Articolul precedentIeremia
  Articolul următorPsalmul 11

  În siguranță în brațele Lui

  Dumnezeul cel Veşnic este un loc de adăpost, şi sub braţele Lui cele veşnice este un loc de scăpare. (Deuteronomul 33:27)

  Întotdeauna aștept cu nerăbdare programările la maseuza mea, Vicki. Am trăit ani de zile fără să știu ce pierdeam, până când am participat la o conferință despre importanța timpului de relaxare. M-am încumetat apoi să încerc masajul. După ce am vizitat diferite maseuze, am descoperit-o pe Vicki și nu mi-a mai trebuit altceva. Atmosfera din camera de masaj îmi liniștește gândurile de fiecare dată. Lumini slabe, muzică în surdină, o masă de masaj încălzită când e frig afară și pietre fierbinți. Într-o dimineață, după ce a intrat în cameră și îmi relaxa spatele cu mâinile date cu ulei, am început să compar întreaga experiență a masajului cu dragostea și cu grija Tatălui meu ceresc. În timp ce mâinile ei îmi alunecă pe mijloc, mă relaxez, știind că va detensiona și calma zonele care au cea mai mare nevoie. În mintea mea aud versurile unui cântec, în timp ce mâinile pricepute ale lui Vicki aduc alinare și liniște.

  „În siguranță în brațele lui Isus,
  În siguranță la pieptul Lui blând;
  Acolo se odihnește sufletul meu,
  La umbra dragostei Sale.”
  (Fanny J. Crosby, „Safe in the Arms of Jesus”, 1868)

  În timp ce mâinile ei îmi strâng și îmi frământă trupul, sângele stagnant începe să se miște. Circulația astfel îmbunătățită curăță și vindecă mușchii care mă dor. Uneori, Vicki găsește un mușchi încordat și îl masează pentru a-l aduce la starea normală. Folosindu-se de pietrele fierbinți și de presiunea mâinilor, reușește să aducă vindecare.

  Îmi încredințez de bunăvoie trupul în mâinile lui Vicki – ea știe ce să facă pentru a mă ajuta. Vocea ei blândă mă face să am încredere în ea. Prosoapele umede și fierbinți cu care îmi înfășoară picioarele spre sfârșitul ședinței de masaj mă adorm, de obicei, până când Vicki mă atinge ușor pe spate și îmi spune: „Mulțumesc, Valerie!”, apoi iese din cameră. Dacă o știu pe Vicki de mulți ani și mă las pe mâinile ei, cu cât mai mult ar trebui să mă abandonez în brațele iubitoare ale Mântuitorului meu drag, cel care M-a creat, mă cunoaște întru totul și încă mă iubește?

  Și tu te poți simți în siguranță în brațele lui Isus. El te iubește!

  Valerie Hamel Morikone

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Hristos este podul

  Mă rog și vorbesc numai cu Domnul nostru așa cum o fac de ani de zile ca o creștină devotată. Dar darul acela îmi amintește că Hristos a murit pe cruce pentru noi; El este podul nostru și ar fi bine ca și noi să murim față de noi în fiecare zi și să trăim pentru El.

  Garanție pe viață

  Sunt atât de recunoscătoare că ochiul Lui veghează într-adevăr asupra vrăbiilor. Așa că am încredere că îi pasă și de mine!

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...