

  Abateți-vă privirea de la puterea celui rău, spre Acela care este puternic pentru a salva până la capăt. De ce credința voastră nu face brazde prin umbră până în locul unde Se află Hristos? El a luat robia roabă și le-a dat daruri oamenilor. El vă va învăța că Satana pretinde fiecare suflet care nu se unește cu Hristos. GÂNDESC MAI DEPARTE Ce anume din viața mea mă împiedică să privesc la Isus într-un mod susținut, consecvent? Ce folosește Diavolul pentru a-mi distrage atenția de la Dumnezeu?

  A kegyelmes meghívás

  „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.” (Mt 11:28)Jézus megvilágította a...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...