Articolul precedentCea mai mare speranță
  Articolul următorLuna Șebat

  Totul strălucește

  Cei înţelepţi vor străluci ca strălucirea cerului. (Daniel 12:3)

  Trebuie numai să urmărești știrile pentru câteva minute ca să îți dai seama că se întâmplă ceva în Statele Unite ale Americii și în lume. În ultima vreme au avut loc multe dezastre de toate tipurile, atât naturale, cât și provocate de oameni. Se pare că nu se opresc, ci devin mai dese și mai îngrozitoare. Ți se rupe inima când te uiți la oameni care se întorc în locurile unde cândva se aflau casele lor și se uită acum la grămezi de moloz, întrebându-se cum o vor putea lua de la capăt. Caută prin dărâmături, sperând să găsească orice lucru de valoare pe care l-au lăsat în urmă.

  Apoi, în mintea mea imaginea se schimbă. Îl văd pe Isus privind cum mi-am distrus viața, care este acum doar un morman de dărâmături. Dar El știe și a știut întotdeauna că, undeva, în grămada aceea de gunoi, există ceva care poate fi salvat. Acum Îl văd aplecându-Se, dând la o parte cenușa și praful și, dintr-odată, vede ceea ce căuta. Strălucește. Se ridică, pune ce a găsit în buzunar și pleacă. Duce ce a descoperit în atelierul Lui și începe să îl transforme în ceva mult mai frumos decât fusese. Ridică lucrarea mâinilor Sale în lumina soarelui și spune: „Ești al meu! Îmi ești o comoară deosebită pentru ziua pe care o pregătesc!” (vezi Maleahi 3:17).

  Nu trebuie să ne temem niciodată. Isus poate mântui în chip desăvârșit (Evrei 7:25), indiferent cât de mult ne-am distrus viața. Inima Lui este plină de iubire și de îndurare pentru fiecare dintre noi și nu dorește pieirea niciuneia dintre noi (2 Petru 3:9). El a venit dintr-o țară îndepărtată pentru a căuta și a-Și răscumpăra comorile. Fiecare dintre noi este una dintre pietrele Lui prețioase!

  El ne iubește prea mult ca să ne lase așa cum ne găsește, dar numai cu permisiunea noastră va îndepărta praful și gunoiul lumii și ne va lustrui pentru a ne da o strălucire la care doar visăm.

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna (Daniel 12:3).

  Sylvia S. Stark

  Carolyn Sutton
  Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

  Din aceeași categorie

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Obiceiul bunicii

  Prețuiesc legătura pe care bunica a avut-o cu adevăratul și viul Dumnezeu. Toți ar trebui să aibă un așa model. Doamne, Îți mulțumesc pentru modelul pe care mi l-ai dat!

  Traversând Wawa Boom – partea 2

  Lui Îi pasă atât de mult de noi. El dorește ca noi să avem încredere că El este cu noi în „bărcile” noastre, în încercările noastre – chiar și în mijlocul pustietății! Vremurile grele cu El ne întăresc întotdeauna credința în El!

  Traversând Wawa Boom – partea 1

  Dacă te simți singură pe malurile unui râu uriaș plin de probleme fără vreo modalitate, omenește vorbind, de a traversa, adu-ți aminte de copiii lui Dumnezeu în fața Mării Roșii și a râului Iordan. Adu-ți aminte că, atunci când ei s-au încrezut în El, Dumnezeu a făcut o cale.

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....